Lisolwir Opublikowano 22 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 Nick: Joan Cornella Imię: Adam Wiek: 20 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: 4-5h w weekend całe dnie Opisz siebie: Lubię angażować się w życie i działalność forum jak i lubię spędzać czas na naszych serwerach Dlaczego akurat Ty?: Potrzebujecie Redaktorów Doświadczenie: Nie miałem okazji jeszcze być Redaktorem, ale w końcu musi być ten pierwszy raz Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): 7-8/10 Przykładowy wywiad/artykuł: @aXenBiceps™ dostał wszystkie info na priv Ale napiszę i tutaj Artykuły o sporcie jak i różnych wiadomościach ze świata Kontakt: GG/Steam/Forum Darkness. , 0sTrY i BlancioR ツ 3 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/32130-redaktor-joan-cornella/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aXenDev Opublikowano 23 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 Zrób przykładowy artykuł w tym dziale https://1shot2kill.pl/forum/207-własna-twórczość/ Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/32130-redaktor-joan-cornella/#findComment-243427 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaxoli Opublikowano 23 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 (edytowane) Na chwilę obecną mam mieszane uczucia co do Ciebie.. Nie wiem jakie informacje dostał @aXenBiceps™ bo nie pytałam, ale mam nadzieję, że to jest mega dobre niż ten "przykładowy" artykuł co zrobiłeś. Bo jest słaby jak na "przyszłego" redaktora i krótki jak pisałam. Robiony na szybko aaa żeby tylko było, dla redakcji trzeba poświęcić trochę czasu, a jeśli się starasz już o taką posadę mogłeś pokazać więcej w tym artykule lub jakim kolwiek innym. Posiedzieć na tym też mogłeś bo nikt Cię nie gonił, że już to ma być. _________ Nie wiem jak u reszty redaktorów co sądzą na temat tego podania, ale ja jestem za sprawdzeniem Cię czy się nadajesz. Oczywiście, jesteś aktywny w dziale komentujesz inne prace, ale też musisz coś dać od siebie, bo od dłuższego czasu nie dodałeś żadnego artykułu dopiero teraz jak rekrutacja się pojawiła i jest otwarta. Ja bym zrobiła temat na zamek i oceniła jego prace w redakcji. Pozwolę sobie was oznaczyć: @0la @Holister i Axen @Titania też możesz się wypowiedzieć Na chwilę obecną jestem na nie Edytowane 25 Października 2018 przez Karolcia ;*** aXenDev 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/32130-redaktor-joan-cornella/#findComment-243573 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conte Opublikowano 24 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 W dniu 22.10.2018 o 22:09, Joan Cornella napisał: Przykładowy wywiad/artykuł: @aXenBiceps™ dostał wszystkie info na priv Ale napiszę i tutaj Artykuły o sporcie jak i różnych wiadomościach ze świata Nie ma przykładowego artykułu = podanie odrzucone. Na pw, to możesz sobie nawet swoje nagie fotki wysyłać, nikogo to nie interesuje. 13 godzin temu, Karolcia ;*** napisał: Ps. Zastanawie się jeszcze czy jestem na Tak lub nie. Nie można być neutralnym w podaniu. waave , Dajesz Malina i V1rus ✘ 1 1 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/32130-redaktor-joan-cornella/#findComment-243626 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V1rus ✘ Opublikowano 24 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 3 godziny temu, Conte napisał: Nie ma przykładowego artykułu = podanie odrzucone. Na pw, to możesz sobie nawet swoje nagie fotki wysyłać, nikogo to nie interesuje. Nie można być neutralnym w podaniu. Masz rację, ale jak nazywać przykładny Artykuł? Jeśli on ma 3 lub 4 zdania.. Podanie powinno być odrzucone, z automatu.. To co tam zrobiłeś, to jest to 2min pracy śmiech na sali.. Cytat Strajk w LOT - Marszałek Senatu pewien, że prezes LOT rozwiąże problem Jestem pewien, że prezes PLL LOT Rafał Milczarski rozwiąże problem i że on oraz pracownicy LOT dojdą do porozumienia - powiedział dziś marszałek Senatu Stanisław Karczewski. Odniósł się w ten sposób do trwającego strajku w spółce. Marszałek Senatu był pytany dziś na briefingu w Senacie, czy nie niepokoi go sytuacja w PLL LOT i jak ocenia zachowanie prezesa tej spółki Rafała Milczarskiego. Związkowcy w PLL LOT prowadzą strajk, który polega na niepodejmowaniu przez nich czynności służbowych. Związkowcy domagają się przede wszystkim przywrócenia do pracy przewodniczącej ZZPPiL Moniki Żelazik, która została dyscyplinarnie zwolniona z pracy. W poniedziałek natomiast 67 osób zostało dyscyplinarnie zwolnionych w związku z ich uczestnictwem w strajku. Karczewski