RasTa.! Posted July 25, 2018 Report Share Posted July 25, 2018 Podanie na admina Nick: RasTa.! Wiek: 22 Lat Link do GT: https://www.gametracker.com/player/RasTa.!/145.239.237.178:27015/ Steam: RasTa.! Doświadczenie w adminowaniu na serwerach zombie mod: Byłem adminem na róznych modach Cod, ffa, only dd2. Myślę ze mod zombi nie jest trudny do ogarnięcia i Sobie poradzę. Staż na serwerze: Około 2 miesiące u Was przebywam. Znajomość AMX: Tak jak pisałem wyżej, byłem adminem na serwerach, na jednych z nich przesiedziałem całe pół roku. Więc nawet z samej ciekawości, gdy na serwerze nikogo nie było starałem się ogarnąć i sprawdzić, co po niektóre funkcje służą w AMX. Myślę ze to będzie 7. Mikrofon: Posiadam. Dlaczego Ty: Teraz najtrudniejsze pytanie. Myślę ze dlatego ze już poznałem tutejszy klimat, widzę również co się dzieje gdy admina brak na serwerze. Jeden wielki meksyk, np Nemek nie bije humana bo ten wykonuje misje na niego. Ja rozumiem wszystko, ale każdy ma misje i stara się ja wykonać. Mi np. nikt nie pomaga w misjach, staram się sam je wykonywać bez żadnej współpracy Zm-Human, Human-zm. Również dlatego że chciałbym pilnować porządku na serwerze i karać graczy za nie znajomość regulaminu. Dużo graczy wchodzi nie czytając regulaminu serwera, uczą się od innych z serwera. Jak widzi ze ktoś np survkiem, snajperem kampi, będzie robił to samo. Dlatego chciałbym też pomóc im w znajomości regulaminu poprzez łagodne kary do tych groźniejszych. Myślę ze tyle wystarczy. Kontakt: Steam, Forum PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^ Orange ^ Posted July 25, 2018 Report Share Posted July 25, 2018 4 minuty temu, mareczek napisał: na nie sp*******j Ogarnij się ! Mam nadzieję że moderator odpowiednio cię ukara za tą wypowiedź ! @Sentence , @selfie , @Person jak możecie , to bardzo bym prosił . Teraz do sedna twojego podania : - GT takie średnie bym powiedział - konto pod podanie + Wiek + Steam + Mikro + Amx Ogólnie rzecz biorąc to masz plusy , ale też minusy , więc jestem za tym abyś jeszcze trochę pograł i trochę na forum się poudzielał i wtedy za tydzień mógłbyś śmiało podanko pisać . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lisolwir Posted July 25, 2018 Report Share Posted July 25, 2018 Daj się poznać graczom popraw GT, więc na razie jestem na nie ponieważ: -gt -konto pod podanie +staż +wiek +amxx +mikro Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlancioR ツ Posted July 25, 2018 Report Share Posted July 25, 2018 Jestem na Nie -gt -konto pod podanie -twoje zachowanie na serwerze +wiek +amx +mikro Link to comment Share on other sites More sharing options...
BO$$ Posted July 25, 2018 Report Share Posted July 25, 2018 Również jestem na nie: -Gt - Podanie to nie kolorowanka -Konto pod podanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wassup Posted July 26, 2018 Report Share Posted July 26, 2018 (edited) Mieszane uczucia, ale mysle ze mozna dac szansę :) -staż -forum +wiek +ogarnia +amx Edited July 26, 2018 by Wassup Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vakson Posted July 26, 2018 Report Share Posted July 26, 2018 Można dać szanse +wiek +amxx +steam -forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeadGuy Posted July 26, 2018 Report Share Posted July 26, 2018 (edited) Poudzielaj się trochę na forum, pogadaj więcej z graczami, wykaz się pomocna dłonią na serwerze. Póki co odrzucam podanie, ale zachęcam do złożenia go ponownie za 7 dni, wykorzystaj ten czas aby wykazać się na serwerze Edited July 26, 2018 by DeadGuy Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeadGuy Posted July 26, 2018 Report Share Posted July 26, 2018 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts