Titania Opublikowano 6 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2018 (edytowane) WYWIAD ZE STALKEREM Prowadzący: @Titania (T)Gwiazda wywiadu: @Stalker (S) T: Dzień dobry Państwu! W dzisiejszej podróży po naszej krainie mrocznych pytań witamy naszego największego pismaka 1s2k - Stalkera! Na wstępie powiedz nam Kuba, skąd wzięła się Twoja pasja, czy chęć pisania dla szerszego grona odbiorców?S: Dobry wieczór czytelnikom, jak i Tobie Panno Titanio. Na wstępie, chciałbym napisać, że żaden ze mnie pismak ? Ot, piszę to co mi w duszy zagra. Nie jest to żadna pasja, nie piszę nałogowo, nie jara mnie ranga, piszę by w pewien sposób otworzyć ludziom oczy, na pewne sprawy. Czy to działa? Odpowiedzcie sobie sami. T: Każdy sposób, aby zmniejszyć populację idiotyzmu czy pustaków jest dobry, choć czytelnikami jest dużo większe grono niekoniecznie akurat takiego typu ludzi. Czy w Twoich opowieściach, a może wierszach, są zawarte prawdziwe fakty z Twojego życia i doświadczenia, czy raczej to czysta abstrakcja?S: Znasz odpowiedź doskonale! Oczywiście, jest seria "Ławeczka w parku", którą stworzyłem poniekąd na własnych doświadczeniach, ale to raptem procent całości. Przy tej serii, wzorowalem się luźno na trylogii "Pokolenie Ikea", swoją drogą polecam ją każdemu, warta swojej ceny. Odpowiadając dalej, reszta tekstów jest moją czystą inwencją twórczą. T: Z racji tego, że uwielbiam książki sama pewnie osobiście pokuszę się o przeczytanie jej. Czym kierujesz się podczas pisania? Bardziej sercem, z którego wypływa ten piękny przekaz czy może rozumem, aby w jak najtrafniejszy sposób trafić każdy słowem do odbiorców?S: Raczej to wszystko to jest jeden wielki spontan. Każdy mój tekst pisałem pod wpływem. Pod wpływem alkoholu i chwili weny. Więc tu pewnie zdziwiłem część czytelników, ale taka jest prawda. T: Zaskoczyłeś tym i mnie. Skoro mowa już o alkoholu, jaki jest Twój ulubiony trunek wysokoprocentowy oraz ten, przy którym wena przychodzi łatwiej?S: Przy piwkach pisze się najlepiej. Wystarczą 3 by napisać tekst. Co do ulubionych..hmm, whiskey z lodem T: Czasami i procenty są potrzebne, aby wykrzesać z nas to, co w normalnym stanie jest nie zawsze osiągalne jak na wyciągnięcie dłoni. Jak sądzisz, czy społeczeństwo naszego kraju jest wartościowym jego elementem, czy raczej powinniśmy się wstydzić za to, jacy ludzie nas otaczają, podpisując się pod tą samą narodowością?S: Nie możemy się wstydzić za innych, bo każdy z nas coś sobą reprezentuje. Czasem nawet coś rzucone w żartach, może zostać odebrane źle. Reasumując. Każdy z nas jest elementem jednego, zwartego organizmu. Jak coś się zacznie sypać, to mamy dwa wyjścia, albo zastąpić tą osobę, albo zostawić puste miejsce. Pustych miejsc jest coraz więcej, bo każdy jest niesamowitym człowiekiem, niepowtarzalnym. Nie możemy mówić, że to wstyd, być tu, być tam. Gdziekolwiek. T: Bardzo mądre słowa. Czy uważasz, że jesteś wartościowym człowiekiem oraz, czy Twoje czyny są wzorcem dla innych, czy raczej wstyd Ci za nie?S: Nie jestem wzorem dla nikogo. Czyny? Odpada, nie jestem chwalebnym rycerzem ku czci bogów.. T: A może masz jakiś wzór, ideał bądź kogoś, kogo podziwiasz za jego czyny, postawę czy charakter i jest to osoba, którą darzysz ogromnym szacunkiem?S: Nie Mam, życie jest za krótkie, by poznać takie osoby. Czemu za krótkie? Nie wiadomo, w którym roku życia poznasz taką osobę, ani czy na tyle długo będziesz ją znał, by móc określić ją, tak jak mnie zapytałaś. T: Czym w ogóle jest dla Ciebie życie? Szanujesz je uważając niemalże na każdym kroku, aby go nie nadwyrężyć ponad granice, czy żyjesz jego pełnią nie zważając na konsekwencje, jakie przyniesie w przyszłości, chociażby w skutkach zdrowotnych, czy problemach życiowych?S: Życie = przemijalność. Niestety, ale nie uważam na życie zbytnio, ale też nie gram w lidze YOLO. Nie baluje non stop, jeśli już jakieś whisky ze znajomymi, choć nigdy nie kończy się to na jednej butelce. Niestety, ale odkąd skończyłem 13 lat, to zawsze gdzieś pracowałem, czy to pomagając tacie w firmie, czy to później pracowałem na stacji. W czerwcu tego roku skończyłem swoją roczną pracę na 2 etaty. Czyli stały etat, plus jeszcze zmiany na stacji paliw, często było tak, że miałem może z 3 dni wolne na miesiąc. Po tym czasie siadłem psychicznie i fizycznie. Odbudowa tego trwa w dalszym ciągu, choć w dalszym ciągu widzę tego efektu. Chroniczne niedospanie i brak chęci do wychodzenia gdziekolwiek. Raczej jestem typem domownika, więc jakoś nie rzucam się przed siebie, gdy mam dzień wolny. Choć, jak to choćby @Adaa., stwierdziła, że jakby mieszkała nad morzem, to niemal codziennie była na plaży. U mnie tak nie ma. Co do przemijalności. Wszystko, co robię, wiem, że nie będzie na zawsze. Kupiłem mieszkanie, ale i tak wiem, że może za 3-5 lat je sprzedam w cholerę i przeprowadzę się gdzieś indziej. To nie jest tak, że jak człowiek raz się gdzieś zasiedzi i tam drałuje do końca życia. T: Pracowity z Ciebie człowiek, choć wszystko ma swoje plusy i minusy. Z jednej strony poświęciłeś się pracy, gdzie teraz możesz cieszyć się własnym jego owocem, lecz z drugiej, wpadłeś w jej wir, z którego nie mogłeś uciec, tracąc nie tylko na zdrowiu. Skoro mowa już o morzu, w którym nadmorskim mieście bądź wiosce udało Ci się zamieszkać?S: W Gdańsku. T: A jaka jest Twoja rodzinna miejscowość i dlaczego akurat Gdańsk wybrałeś jako kolebkę życia na najbliższe parę lat, a może nawet na stałe?S: Pochodzę z Lęborka, miasteczka na drodze wylotowej w stronę Koszalina i Szczecina. Gdańsk to był mój wybór na studia, więc tak wybrałem i tak już tu uwiłem sobie gniazdko. T: Co aktualnie studiujesz bądź studiowałeś?S: Wyjechałem z Lęborka nie zastanawiając się zbytnio nad kierunkiem, jestem typowym humanistą, więc tak naprawdę było mi obojętne prawdę mówiąc, po prostu chciałem wyrwać się do "wielkiego miasta". Skończyłem licencjat z Administracji na Uniwerku Gdańskim. Nie traciłem czasu na mgr, bo to tylko 2 lata więcej nauki zmarnowane. Obecnie nie pracuję w zawodzie związanym ze studiami, ale to chyba norma już jest. T: Ważne, aby zdobytą wiedzę wykorzystywać i rozwijać. Powiedz nam Kuba czy masz zatem rodzeństwo?S: Posiadam, sztuk jeden. Siostra Paulinę, starszą o 9 lat. T: Czy rodzina jest dla Ciebie ważnym elementem Twojego życia? Czy może szanujesz ją, ale w relacje się nie zagłębiasz jakoś bardziej, żyjąc własnym życiem?S: Familia stanowi dla mnie nieodrębny element mojego życia. Oni mnie początkowo ukształtowali, bym później sam szlifował swoje życie. Każdy nawet najmniejszy problem staram się rozwiązać, choć bywa różnie i bywają też i ciche dni. T: Cieszę się, że ukształtowali Cię na właśnie takiego człowieka. Stalkerze, powiedz nam, jaka jest Twoja definicja szczęścia?S: Nauczyć się być szczęśliwy sam ze sobą. Potem jest prościej. T: Zdradź nam co sprawia, że tracisz poczucie czasu oraz że jesteś po prostu szczęśliwy i wszystko dookoła przestaje mieć znaczenie?S: Nie miewam takich chwil zbyt często. Ostatnio tak się czułem na urlopie, gdy mogłem odpocząć od wszystkiego, odświeżyć i oczyścić głowę. T: W takim razie na co dzień co powoduje, że Twój umysł staje się zniewolony, ciało "przybite", a serce nie może zabić szybciej z zachwytu?S: Życie. T: Może czasami więcej optymizmu czy pozytywnego nastawienia pomogłoby w gorszych momentach życiowych ?, Gdybyś mógł podarować komuś "buty swojego życia" zrobiłbyś to bez zastanowienia, czy starał się za wszelką cenę wyrzucić je, aby nikt nigdy ich nie odnalazł?S: Każdy powinien przejść swoją drogę na swój sposób. Nikomu nie można nakazać czy sprawić by szedł Tak, by inni na to mieli wpływ. T: Dobrze Kuba. Powiedz nam, za co jesteś najbardziej wdzięczny ludziom? W jaki sposób to okazujesz? A może jesteś typem człowieka, który uważa, że rasie ludzkiej nie należy okazywać żadnych wyrazów wdzięczności?S: Kop w du**ę i niech się ogarniają. Nikt za nich życia nie przeżyje. Daje tyle z siebie, ile dostaję od innych. T: Jakie cechy najbardziej drażnią i irytują Cię u drugiej osoby?S: Dwulicowość, bycie kłamcą, brak szacunku do innych ludzi. Jeśli się kogoś nie lubi, to się z nim po prostu nie rozmawia. T: Czy zdarzyło Ci się w ostatnim czasie wcielić omylnie, bądź świadomie którąś z tych cech?S: Oczywiście, że tak. Brak szacunku do ludzi nieużywających mózgu, w trakcie pracy, czyt. do klientów. T: Czasami i bez takich byłoby po prostu nudno. Gdybyś spotkał swojego klona i musiał spędzić z nim resztę życia, czy podołałbyś tej misji? Z czym miałbyś największą trudność, aby wytrzymywać właśnie z samym sobą podwójnie?S: Najtrudniejsze pytanie, ever. Pierwsza rzecz, powiedziałbym, że masz się gościu dorzucać do czynszu i kredytu. Skoro chcesz tu mieszkać, to dawaj hajs bejbuszku. Po drugie. Jak chcesz żreć, to sobie zrób, ale pracę, to znajdź sobie inną. ? T: Wyobraź sobie zatem, że pięknego letniego dnia trafiasz do szpitala na jakieś standardowe badania, które mają zdiagnozować podstawowy stan Twojego zdrowia. Procedury jak wszędzie. Nagle pielęgniarka zwraca Ci uwagę, że miałeś już wykonywane badania pod tym samym nazwiskiem z ta samą grupą krwi, ten sam rocznik. Oburzasz się, że przecież to niemożliwe, ale nagle doszło do Ciebie, że przecież możesz mieć brata bliźniaka. Co robisz? Szukasz go i cieszysz się, że spotkasz równego sobie wariata i członka rodziny, czy odpuszczasz, myśląc, że to pewnie zbieg okoliczności i czysty przypadek?S: Czysty przypadek. T: Powiedz, co najbardziej Cię rozśmiesza oraz co najbardziej Cię smuci?S: Filmiki na yt oraz rozczarowanie ludźmi. T: Tacy są już ludzie. O czym marzyłeś będąc dzieckiem, bądź czego zawsze chciałeś spróbować, co Cię ciekawiło najbardziej?S: Nie Wiem, nie pamiętam, a wymyślać na siłę nie będę ? T: Wyobraź sobie, że wygrałeś milion złotych. Na co byś je przeznaczył?S: Spłaciłbym swój kredyt na mieszkanie, siostry mieszkanie, kupiłbym sobie jakieś fajne autko, ale z rozsądkiem. Resztę kasy dałbym rodzicom. T: Dobry wydatek nie jest zły. Czy masz jakieś swoje zasady, którymi kierujesz się w życiu i nigdy ich nie łamiesz?S: Wcześniej czy później każdą zasadę się złamie. Więc nie, nie mam takich. T: Ważne, by iść swoją drogą. Jakiego rodzaju muzyki słuchasz? Masz swój ulubiony utwór, który nigdy Ci się nie znudzi? S: Jestem żeglarzem, jeśli chodzi o muzykę. Nie zatrzymuje się dłużej na żadnej piosence. Chyba, ze chodzi o playlistę do auta, ale tam też zmieniam raz na 3-4 miesiące całą ścieżkę dźwiękową. Choć do pisania to lubię jeden soundtrack: T: Przynajmniej niezależnie od środowiska, w jakim się znajdujesz, muzyka będzie Twoim przyjacielem ?. Kiedy ostatnio się uśmiechnąłeś? Co było powodem tego uśmiechu? ?S: Czasem wystarczy To, że się wyśpię. Czasem wystarczy zwykły papieros, dobra muzyka, czy SMS od znajomej osoby. Ostatnio coraz częściej mam lepszy humor, gdy gdzieś z 2h sobie poczytam książkę. T: Ważne, by cieszyć się z małych i prostych rzeczy. Powiedz nam, które książki mają na Ciebie największy wpływ?S: Żadne. Cieszę się z każdej książki, która dostanę, która kupię lub wypożyczę ? Nie przywiązuję się do rzeczy. T: Może odejdźmy od świata codziennego i przenieśmy się nieco do wirtualnego. Jakubie, jak to się stało, że taki człowiek znalazł się pośród społeczności 1shot'a?S: Czemu "taki człowiek" ? Normalny użytkownik forum. Przyszedłem tu wraz z serwerem FFA, gdzie obecnie wróciłem na stanowisko admina ? T: Jednak nie każdy człowiek ma do tego stopnia poukładane w głowie, a niestety świat jest, jaki jest i musimy go akceptować, bądź próbować zmienić pojedynczych ludzi własnym przekazem, a Tobie w pewnym stopniu się udało ? Jaki jest aktualnie Twój ulubiony serwer, na którym lubisz spędzać czas i zdobywać fragi?S: Oj nie, bywam nerwowy! Tak jak napisałem FFA! Nie znam innego serwera na tej sieci i nie chce poznawać, tylko na Classicu jest zawsze fajna atmosfera! T: Swój serwer zawsze ciągnie ? Co sądzisz zatem o atmosferze panującej na forum?S: Bywało lepiej, zdarzają się ciągle afery jakieś, nieporozumienia, sam w paru uczestniczyłem, ale pora się ogarnąć. Pamiętajmy, ze to wszystko to tylko Internetu, 95% użytkowników się nie zna osobiście, więc takie znajomości bywają groźne, w sieci możesz być kim chcesz.. T: Ważne, by mieć do tego odpowiedni dystans. Jesteś typowym gamer'em dla relaksu, czy interesowałeś się kiedykolwiek counter strikem od strony technicznej?S: Ta pierwsza opcja. Nigdy nie zagłębiałem się w sprawy techniczne, nie jara mnie to, ani nie interesuje zbytnio. T: Ważne, by pograć ? Czy jest na sieci ktoś, z kim chciałbyś się spotkać, poznać osobiście, bądź wypić po prostu dobrego alkoholu?S: @Kub1nho - whisky. @Adaa. - poznać na żywo. T: W takim razie skoro są te dobre strony, to może i jest ktoś, kogo gdybyś napotkał na swojej drodze, po prostu rozszarpał?S: Bez przesady, może z dwie swoje ex T: Trenujesz może jakieś sztuki walki bądź uprawiasz jakiś sport?S: Zamierzam wrócić do siłowni, jak i trenowania kolarstwa po operacji, która w niedługo czasie mnie czeka. Więc forma wróci. T: Kolarstwo trenujesz wyczynowo czy hobbistycznie? Jaki jest najdłuższy dystans, który pokonałeś?S: Kolarstwo szosowe trenowałem tylko i wyłącznie dla swojego własnego zadowolenia. Najwięcej to było 176 km na maratonie. T: Dla innych to nie lada wyczyn, więc brawo! Powoli będziemy zbliżać się do końca wywiadu. Podam Ci 4 nicki osób z forum, a Ty opiszesz pokrótce, co o nich sądzisz, wchodzisz w to?:DS: Mogę spróbować ? T: W takim razie zaczynajmy! @MAMA S: Mama..mama. Raz niby jakaś spina była między nami, nie pamiętam nawet już o co. Jeden z bardziej ogarniętych użytkowników, który ma sporo do powiedzenia na różne tematy. Osoba na plus, a nawet na małego Lecha Free T: Może w przyszłości i na dużego Leszka @Adaa. S: Bardzo sympatyczna, młoda dziewczyna. Z mnóstwem energii, ale zbyt ufna, jak na internety. Moja Ulubienica z dziecinnym głosikiem Bardzo lubię z Nią rozmawiać, w sumie, jedna z niewielu osób, które potrafią wywołać uśmiech u mnie. T: Może i ja będę miała okazję pośmieszkować z nią @Jestem Misio S: Musiałem sobie sprawdzić jego poprzednie nicki, ale mało znam człowieka. W sumie wcale, wiem, że jest aktywny na czacie i jest w ubt. To wszystko. Staram się nie nawiązywać zbytnio znajomości w sieci, bo to niewiele zmienia. Na TS mnie raczej się nie spotka. T: @Aleksandra S: Olkaaaa, jak sam mój nick wskazuje, próbowałem ją postalkować, ale nie dało rady. Jest to osoba, która bardzo aktywnie działa na sieci, dbając również o własną prywatność. To się ceni. Całkiem dobra Pani Redaktor. T: Ale Ale... Dobra opinia! I na koniec - @Stalker S: Stalker- człowiek zagadka, na forum rzadko się udzielający, rzucający jakieś teksty. Czasem narwany i wulgarny. W życiu osobistym? Raczej spokojny, ceniący pracę i ciszę. Niezbyt lubiący imprezy, jeśli już to domówki. Whisky i papierosy. Dobrą, zieloną herbatą nigdy nie pogardzi. Wielbi książki i dobre filmy. Raczej introwertyk i realista. Zaufanie buduje długo, choć czasem nie warto. T: Ostatnią opinią, chyba najlepiej podsumowałeś cały wywiad. Dziękuję Ci za poświęcony czas oraz szansę poznania Cię bliżej, nie tylko przeze mnie, ale także przez resztę użytkowników. Chciałbyś na koniec dorzucić coś od siebie, bądź przekazać coś naszym czytelnikom? S: Dziękuję Tobie za to, ile włożyłaś chęci i pracy w tą rozmowę. Jeszcze nigdy nie musiałem tyle siebie włożyć by stworzyć wraz z Tobą coś tak ciekawego. Dziękuję Ci raz jeszcze T: Dziękuję i ja oraz pozdrawiam! Gwiazda wywiadu: Edytowane 6 Września 2018 przez Titania 0sTrY , Adaa. , MAMA i 8 innych 7 4 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/30417-wywiad-ze-stalkerem/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisolwir Opublikowano 6 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2018 Bardzo fajny wywiad @Titania plusik jest Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/30417-wywiad-ze-stalkerem/#findComment-232203 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adaa. Opublikowano 6 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2018 Wiedziałam, że wasza dwójka stworzy coś świetnego. Bardzo dużo informacji, bardzo mądre pytania, mało niestety spotykane a szkoda..Gdyby każdy się wczuł w wywiad jak Wy, było by świetnie. Poczucie humoru jest, poruszenie nieco przykrych tematów jest.. Super Gratulacje dla was! Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/30417-wywiad-ze-stalkerem/#findComment-232211 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jestem Misia Opublikowano 6 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2018 Świetny wywiad. Idealnie skonstruowane pytania i bardzo szczegółowe odpowiedzi Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/30417-wywiad-ze-stalkerem/#findComment-232331 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAMA Opublikowano 7 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Zarumieniłem się i to nie jest żart Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/30417-wywiad-ze-stalkerem/#findComment-232489 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Jak zawsze wywiad na poziomie. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/30417-wywiad-ze-stalkerem/#findComment-232557 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naznaczony1 Opublikowano 7 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 ja powiem tyle wy oboje jak byście chcieli razem coś napisać to z tego co czytałem to naprawdę fajna książka by z tego wyszła ,ale pomijając ten temat to bardzo fajnie napisany text za równo jak od @Titania powiem ze za********e te pytania zadałeś tylko jak byś dodał jakieś o błędach pytania czy coś w tym stylu, ale tak to jak na razie to najlepszy wywiad jaki czytałem a pan @Stalker też bardzo miłe i wręcz wiarygodne wypowiedzi aż z chęcią i mile czytało mi się wasze odpowiedzi naprawdę czekam na więcej takich wspaniałych wywiadów pozdrawiam Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/30417-wywiad-ze-stalkerem/#findComment-232609 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cherry. Opublikowano 7 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Ciekawy i długi wywiad. Dobrze napisany. Można dużo się dowiedzieć. Plus. Janas 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/30417-wywiad-ze-stalkerem/#findComment-232611 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchaty Opublikowano 7 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Leci + Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/30417-wywiad-ze-stalkerem/#findComment-232632 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V1rus ✘ Opublikowano 8 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 Nie powinienem zaczynać zdania od "Zaj3bisty", ale powiem tak zrobiliście kawał dobrej roboty. @Titania bardzo rozbudowane i szczegółowe pytania, zawartych dużo informacji w tym wywiadzie! Jeden z najbardziej rozbudowanych wywiadów ostatnimi czasy, pytaniami i jak odpowiedziami, a co tu dużo mówić @Stalker "ty to powinieneś coś pisać, a mianowicie książkę", ale nie wiem o czym, a najlepiej o wszystkim co duszy ci gra, ale jak byś napisał to proszę o pierwszy egzemplarz. Pozwoliłem sobie zacytować słowa @Adaa. masz rację, co do tego. Cytat Gdyby każdy się wczuł w wywiad jak Wy, było by świetnie. Oboje @Titania i @Stalker tworzycie coś wspaniałego, a czasem takich ludzi, a mianowicie jak Wy brakuje. Te rozbudowane pytania odpowiedzi, no coś pięknego. Cytat T: Ważne, by pograć ? Czy jest na sieci ktoś, z kim chciałbyś się spotkać, poznać osobiście, bądź wypić po prostu dobrego alkoholu?S: @Kub1nho - whisky. @Adaa. - poznać na żywo. A no widzisz @Adaa. ❤️ jest taka mega + jej głos, żeby każdy chciał się z nią spotkać, jak by usłyszał. // Kolejny świetny jak nie najlepszy wykonany wywiad. Jeden z przyjemniejszych i ciekawszych wywiadów jaki mogłem poczytać (oczywiście, tym razem przeczytałem do końca). Pokazują nam to na jakim bardzo wysokim poziomie jest nasza Redakcja - 1s2k.pl Praca super wykonana, co tu dużo mówić efekt, estetyka, wykończenie jest bardzo dobre. To tyle z mojej strony trzymajcie tak dalej, im więcej takich wywiadów tym lepiej. Trzymajcie się Adaa. i 0sTrY 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/30417-wywiad-ze-stalkerem/#findComment-232800 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChmielxDD Opublikowano 8 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 Fajny wywiad leci + Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/30417-wywiad-ze-stalkerem/#findComment-233004 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jony@ Opublikowano 8 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 (edytowane) Dobła robota ++ Edytowane 8 Września 2018 przez Jony@ Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/30417-wywiad-ze-stalkerem/#findComment-233012 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conte Opublikowano 9 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 W dniu 6.09.2018 o 18:06, Titania napisał: T: Ważne, by iść swoją drogą. Jakiego rodzaju muzyki słuchasz? Masz swój ulubiony utwór, który nigdy Ci się nie znudzi? S: Jestem żeglarzem, jeśli chodzi o muzykę. Nie zatrzymuje się dłużej na żadnej piosence. Chyba, ze chodzi o playlistę do auta, ale tam też zmieniam raz na 3-4 miesiące całą ścieżkę dźwiękową. Choć do pisania to lubię jeden soundtrack: Drobny błędzik w kolorowaniu Świetny wywiad!, postaraliście się. Przyjemnie się czyta i nie ma takich przeskoków tematycznych które można czasem tu spotkać. Dobra robota! Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/30417-wywiad-ze-stalkerem/#findComment-233156 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0sTrY Opublikowano 11 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 Bardzo fajny oraz ciekawy, dość długi wywiad. Dużo masz się dowiedzieć. Bardzo dobrze rozbudowane odpowiedzi oraz pytania. Leci plus za tak dobrą pracę. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/30417-wywiad-ze-stalkerem/#findComment-233607 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi