Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Joan Cornella
Imię: Adam
Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: 4-5h w weekend całe dnie 
Opisz siebie: Lubię angażować się w życie i działalność forum jak i lubię spędzać czas na naszych serwerach
Dlaczego akurat Ty?: Potrzebujecie Redaktorów 
Doświadczenie: Nie miałem okazji jeszcze być Redaktorem, ale w końcu musi być ten pierwszy raz 
Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): 7-8/10
Przykładowy wywiad/artykuł: @aXenBiceps™ dostał wszystkie info na priv   Ale napiszę i tutaj Artykuły o sporcie jak i różnych wiadomościach ze świata 
Kontakt: GG/Steam/Forum
https://1shot2kill.pl/topic/32130-redaktor-joan-cornella/

Na chwilę obecną mam mieszane uczucia co do Ciebie..

Nie wiem jakie informacje dostał @aXenBiceps™ bo nie pytałam, ale mam nadzieję, że to jest mega dobre niż ten "przykładowy" artykuł co zrobiłeś. Bo jest słaby jak na "przyszłego" redaktora i krótki jak pisałam. Robiony na szybko aaa żeby tylko było, dla redakcji trzeba poświęcić trochę czasu, a jeśli się starasz już o taką posadę mogłeś pokazać więcej w tym artykule lub jakim kolwiek innym. :D Posiedzieć na tym też mogłeś bo nikt Cię nie gonił, że już to ma być. 

_________

Nie wiem jak u reszty redaktorów co sądzą na temat tego podania, ale ja jestem za sprawdzeniem Cię czy się nadajesz. :D

Oczywiście, jesteś aktywny w dziale komentujesz inne prace, ale też musisz coś dać od siebie, bo od dłuższego czasu nie dodałeś żadnego artykułu dopiero teraz jak rekrutacja się pojawiła i jest otwarta.

Ja bym zrobiła temat na zamek i oceniła jego prace w redakcji.

Pozwolę sobie was oznaczyć: @0la @Holister i Axen @Titania też możesz się wypowiedzieć :D

Na chwilę obecną jestem na nie

Edytowane przez Karolcia ;***
https://1shot2kill.pl/topic/32130-redaktor-joan-cornella/#findComment-243573

W dniu 22.10.2018 o 22:09, Joan Cornella napisał:

Przykładowy wywiad/artykuł: @aXenBiceps™ dostał wszystkie info na priv Ale napiszę i tutaj Artykuły o sporcie jak i różnych wiadomościach ze świata

Nie ma przykładowego artykułu = podanie odrzucone. Na pw, to możesz sobie nawet swoje nagie fotki wysyłać, nikogo to nie interesuje.

13 godzin temu, Karolcia ;*** napisał:

Ps. Zastanawie się jeszcze czy jestem na Tak lub nie.

Nie można być neutralnym w podaniu.

https://1shot2kill.pl/topic/32130-redaktor-joan-cornella/#findComment-243626

3 godziny temu, Conte napisał:

Nie ma przykładowego artykułu = podanie odrzucone. Na pw, to możesz sobie nawet swoje nagie fotki wysyłać, nikogo to nie interesuje.

Nie można być neutralnym w podaniu.

Masz rację, ale jak nazywać przykładny Artykuł? Jeśli on ma 3 lub 4 zdania.. Podanie powinno być odrzucone, z automatu.. To co tam zrobiłeś, to jest to 2min pracy śmiech na sali..

Cytat

Strajk w LOT - Marszałek Senatu pewien, że prezes LOT rozwiąże problem

Jestem pewien, że prezes PLL LOT Rafał Milczarski rozwiąże problem i że on oraz pracownicy LOT dojdą do porozumienia - powiedział dziś marszałek Senatu Stanisław Karczewski. Odniósł się w ten sposób do trwającego strajku w spółce.

image.png.602ad717c6d322bf17344726ed4bb299.png

Marszałek Senatu był pytany dziś na briefingu w Senacie, czy nie niepokoi go sytuacja w PLL LOT i jak ocenia zachowanie prezesa tej spółki Rafała Milczarskiego.

Związkowcy w PLL LOT prowadzą strajk, który polega na niepodejmowaniu przez nich czynności służbowych. Związkowcy domagają się przede wszystkim przywrócenia do pracy przewodniczącej ZZPPiL Moniki Żelazik, która została dyscyplinarnie zwolniona z pracy. W poniedziałek natomiast 67 osób zostało dyscyplinarnie zwolnionych w związku z ich uczestnictwem w strajku. Karczewski odpowiedział, że według jego wiedzy "świetnie się rozwijają połączenia lotnicze LOT" i że bardzo się cieszy z takiego stanu rzeczy. Jak ocenił, LOT był za czasów poprzednich rządów w o wiele gorszej sytuacji finansowej, a były premier Donald Tusk "nie troszczył się" o przyszłość tej firmy.

Rzeczniczka rządu Joanna Kopcińska zapewniła wczoraj, że premier Mateusz Morawiecki interesuje się sytuacją w PLL LOT. Jednocześnie dodała, że najpierw tą kwestią zajmą się: odpowiedzialny za to prezes spółki oraz ministrowie.

Strajk w PLL LOT zorganizował Międzyzwiązkowy Komitet Strajkowy. Polega on na dobrowolnym, powszechnym powstrzymaniu się od pracy przez protestujących pracowników. Międzyzwiązkowy Komitet Strajkowy został wybrany spośród zarządów dwóch związków zawodowych: Związku Zawodowego Personelu Pokładowego i Lotniczego (ZZPPiL) na czele z Moniką Żelazik oraz Związku Zawodowego Pilotów Komunikacyjnych PLL LOT, którego przewodniczącym jest Adam Rzeszot.

Spółka dziś odwołała 12 rejsów z i do Warszawy - poinformował PAP Konrad Majszyk z biura prasowego LOT. Dodał, że nie odbędzie się też kilka przylotów do stolicy, z powodów odwołanych wczorajszych rejsów. Środa jest siódmym dniem strajku związków zawodowych w PLL LOT. Jego uczestnicy powstrzymują się od pracy, są to stewardesy i piloci. Spółka tłumaczy, że strajk jest nielegalny, a każdy odwołany rejs to dla LOT olbrzymie koszty.

źródło: źródło

No tak, to też jest bardzo przykładny Artykuł nie uważasz? Czyli też się nadaje na Redaktora..

Nie dostając już nie wiem, któryś raz posady (Moderatora) jak została otwarta.. A później jeszcze jak została otwarta rekrutacja na (Redaktora) I znów to samo, czyli nic.. Pisząc ten Artykuł w dzień odpowiedzi na twoje podanie przez @aXenBiceps™, to troszkę słabo.. Nie udzielałeś się dawniej wcześniej pisząc podanie i jak do tej pory nie ma żadnych zmian w tych działach, a więc.. Co tym idzie? A to tym idzie, że nie zależy Ci tak bardzo na owej posadzie, a tylko kolorze tej twojej.. Nazwy użytkownika. Tak wiem, prawda czasem jest okrutna i boli, ale co zrobić? Jak nic nie da się zrobić.. Od poprzednich podań nic nie zrobiłeś, a teraz piszesz podanie dalej nic nie robiąc? Przy czym na pytanie (Dlaczego akurat Ty?) Odpowiedziałeś..

Cytat

Dlaczego akurat Ty?: Potrzebujecie Redaktorów 

Tak, owszem są potrzebni, ale sensowni i tacy co im zależy na tym, a nie jak Ty.. Napisałeś podanie na kolanie, że tak powiem.. Mało znaczące słowa moje, ale i jestem na NIE!

https://1shot2kill.pl/topic/32130-redaktor-joan-cornella/#findComment-243658

Smutne w tym wszystkim jest to, że jeden piszę podanie o redaktora, kopiując wszystko z neta, a odpisuje mu plagiator, który przypisał sobie całość innego tekstu sobie. FUCKtycznie dobre..

Nie chciałem się tu wypowiadać, ale jak już @Conte zawitał, to i ja słów kilka rzucę, by nie było, że jakiś noname pisze do Ciebie, więc pozdrawiam, były redaktor na 3-4 sieciach, z całkiem sporym dorobkiem WŁASNYCH tekstów.  Więc lubię, gdy ktoś tworzy coś fajnego, co się dobrze czyta, więc przy podaniach zawsze jestem brutalny i dokładny.

A więc : 

1.  Podanie w żaden sposób nie przyciąga, zdecydowanie bardziej zniechęca.  O interpunkcji to słyszałeś, tyle co ja o energii atomowej : istnieje, ale po co, dlaczego i czemu? Nie wiem.
2.  Opisz siebie. Znaczy, byś szepnął słówko innym osobom, które to podanie zobaczą, to tak jak wybory. Wypromuj się z najlepszej strony. A tutaj jedynie info, że grasz w gry.

3.  W jaki sposób chciałbyś pomóc obecnym redaktorom? Wysil się, napisałbyś co chciałbyś robić tutaj..  Moim zdaniem, lepiej jak jest dwóch-trzech dobrych redaktorów, niż plątanina 4-5, gdzie nic człowiek nie rozumie co czyta. I to tacy, co wrzuceni na siłę, byle zapchać wakat. 

Co do "przykładowego" tekstu nie wypowiem się, bo szkoda było twojego czasu, by to kopiować i nieudolnie napisać. 

Tyle ode mnie.  Nie próbuj być "kimś" na siłę. Jeśli się w tym nie odnajdujesz, to nie baw się w kolekcjonowanie rang, a może jednak pokemonów? 

Nie każdy ma dar i chęć do pisania.

Pozdrawiam, Stalker.

https://1shot2kill.pl/topic/32130-redaktor-joan-cornella/#findComment-243677

Twoje podanie zostało odrzucone!

Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
https://1shot2kill.pl/topic/32130-redaktor-joan-cornella/#findComment-243872

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...