Jump to content

Recommended Posts

Hejo. Temat stworzony dla adminów DD2. Będę tu podawała wszystkie ważniejsze informacje itp., możecie tu wszystko pisać co dotyczy serwera. 

Na początek:

1. Bindy

Podaje gotowe jak się komuś robić nie chce. 

bind "klawisz" "say @@ TT ma 30 sekund na opuszczenie respa! (do 1:30)"

bind "klawisz" "say @@ Zachecam do kupna Vipa, komenda /sklepsms"

bind "klawisz" "say @@ Rekrutacja na admina otwarta. Zachecam do skladania podan!"

bind "klawisz" "say @@ Serdecznie zapraszam na forum 1shot2kill.pl"

bind "klawisz" "say @@ Widzisz czitera? Pisz na U@!"

bind "klawisz" "say @@ Paka"

bind "klawisz" "say @@ Nocny Vip dla kazdego godz. 23-10"

bind "klawisz" "say @@ Losowanie darmowych Vipow, wiecej na 1shot2kill.pl"

2. Liczę na Wasza aktywność na serwerze, podliczenia będą już systematycznie robione.

3. Bany niezbyt długie. Pierwsze upomnienia za respa, micro itp.

4. Jak mi się coś przypomni to edytuje więc sprawdzajcie ten temat :)

https://1shot2kill.pl/topic/315-admini-dd2-1-informacjeproblemypytania/

• 4 weeks later...
  • 1 year later...

Chciałbym Was poinformować i zwrócić uwagę na to, abyście nie wyrzucali każdej osoby, która znajduje się na respie po 1:30. Trzymacie się tego strasznie mocno (cieszy mnie to lecz nie przesadzajmy). Dziś gracz o nicku Mineta został wyrzucony bo biegł przez respa ale na nim nie siedział, cofał od trupa przez resp. Proszę Was jedynie o to, abyście dokładniej analizowali takie rzeczy i nie wyrzucali każdego gracza który biegnie poprzez respawn.

• 10 months later...

@aluFART @±0±0±0±0±0±0±0±0±0±0±0±0±0 @doNPatrizio. @Gronoss @Hanni @Keep Calm @Mateoo @o.- @TrenujeAWP @Vayn - nie banujemy ludzi z nickami Cssetti.pl, oni wchodzą z reklamy która kupujemy aby byli gracze na serwerze. Wiadomo jak będą mieć wulgarne nick wtedy reagujemy. Możecie ewentualnie kickowac takich graczy jaką mają (1) przed nickiem. @Adaś ツ słusznie uwagę zwrócił dla aluFART i o.- nie wywalajcie pieniędzy w błoto banujac takich graczy :)

@aluFART Przecież gracz o nicku Administrator|Cssetti.pl nie podszywa się pod żadnego admina czy też kogoś z czerwonych. Podszywka była by wtedy gdy miał by nick kogoś z administracji.. Kolejna sprawa to reklama, w tym temacie czerwoni jasno zaznaczyli o co chodzi 

Nick „Administrator” jest nickiem mylącym, mogącym wprowadzać w błąd nowych graczy. Szczególnie nowych graczy Counter Strike,  albo serwera. 

Do tego nie wszyscy czerwoni stosują taką sama politykę, bo  podczas gdy, jeden z nich również wywalił „Administratora csseti” :]

Edited by aluFART
  • 9 months later...

Otwieram i odświeżam, bo dawno nikt tu nic nie pisał.

Jeśli pojawi się Majer na serwie, macie go na wszelkie sposoby zbanować. Może być nawet ban cfg, wlazł na aktywnym i nie będziemy tego tolerować.

• 1 year later...

Hejka Admini!

Odświeżyłam wam nieco regulamin serwera, a w sumie napisałam cały od nowa... Mam nadzieję, że teraz jest estetyczniejszy, przyjemniejszy dla oka i co kluczowe - krótszy, a są w nim zawarte wszystkie ważne informację.

@ Destiny ;]@ `NN. @ NaSpeedzie @ Nie Jestem Normalny @ nie rob ssow @ PhotoKris  @ Malysz@ YABADABADOOO

Witam Was ponownie. Od teraz jesteście "skazani" na mnie. :ratirlSmile: A tak całkiem poważnie, chciałabym, aby dobrze nam się razem współpracowało. Jeżeli macie jakiekolwiek pytania, bądź problemy - możecie pisać do mnie na steam, forum, gg - wszędzie staram się odpowiadać jak najszybciej potrafię. Proszę Was, abyście zapoznali się jeszcze raz z Regulaminem Admina Cs 1.6.

@ Destiny ;] @ YABADABADOOO @ nie rob ssow @ NaSpeedzie @ PhotoKris @ Malysz @ Nie Jestem Normalny@ Kapeel

• 3 weeks later...

Od dzisiaj zaszła zmiana w regulaminie Admina cs 1.6 myślę, że korzystna dla Was.

Od teraz norma przegranych minut wynosi 300!

@ Destiny ;] @ o.-  @ Nie Jestem Normalny @ Kapeel @ Malysz @ PhotoKris @ NaSpeedzie  @ nie rob ssow  @ YABADABADOOO

Edited by Nethiri
  • 4 weeks later...

@ Destiny ;] @ Malysz @ YABADABADOOO @ Kapeel @ Nie Jestem Normalny@ o.- @ PhotoKris- mam do was prośbę, starajcie się patrzeć skąd wracają i o której przechodzą ludzie przez respa. Dostaje skargi, że ludzie cofając z A przez respa w 1:29min rundy dostają kicki:/ Gdyby zobaczycie kogoś tam, to lepiej puścić binda/napisać, że resp 1:30, a za drugim razem kickować/banować. Lepiej ich upomnieć RAZ niż tracić graczy i potem wysłuchiwać żali na u@ :P 

• 2 months later...

@ Destiny ;] @ Nie Jestem Normalny @ o.- @ PhotoKris @ Roland @ zielony10 - zostałem waszym Opiekunem serwer, na czas nieokreślony. Wszelkie pytania kierujcie do mnie na pw/steam/gg gdzie wam wygodniej :) Fajnie by było, gdyby każdy z was dodał mnie na steam kto ma - https://steamcommunity.com/profiles/76561198399287486

• 2 weeks later...

@ Nie Jestem Normalny @ PhotoKris@ o.- @ zielony10 @ doNPatrizio. - @ Destiny ;] został drugim i ostatnim na ten moment opiekunem. Nie mamy żadnego podziału obowiązków póki co. Kiedy się dogadamy napiszemy wam na grupie na Steamie, do kogo z czym możecie się zwracać. :P 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...