StalowyBanging Posted July 21, 2018 Report Share Posted July 21, 2018 Twój nick na serwerze: Steel Banging Wiek: 23 w październiku. Mutacja głosu: Tak. Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/Steel Banging/193.33.177.54:27176/ Staram się wszystko nadrobić. Czy miałeś styczność z amxmodmenu: Owszem bardzo dużo razy. Dlaczego ty? Prosimy o dłuższa wypowiedz: Chciałbym w jakiś sposób pomóc w trzymaniu porządku na serwerze,aby grało się przyjemnie. Graczy odpalony i zgłoszeń, że ten odpalony czy tamten jest wiele, a chce pomóc przy inni grali zadowoleni bez spin i uspokoić to wszystko. Jestem osobą która często zgłasza na u@ jak jest admin oczywiście, ale chciałbym pomóc w ogarnięciu serwera i myślę, że się nadam. Posiadasz działający mikrofon: Tak. Kontakt (GG / Steam):Gg: 16268893,Steam: Steel Banging Steam ID: STEAM_0:0:37189276 Zapoznałeś się z WYMAGANIAMI na admina i je spełniasz w 100%: Tak. Madziaa<3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dranzer Posted July 21, 2018 Report Share Posted July 21, 2018 (edited) jeśli o mnie chodzi: jestem na TAK + gt spoko + kulturalny i komunikatywny gracz, potrafi wprowadzić miłą atmosferę +znany i lubiany + admina tu nie miał, ale wierzę, że sobie poradzi + spełnia wymagania Edited July 21, 2018 by Dranzer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dziekizawspolnelata Posted July 21, 2018 Report Share Posted July 21, 2018 Czekalam na podanie. Ogarniety, sympatyczny, adminow ogromny brak. Na tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
beti Posted July 22, 2018 Report Share Posted July 22, 2018 (edited) Ooo! + zna się z adminami i innymi graczami + kulturalny i zabawny + miał styczność z amx, więc żadnych problemów nie będzie miał, a jeśli tak to służę pomocą Po tych rezygnacjach, adminów potrzeba jak wody... Ogromne TAK. Edited July 22, 2018 by beti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exy Posted July 22, 2018 Report Share Posted July 22, 2018 +GT +Ogarnięty +Doświadczenie też jest Proste, że na TAK ! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiraa Posted July 22, 2018 Report Share Posted July 22, 2018 Rowniez na tak !!! Wymagania spełnia Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUBIHUBI Posted July 22, 2018 Report Share Posted July 22, 2018 Jestem na Tak beti 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
G@rgamel Posted July 22, 2018 Report Share Posted July 22, 2018 Na tak : +gt +wiek +mutacja +ogarnięty +mikro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dariax17 Posted July 22, 2018 Report Share Posted July 22, 2018 Na TAK! + miły, lubiany i często widziany + ogarnięty, na pewno sobie poradzi i się przyda + GT i mikro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madziaa<3 Posted July 22, 2018 Report Share Posted July 22, 2018 No w końcu Steelcia podanie składa + wiek + aktywność + ogarnięty. Więcej nie ma co wymieniać, same + Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicen Posted July 22, 2018 Report Share Posted July 22, 2018 (edited) Małe nie a większe tak - Raz jest a dwa dni go nie ma (Co widać po GT) + Po mutacji + Steam - Lubi chłopców + Dobrze adminuje Edited July 22, 2018 by Chicen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarna. Posted July 22, 2018 Report Share Posted July 22, 2018 Jak tu odrzucić takiego kandydata Na rozmówkę i po uprawnienia zgłoś się pw do mnie lub do selfiego. Dziekizawspolnelata 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarna. Posted July 22, 2018 Report Share Posted July 22, 2018 Twoje podanie zostało przyjęte!Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts