Exc Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 (edytowane) Siemka , zbierałem się na złożenie "paru" propozycji co do serwera .. Wszystko będę robił w spojlerach bo może to być dużo , a tak będzie ładnie posortowane i będziecie czytać to co was interesuje Mapy Spoiler Co do map to prosiłbym o kilka zmian .. Wywalić głupie mapy gdzie są 3 kampy na 20 osób . Wiecie co się dzieje wokół tych 3 kamp ? To możecie się domyślić . Dodatkowo dodam że dwie z tych kamp da się skanować , czyli > Brak admina = skanowanie na potęge . Dodać też jakieś normalniejsze mapy . Gram w cs'a od 6 lat < Głównie ZM > i macie takie mapy których nie znam :o Ludzie biegają po mapie w poszukiwaniu sensownej kampy ... Kończy to się na tym że ktoś znajdzie 1 kampe dobrą i walą tam drzwiami i oknami ( @DeadGuy pamiętasz jak graliśmy co nie ? Tam gdzie ty sobie nemka kupiłeś tam gdzie się waliło do tej kampy przy wodzie na dół się schodziło ) ,ludzie już nie szukają lepszej kampy , ale nie mówię też że macie wszystkie małe mapy usuwać bo faktycznie np. zm_dusthorror jest fajna , ma fajne kampy Mimo że jest mała i na początku panuje chaos to każdy znajdzie swoją kampe . ( Jeżeli się to przyjmie to prosiłbym o spis wszystkich map na których można grać na naszym zm , zrobię oddzielny temat gdzie daje swoje propozycje , napiszę co usunełem co dodałem . Klany Spoiler Jeśli by się dało to zmieńcie tutaj to że naliczają się wszystkie kille , gra zrobi się bardziej dynamiczna będzie ta myśl " Muszę zarżnąć wszystko co się rusza " Czemu ? Na ten moment domyśliliśmy się że kille podczas wojny się zalicza jak ktoś wbija komuś z przeciwnego klanu do kampy i ten go zabija to się nalicza , ale wszystkie inne kille to nic . Jak obejść ten system ? Zabić 1 raz kogoś i już wogóle nie wchodzić do jego kampy , dziękuje wojna wygrana . Tylko tyle że my mieliśmy honorowych przeciwników i grali normalnie ( Pozdro dla klanu Bulcysia ) Co to zmieni ? Mniejsze klany też zaczną grać wojny. Bo mimo wszystko to daje bonusy ( nie będę wymieniał ) zaczną zbierać AP żeby to wszystko kupić i tu się pojawia sytuacja że oni zaczną kupować V.I.P żeby więcej AP zarabiać bo to też tanie nie jest ( Chyba że ktoś jest naprawdę tryhardem to szacunek ) ( Z tego co pamiętam to trzeba dopłacić AP, nie wiem nie jestem liderem klanu więc tu nie mogę rozdawać punktów ) . Trzeba było by też poprawić żeby może zastępca klanu też miał trochę więcej opcji np. żeby mógł podjąć się wojny z innym klanem ( Sorry zapomniałem słowa dlatego napisałem podjąć ) , bo w zasadzie to ten zastępca tak marnie tam wygląda co do jakiegoś pola manewru , nic nie może w zasadzie robić . Modele RP-podobne Spoiler Od nie dziś wiadomo że serwer na którym gramy to jest ZM . Dlatego chciałbym zaproponować dodanie nowych modeli broni ( RP-Podobnych ) . Zmienić skiny vipa na jakieś bardziej w stronę realnej apokalipsy zombie a nie umalowaną blondynkę w nówce stroju ;-; , jakąś złotą maczugę zamiast kosy ? . Jakie modele bym chciał podmienić ? A wszystkie . Tylko że nie zacznę wam sr**ć linkami tutaj , dam wam parę moich propozycji , lecz najpierw dam propozycje do broni których najbardziej używamy ( M4 , AK47 etc. ) Jak ta propozycja się przyjmie to znajdę do wszystkich możliwych broni . Również chciałbym zmienić modele specjalnych trybów ( Tzn. Nemek , survivor , genesis i assasin ) co do nemka to jest właściwie tylko podmiana , jeżeli widzieliście model Grubego zombie to proponowałbym jego model jako model na nemesisa wydaje mi się najlepszy . Co do genesis , to może zostać predator . A dla survivora proponował bym to ; https://gamebanana.com/skins/153570 . Co do grubego zombie to poszukałbym innego