odpowiedział, że według jego wiedzy "świetnie się rozwijają połączenia lotnicze LOT" i że bardzo się cieszy z takiego stanu rzeczy. Jak ocenił, LOT był za czasów poprzednich rządów w o wiele gorszej sytuacji finansowej, a były premier Donald Tusk "nie troszczył się" o przyszłość tej firmy. Rzeczniczka rządu Joanna Kopcińska zapewniła wczoraj, że premier Mateusz Morawiecki interesuje się sytuacją w PLL LOT. Jednocześnie dodała, że najpierw tą kwestią zajmą się: odpowiedzialny za to prezes spółki oraz ministrowie. Strajk w PLL LOT zorganizował Międzyzwiązkowy Komitet Strajkowy. Polega on na dobrowolnym, powszechnym powstrzymaniu się od pracy przez protestujących pracowników. Międzyzwiązkowy Komitet Strajkowy został wybrany spośród zarządów dwóch związków zawodowych: Związku Zawodowego Personelu Pokładowego i Lotniczego (ZZPPiL) na czele z Moniką Żelazik oraz Związku Zawodowego Pilotów Komunikacyjnych PLL LOT, którego przewodniczącym jest Adam Rzeszot. Spółka dziś odwołała 12 rejsów z i do Warszawy - poinformował PAP Konrad Majszyk z biura prasowego LOT. Dodał, że nie odbędzie się też kilka przylotów do stolicy, z powodów odwołanych wczorajszych rejsów. Środa jest siódmym dniem strajku związków zawodowych w PLL LOT. Jego uczestnicy powstrzymują się od pracy, są to stewardesy i piloci. Spółka tłumaczy, że strajk jest nielegalny, a każdy odwołany rejs to dla LOT olbrzymie koszty. źródło: źródło No tak, to też jest bardzo przykładny Artykuł nie uważasz? Czyli też się nadaje na Redaktora.. Nie dostając już nie wiem, któryś raz posady (Moderatora) jak została otwarta.. A później jeszcze jak została otwarta rekrutacja na (Redaktora) I znów to samo, czyli nic.. Pisząc ten Artykuł w dzień odpowiedzi na twoje podanie przez @aXenBiceps™, to troszkę słabo.. Nie udzielałeś się dawniej wcześniej pisząc podanie i jak do tej pory nie ma żadnych zmian w tych działach, a więc.. Co tym idzie? A to tym idzie, że nie zależy Ci tak bardzo na owej posadzie, a tylko kolorze tej twojej.. Nazwy użytkownika. Tak wiem, prawda czasem jest okrutna i boli, ale co zrobić? Jak nic nie da się zrobić.. Od poprzednich podań nic nie zrobiłeś, a teraz piszesz podanie dalej nic nie robiąc? Przy czym na pytanie (Dlaczego akurat Ty?) Odpowiedziałeś.. Cytat Dlaczego akurat Ty?: Potrzebujecie Redaktorów Tak, owszem są potrzebni, ale sensowni i tacy co im zależy na tym, a nie jak Ty.. Napisałeś podanie na kolanie, że tak powiem.. Mało znaczące słowa moje, ale i jestem na NIE! Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/32130-redaktor-joan-cornella/#findComment-243658 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Smutne w tym wszystkim jest to, że jeden piszę podanie o redaktora, kopiując wszystko z neta, a odpisuje mu plagiator, który przypisał sobie całość innego tekstu sobie. FUCKtycznie dobre.. Nie chciałem się tu wypowiadać, ale jak już @Conte zawitał, to i ja słów kilka rzucę, by nie było, że jakiś noname pisze do Ciebie, więc pozdrawiam, były redaktor na 3-4 sieciach, z całkiem sporym dorobkiem WŁASNYCH tekstów. Więc lubię, gdy ktoś tworzy coś fajnego, co się dobrze czyta, więc przy podaniach zawsze jestem brutalny i dokładny. A więc : 1. Podanie w żaden sposób nie przyciąga, zdecydowanie bardziej zniechęca. O interpunkcji to słyszałeś, tyle co ja o energii atomowej : istnieje, ale po co, dlaczego i czemu? Nie wiem. 2. Opisz siebie. Znaczy, byś szepnął słówko innym osobom, które to podanie zobaczą, to tak jak wybory. Wypromuj się z najlepszej strony. A tutaj jedynie info, że grasz w gry. 3. W jaki sposób chciałbyś pomóc obecnym redaktorom? Wysil się, napisałbyś co chciałbyś robić tutaj.. Moim zdaniem, lepiej jak jest dwóch-trzech dobrych redaktorów, niż plątanina 4-5, gdzie nic człowiek nie rozumie co czyta. I to tacy, co wrzuceni na siłę, byle zapchać wakat. Co do "przykładowego" tekstu nie wypowiem się, bo szkoda było twojego czasu, by to kopiować i nieudolnie napisać. Tyle ode mnie. Nie próbuj być "kimś" na siłę. Jeśli się w tym nie odnajdujesz, to nie baw się w kolekcjonowanie rang, a może jednak pokemonów? Nie każdy ma dar i chęć do pisania. Pozdrawiam, Stalker. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/32130-redaktor-joan-cornella/#findComment-243677 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aXenDev Opublikowano 25 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Shelhabiron i Lisolwir 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/32130-redaktor-joan-cornella/#findComment-243872 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi