Jump to content

Żegnam :)

LubiePlacki(**)
 Share

Recommended Posts

Jest mi z tym mega ciężko ale mój czas z ta siecią dobiegł końca.To co sie tutaj odstawia to jest paranoja,Osoby wyższe myślą ze moga wszytsko a tak naprawde ch*j kładą na wszytsko.Nigdy nie mialem takieg pożeganania odchodzilem z szacunkiem lecz teraz do niektorych osob brak mi jego.Wiecie co wam powiem,jak mozna pozwaac swojemu ziomkowi na wszytsko.Cyrki na serwerze,glupie teksty do graczy,rAozdawanie sobie monet itd (nie mowie tylko o Korpusiu).Taka święta prawda ze  duzo osób ma tutaj wtyczki.Przyszedlem tutaj z myślą ze to jest jedena z najlepszych sieci przez pare miesiecy gry owszem zgadzalo sie to,ale gdy pozniej zaczelo sie wywyzszanie to pluje na takie coś.Bo kazda osoba powinna byc traktowana równo.

Pamiętam jak wszedlem jako swieżak na forum i serwer nie mialem kontaktu z nikim teraz wiem jedno ze przy takiej grze mozna poznac swietnych ludzi.Wszystko sie pozmienialo tutaj, zrobil sie jeden wielki rozpierdol,szkoda gadać. Żeby admini czitowali,wyzywali,i robili gnoj? pozniej wracali to trzeba miec dobra wtyke nie szanuje takiego czegoś, normalna osoba by stracila admina odrazu a tutaj sa wyjatki. Gdzie tu sprawiedliwosc? ludzie traca admina przez nie obecnosci a przyjdzie ci taki "Korpus robi syf i nie traci? TFU

Ciężko jest pozegnać miejsce gdzie spedzalem 3/4 dni grajac z ludzmi ktorymi mozna szukac przez tyle lat gry.Każdy odgrywal dużą role na 401.I dziekuje wam bardzo ze byliscie taki okres i sie nie poddaliśćie.Brakuje tego czego kiedyś kazdy za kazdzego dalby uciąć sobie reke a tera? syf brud i mogila :)

@Sheriff- mordo mamy kontakt na forum, okazales sie mega spoko czlowiekiem, nie duś sie tutaj i idz sie rozwiajc gdzie indziej probuj czegos nowego <3

@Adrian. - dzieki za pomoc o kazdej porze dnia i nocy byles w stanie pomoc w obojetnie jakiej sytuacji.Rozwijaj sie dalej i nie ustepuj nikomu miej taki charater jak teraz mega pomocny.

@'BadGamer - chyba juz ciebie tutaj nie ma pamietam gdy dostalem admina beda ciemna osoba ty mi pomogles.Mam pelen respect do ciebie i mam nadzieje ze kiedys wrocisz ub spotkamy sie na innej sieci :_:

@Wredzioszek - dobrze sie opiekowalas serwerem, bylas jedna z dziewczyn ktora tak plubilem milo sie z toba gralo ale moj czas dobiegl konca.Moze kiedys ub dostaniesz.Trzymaj sie i powodzenia w zyciu

@WrednyAwP - twoj oziebly charakter dal duzo d myslenia miej ten charakter zawsze taki i nie daj wejsc sbie na glowe.siemnako :d

@NEQU- nie lubilismy sie spoko, ale jednak mam nadzieje ze wezmiesz posade niektórych adminow i dobrze sie zapiekujesz serwerem.Za kadencji Xereviego miales potyczki ale byles tez jednym z dobrych adminow.Trzymaj sie :)

@X3R3V1 - hmmm dziekuje za szanse bycia adminem, plubilem cie mamy dobry kontakt szkoda ze odszedles ale wiem co to znaczy przesiadywac wiecj przed komputerem niz zajmowanie sie domem.Ale teraz moge napisac ze tez dawales monety graczom wybacz.Mam byc szczery bede szczery :)

@TeTe-_- - jestes najlepszym UB TEAM CS 1.6 trzymaj tak dalej! :D

@Czwarty minus jeden - tez mielismy ostrą spinę chcialem cie jeszcze raz przeprosic, ale z czasem sie dogadalismy i jestes mega spoko czlowiekiem.Miej zawsze taki humor.Rozbawiaj jak zawsze trzymaj sie! :D

@Krystek - nie wywyszaj ludzi tak jak robiles, korpus mowil ze fajne wtyczki ma u ciebie.Jak czerwony powinienes ludzi traktowac rowno.Nic do ciebie nie mam jestes spoko ratuj ten statek bo tonie.!

@$.K.I.L.L.E.R.$- wszyscy sie Ciebie czepiaja,czlowiek popenia bledy trzymaj sie tego.Jak nie ccha dac ci szansy pi****l to kontkat mamy :)

@Sentence - powiem krótko uważasz sie ch*j wie za kogo a tak naprawde ch*j na to kladziesz. Oszczędze daleszej opini trzymaj sie :)

-

Jeżeli o kims nie napisalem to pisze to teraz do was wszystkich kazdy z nas dostal szanse tutaj ale ten czas sie kiedys konczy tak jak dobiegl u mnie.

Jeszcze ode mnie tyle nie chce mi sie patrzec co tutaj sie dzieje byc moze znajde jakis serwer,siec na ktorym bedzie tak jak tutaj na pczatku.

Pozdrawiam trzymajcie Sie ! :D

Edited by LubiePlacki(**)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.