modelu bo tak to będzie jakieś urozmaicenie a tak to Genesis , assasin , nemek mają ten sam skin ;/ Jeżeli których z tych skinów wam się podoba i się przyjmą wyślijcie link do mnie sprawdzę osobiście czy skiny będą działać tak jak powinny czy nie będą kolidowały w jakiś sposób ( LINKI DO SKINÓW SĄ W ZAŁĄCZNIKU W NOTATNIKU ) Level Spoiler Kurcze może znajdźmy jakieś inne rozwiązanie co do tego levla ? Bo szczerze to jest trochę upierdliwe po jakimś czasie co chwile nabijasz ten level od początku . Może zróbmy tak że poprostu level będzie zostawał przez wszystkie mapy ALE będzie go bardzo trudno wbić nie takie pyk pyk . Nie mówię tutaj też o tym że będzie trzeba nabić 2 level żeby mieć usp . Będziemy mieć wszystkie bronie od 0 poziomu ale te bonusy za gold i diament będzie trzeba zdobyć to wydaje mi się lepszym pomysłem. Widziałem tutaj że też robicie resety , więc na dobrą sprawę to nie będzie też tak że ktoś cały czas będzie miał łatwiej bo ma diament , nie , tego chcemy uniknąć dlatego zrobicie poprostu reset serwera i bum . Dla osoby która przed resetem pierwsza by osiągneła 71 lv jakiś darmowy vip czy coś . Tylko oczywiście jak DA RADE GO KTOKOLWIEK ZDOBYĆ . ( To jest uwaga ) Bugujący się noktowizor Spoiler Po trybie np. Assasin noktowizor i mapa się buguje , jest ciemno jak w d*pie ( czyli tak jak podczas trybu assasin ), mimo zakupionego vipa nie mogę z mojego gratis noktowizora korzystać , nie jest to mały liść dla osób kupujących vip'a ? Jak ktoś kupuje jakiś dodatek , vip lub tym podobne to oczekuje raczej że będzie działał ? CHYBA że tylko ja tak mam , w takim wypadku zwrócę honor . Jeżeli to się da naprawić to prosiłbym ja i inni gracze / posiadacze vipa Lecz nic też nie będę miał do kogoś jeżeli nie da się naprawić bo zdarzają się przypadki Tańsze/mocniejsze LM'y może ? Spoiler Mimo zakupionego vip'a kiedy taka skacząca matka mi wbije do kampy to ona sama jest w stanie wypchnąć mnie do samego końca takie słabe te lm'y są w dodatku będę na minus co do ap więc zaproponowałbym może w jakimś stopniu mocniejsze lub tańsze lm'y ? Bo kurcze ja nie pytam się się jak gracze bez V.I.P grają to co prawda też pociągnie trochę w dół "wartość" VIP'a bo będzie w stanie taka osoba "free to play" w stanie grać bez vipa ale jest miliardy ludzi w internecie które za nic nie zapłaciły więc może lepiej trochę wzmocnić / obciąć cenę lm ? Zapamiętaj wybór ( Bronie ) Spoiler Tu raczej dużo tłumaczyć nie muszę , sprawa jest prosta . Brakuje mi tu opcji zapamiętania wyboru broni , nigdy mi się nie zdążyło grania inną bronią jak m249 a jeżeli tak to to był przypadkowy wybór bo np . nie kliknełem na czas "4" żeby wybrać jakąś mapę i wzieło mi m4 .. Wiem że tutaj proszę o bardzo dużo , z tych propozycji niektóre mogą nawet zająć X dni żeby to zrobić bo po prostu trzeba się pomęczyć przy pluginach ... Lecz proszę Ja i gracze o takie poprawki , bo na pewno one pomogą serwerowi Doceniasz moją pracę ? To poratuj plusikiem Linki do skinów.rar Edytowane 15 Sierpnia 2018 przez Exc Lisolwir , Vakson , RasTa.! i 3 innych 3 1 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/29436-propozycje/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[ LwG ] Bulcys Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Ja bym jeszcze dodał modele do broni od 24 lvl w góre ,żeby były złote i diamentowe Exc 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/29436-propozycje/#findComment-225333 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:LoLeK:. Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Ja tam wypowiadać się nie będę, ale za to jestem za i trzymam kciuki. Exc 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/29436-propozycje/#findComment-225336 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exc Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 4 minuty temu, [ LwG ] Bulcys napisał: Ja bym jeszcze dodał modele do broni od 24 lvl w góre ,żeby były złote i diamentowe Chodziło ci raczej coś na zasadzie że modele po osiągnięciu gold rangi są ładniejsze czy poprostu te same tylko złote ? Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/29436-propozycje/#findComment-225337 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[ LwG ] Bulcys Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Inne od pozostałych Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/29436-propozycje/#findComment-225352 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeadGuy Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 1. Mapy Na każdej mapie jest wiele kamp (wszystkie sprawdzałem). Na mapie o której mówisz czyli zm_aztec_nature jest 11 albo 12 kamp z tego co pamietam. Nowi gracze widząc, że ktoś sobie w jednej kampie dobrze radzi sami też tam lecą, to jest normalne 2. Klany Chat klanowy nie jest potrzebny, macie od tego TS'a, Discorda bądź say na serwerze, ze spokojem sie dogadacie 3. Modele Weź pod uwagę to, że dużo osób wchodzi po raz pierwszy na serwer i jest masa plików do pobrania (u nas jest tego na prawdę dużo), taki nowy gracz w połowie pobierania tych wszystkich plików po dodaniu masy nowych modeli zrezygnuje z połączenia. Dodatkowo tyle nowych modeli, bardziej obciąży serwer, a sam ZM jest już wystarczająco obciązający. 4. Lvl Serwer stoi z tym systemem dopiero 2 tygodnie z hakiem, głównym celem jest rozwijanie klanu za AP a nie wbijanie LVL'i. Służą one jedynie statystykom które otrzymujemy automatycznie 5. Noktowizor Tutaj jestem bez zdania, nigdy mi się on nie bugował, musiałbym to dokładniej sprawdzić 6. LM Cena oraz wytrzymałość LM została zmieniona aby nastawić Was graczy na grę zespołową Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/29436-propozycje/#findComment-225359 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^ Orange ^ Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 @Exc sorka że się wypowiem , ale zauważyłem , że piszesz "Nie ma Admina to ludzie skanują na potęgę , łamią regulamin , obrażają , brak kultury i chaos , ale przecież ty masz Admina tak jak bulcys lwg , a wy jesteście 24/7 na serwerze , więc czegoś nie rozumiem , ostatnio grałem z wami na zm i teraz nie wiem czy miałeś Adma czy nie , ale po tym co czytam piszecie że brak admow , a wy właśnie jesteście na serwie cały czas i teraz pytanie czy masz go dopiero teraz czy nie ogarniasz tego że masz dostęp razem z @[ LwG ] Bulcys i gadaliscie mi ostatnio że żadnego Adma na serwie nie ma xdd a wy przecież adminami jesteście xdd wiecie pytam bo teraz już nie ogarniam . Exc i BlancioR ツ 1 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/29436-propozycje/#findComment-225395 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlancioR ツ Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 (edytowane) Witam chciałbym coś dodać od siebie moją propozycje na temat ZM Wiadomo że po godzinach 00;00 sa mody właczane i jeżeli nikogo nie bedzie na serwerze wejda sobie takie 2 osoby i sb beda ap nabijaly na nemku i restartowanie mapki i kolejny nemek i tak w kółko aż gracz sobie nabije 500+ ap Wiec jak by była taka możliwosc po godzinach 00:00 od 3/4 osob naliczałoo sie ap @DeadGuy ??? Edytowane 16 Sierpnia 2018 przez K.U.L.S.O.M Exc 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/29436-propozycje/#findComment-225410 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exc Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 (edytowane) 4 godziny temu, M.A.S.A.K.R.A napisał: @Exc sorka że się wypowiem , ale zauważyłem , że piszesz "Nie ma Admina to ludzie skanują na potęgę , łamią regulamin , obrażają , brak kultury i chaos , ale przecież ty masz Admina tak jak bulcys lwg , a wy jesteście 24/7 na serwerze , więc czegoś nie rozumiem , ostatnio grałem z wami na zm i teraz nie wiem czy miałeś Adma czy nie , ale po tym co czytam piszecie że brak admow , a wy właśnie jesteście na serwie cały czas i teraz pytanie czy masz go dopiero teraz czy nie ogarniasz tego że masz dostęp razem z @[ LwG ] Bulcys i gadaliscie mi ostatnio że żadnego Adma na serwie nie ma xdd a wy przecież adminami jesteście xdd wiecie pytam bo teraz już nie ogarniam . Tutaj tego nie napisałem , ale ogólnie to mieszkam za granicą , konkretniej Belgia . A że teraz mamy wakacje dlatego jestem w stanie tak dużo czasu poświęcić serwerowi chociaż nie wiem jak to będzie wyglądało z szkołą . Bo obecnie chodzę do technikum , ALE musiałem 1 rok przeznaczyć na językową bo raczej inaczej to by nie wypaliło no nie ? Więc zaczynam teraz 2 rok technikum mechanik . Co to ma do rzeczy ? Poprzedni rok szkołę kończyłem o 16:30 , trochę późno co nie ? To teraz dodaj do tego naukę , i teraz skoro będę miał 2 rok technikum to łatwiej nie będzie . A co do tego że my mówimy " Że żadnego admina nie ma " to było chyba nasze pierwsze spotkanie na zm_foda tak ? Jak dałem ci te 300 czy 400 ap na start bo pierwszy raz cię widziałem , wtedy jeszcze ja i bulcyś nie mieliśmy jeszcze adminów z powodów technicznych , mogę ci wysłać konwersację moją z thomasem na pw nawet jak chcesz Chyba wyjaśniłem tu wszystko ? Jak coś to jeszcze się pytaj 8 godzin temu, DeadGuy napisał: 1. Mapy Na każdej mapie jest wiele kamp (wszystkie sprawdzałem). Na mapie o której mówisz czyli zm_aztec_nature jest 11 albo 12 kamp z tego co pamietam. Nowi gracze widząc, że ktoś sobie w jednej kampie dobrze radzi sami też tam lecą, to jest normalne 2. Klany Chat klanowy nie jest potrzebny, macie od tego TS'a, Discorda bądź say na serwerze, ze spokojem sie dogadacie 3. Modele Weź pod uwagę to, że dużo osób wchodzi po raz pierwszy na serwer i jest masa plików do pobrania (u nas jest tego na prawdę dużo), taki nowy gracz w połowie pobierania tych wszystkich plików po dodaniu masy nowych modeli zrezygnuje z połączenia. Dodatkowo tyle nowych modeli, bardziej obciąży serwer, a sam ZM jest już wystarczająco obciązający. 4. Lvl Serwer stoi z tym systemem dopiero 2 tygodnie z hakiem, głównym celem jest rozwijanie klanu za AP a nie wbijanie LVL'i. Służą one jedynie statystykom które otrzymujemy automatycznie 5. Noktowizor Tutaj jestem bez zdania, nigdy mi się on nie bugował, musiałbym to dokładniej sprawdzić 6. LM Cena oraz wytrzymałość LM została zmieniona aby nastawić Was graczy na grę zespołową Odwołam się tutaj do punktu 6 i 1 ( Tak w takiej kolejności ) Cytat Cena oraz wytrzymałość LM została zmieniona aby nastawić Was graczy na grę zespołową To tak łatwo nie działa i dobrze o tym wiesz " [...] nastawić was graczy na grę zespołową " NIE MÓWIĘ TU O WSZYSTKICH bo wiadomo są osoby które to rozumieją , że to szarpnie portfelem żeby kupić maske żeby bombki przypadkiem nie wyrwać , i dadzą te AP żeby chociaż troche zrekompensować kupno tej maski . Ale gracze z dopiskiem CSSETTI ... tak ... Wchodzą ci do kampy lm'a ci nie postawią chcą iść do samego końca żebyś to ty stawiał lm'y (mają po 600 ap ale po co ), kiedy w między czasie dobija się do ciebie już zombie .. wiadomo dobre mordki które poznałem ; Zbigniew , Bulcys , Koriet , Slawiq , SayS , Makos , Cewa-4mc , Hs Sporting Fatal1t , vp fan to kuurcze na jednej mapie to w 7 kampili ( Slawiq'a , sport1ng'a , vp_fana nie było , przepraszam również jak kogoś nie wymieniłem ale to tak na szybko ) , ale to tylko dzięki mikrofonowi bo osoby z dopiskiem cssetti to nawet napisać nie potrafią .. A jak już się odezwie to... ./mute lub już teraz to ban . Odwołam się tutaj do punktu 2 No niby nic , ale są gracze na serwerze np. YATO ( Wporządku starsza osoba ) który ma żonę i nie jest w stanie gadać ( Może w późnych godzinach ) nie ma jak się z nami za bardzo porozumieć a np. chciałby się coś zapytać nas naszą grupę konkretnie . Odwołam się tutaj do punktu 3 W sumie tutaj o tym zapomniałem ;/ Internet mi pobiera 6mb więc serwer też mi się ściąga szybko , ale jak ktoś ma słabszy internet to fakt więc nie mam nic przeciwko , ale co ty na to żeby np. gdzieś w jakimś dziale dodać link do naszych modeli pod pretekstem ładniejszej gry , żeby mógł się bardziej wczuć . Jak dodać link ? A coś na zasadzie jak masz /binduj Odeśle osobę do modeli które będą tu cały czas dostępne na forum pobierze dostanie instrukcje co gdzie jak i po co tylko trzeba dopisać ewentualnie , że to działa na wszystkich serwerach . Ale prosiłbym jeszcze o jedną rzecz też , podmienienie tej maczugi chociaż na ten młot .. dużo to nie zmieni ale będzie jakoś lepiej to wyglądać , ale jeszcze nie dostałem odpowiedzi co do tych surv genesis i nemesis , tutaj nie powiesz mi że coś się zwiększy bo to jest w zasadzie podmiana plików . Odwołam się tutaj do punktu 4 To tutaj jest jakieś nie porozumienie/bug ? Lecz dopytam się Koriet'a jak to działa i dopiszę później . Odwołam się do punktu 5 OK 42 minuty temu, K.U.L.S.O.M napisał: Witam chciałbym coś dodać od siebie moją propozycje na temat ZM Wiadomo że po godzinach 00;00 sa mody właczane i jeżeli nikogo nie bedzie na serwerze wejda sobie takie 2 osoby i sb beda ap nabijaly na nemku i restartowanie mapki i kolejny nemek i tak w kółko aż gracz sobie nabije 500+ ap Wiec jak by była taka możliwosc po godzinach 00:00 od 3/4 osob naliczałoo sie ap @M.A.S.A.K.R.A @DeadGuy ??? Jestem w sumie za , bo zapobiegnie to nabijaniu ap Edytowane 16 Sierpnia 2018 przez Exc .:LoLeK:. i BlancioR ツ 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/29436-propozycje/#findComment-225411 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abuczek Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Bardzo dobry pomysł + Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/29436-propozycje/#findComment-225453 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystek Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 W dniu 15.08.2018 o 22:06, [ LwG ] Bulcys napisał: Ja bym jeszcze dodał modele do broni od 24 lvl w góre ,żeby były złote i diamentowe Złote są (tzn ich bonusy), poza tym jest standardowy wygląd dla odciążenia paczki. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/29436-propozycje/#findComment-225636 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeadGuy Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 17 godzin temu, K.U.L.S.O.M napisał: Witam chciałbym coś dodać od siebie moją propozycje na temat ZM Wiadomo że po godzinach 00;00 sa mody właczane i jeżeli nikogo nie bedzie na serwerze wejda sobie takie 2 osoby i sb beda ap nabijaly na nemku i restartowanie mapki i kolejny nemek i tak w kółko aż gracz sobie nabije 500+ ap Wiec jak by była taka możliwosc po godzinach 00:00 od 3/4 osob naliczałoo sie ap @DeadGuy ??? do regulaminu został dodany punkt z zakazem nabijania AP w nocy, tzn dawanie się aby nabic ap do klanu itd. Jak ktoś gdzieś kogoś przylapie to demo z hltv i skarga. Resetujemy wtedy konto delikwentow do 0 włącznie z klanem Sam również będę sobie to co jakiś czas sprawdzał. To powinno pomóc zamiast blokować ap w tym czasie, bo równie dobrze mogą grać normalnie Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/29436-propozycje/#findComment-225679 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEEQU Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 (edytowane) Co do klanów jestem za, jeżeli rzeczywiście aktualnie zalicza fragi do wojny jedynie za zabijanie członków przeciwnego klanu jest to bez sensu.. Sam grając na serwerze bym to wykorzystywał cały czas wyzywając graczy na wojnę zabijając 2-3 razy i wychodząc z serwera tak aby mój klan miał pewność wygranej. Przy reszcie pomysłów się nie wypowiadam. Edytowane 17 Sierpnia 2018 przez ♛ NEQU ♛ Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/29436-propozycje/#findComment-225782 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeadGuy Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Naliczanie wszystkich killów podczas wojny klanowej jak najbardziej by weszło. Nawet nie trzeba wychodzić z serwera zeby wygrać wojne, wystarczy wbijac komus innemu do kampy.. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/29436-propozycje/#findComment-226066 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof Kolumb Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 W dniu 15.08.2018 o 18:30, Exc napisał: Ukryj zawartość Kurcze może znajdźmy jakieś inne rozwiązanie co do tego levla ? Bo szczerze to jest trochę upierdliwe po jakimś czasie co chwile nabijasz ten level od początku . Może zróbmy tak że poprostu level będzie zostawał przez wszystkie mapy ALE będzie go bardzo trudno wbić nie takie pyk pyk . Nie mówię tutaj też o tym że będzie trzeba nabić 2 level żeby mieć usp . Będziemy mieć wszystkie bronie od 0 poziomu ale te bonusy za gold i diament będzie trzeba zdobyć to wydaje mi się lepszym pomysłem. Widziałem tutaj że też robicie resety , więc na dobrą sprawę to nie będzie też tak że ktoś cały czas będzie miał łatwiej bo ma diament , nie , tego chcemy uniknąć dlatego zrobicie poprostu reset serwera i bum . D W dniu 15.08.2018 o 18:30, Exc napisał: Dla osoby która przed resetem pierwsza by osiągneła 71 lv jakiś darmowy vip czy coś . Tylko oczywiście jak DA RADE GO KTOKOLWIEK ZDOBYĆ . la osoby która przed resetem pierwsza by osiągneła 71 lv jakiś darmowy vip czy coś . Tylko oczywiście jak DA RADE GO KTOKOLWIEK ZDOBYĆ . 1.Tez o tym pomyślałem, było by zdecydowanie lepiej niż jest teraz. Własnie myślałem o tym co ty, dużo trudniej wbić ten poziom i aby ten poziom nam pozostał. Moim zdaniem, jak i zdaniem wielu innych ludzi ten poziom powinien pozostać na stałe, puki nie było by restartu serwera czy czymś w tym stylu. 2. Powiem ci, że z tym jest bardzo dobry pomysł, była by jakaś motywacja też do wbijania tego LVL i sens wbijania go. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/29436-propozycje/#findComment-226076 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exc Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 (edytowane) W dniu 18.08.2018 o 15:36, DeadGuy napisał: Naliczanie wszystkich killów podczas wojny klanowej jak najbardziej by weszło. Nawet nie trzeba wychodzić z serwera zeby wygrać wojne, wystarczy wbijac komus innemu do kampy.. Czyli pomysł z wojną klanów żeby naliczało wszystkie fragi wejdzie do życia rozumiem ? I ogólnie prosiłbym o podsumowanie wszystkiego co by weszło co by nie weszło w życie bo chciałbym zobaczyć wtedy gdzie musiałbym może jakąś inną propozycje dać ? @DeadGuy@Krystek Edytowane 19 Sierpnia 2018 przez Exc Poprawka Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/29436-propozycje/#findComment-226277 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi