Jump to content

Turniej

pmp.
 Share

Recommended Posts

Witam wszystkich serdecznie ;). Mam propozycję, aby na sieci zorganizować turniej w CS'ka 1.6, 2vs2/5vs5 ewentualnie, oczywiście S/NS. Na razie zorientowalibyśmy się czy ktoś w ogóle byłby chętny wziąć udział, jeśli znalazłby się takie osoby, to myślę że 16 drużyn byłoby wystarczająco. Oczywiście przygotowania, typu: serwer, regulamin itd. w dalszej fazie, na razie chciałbym się tak jak napisałem wyżej zorientować się w liczbie chętny. Jeśli ktoś jest zainteresowany niech napiszę i zobaczymy co z tego wyjdzie ;) 

Jeśli propozycja jest napisana w złym dziale, proszę o przeniesienie :)

Edited by Jaś Fasola

pomysł dobry, ale jedynie 2vs2, 32 osoby napewno się zbiorą, porobić grupy, dać za nagrody symbolicznie VIPy, chyba że administracja dałaby jakieś ekskluzywniejsze nagrody

sama organizacja to nie będzie problem, moge nawet pomóc, chętni napewno będą

Temat był wałkowany wiele razy. Tego typu eventy nigdy nie wypalają, bo zawsze ktoś rezygnuje, albo nagle połowa nie ma czasu. Nie znajdziesz raczej na tyle dużo zdecydowanych osób, które będą miały na tyle dużo czasu w każdy dzień, żeby to sensownie poprowadzić. Jeśli sam się zajmiesz organizacją, to spoko. Według mnie, to nie wypali.

Jeśli ktoś rezygnuję, a wcześniej był zapisany, to logiczne, że mecze są wpisywane jako walkowery, a myślę, że w dalszych fazach turnieju nie będzie ludzi, którzy będą rezygnować ;). Możesz mieć troszeczkę racji, co do czasu, ale moim zdaniem, jednak przez 2 tygodnie gdzie byłyby rozgrywane mecze grupowe, każdy znajdzie czas na rozegranie 3 meczy, jeśli już się zapisuje, to myślę, że nie odpuści, do tego terminy meczów najlepiej jak byłyby ustalane przez 2 drużyny grające ze sobą i w ciągu tych 2 tygodni mecze mają być rozegrane, jeśli nie będą to jak wcześniej napisałem walkower ;). Czekam na dalsze wypowiedzi :) 

10 godzin temu, Conte napisał:

Temat był wałkowany wiele razy. Tego typu eventy nigdy nie wypalają, bo zawsze ktoś rezygnuje, albo nagle połowa nie ma czasu. Nie znajdziesz raczej na tyle dużo zdecydowanych osób, które będą miały na tyle dużo czasu w każdy dzień, żeby to sensownie poprowadzić. Jeśli sam się zajmiesz organizacją, to spoko. Według mnie, to nie wypali.

Jeśli nie ma odpowiedniego organizatora to wiadomo,że to nie wypali.

co do tematu jestem na tak sam bym zgłosił fajną 5tkę ;)

ale oczywiście gramy only steam (3,83złoty na steam z przeceny aktualnej zachęcam do kupna.)

gramy mapy standardowe.

no i tyle chyba ode mnie jak najbardziej za :)

Edited by P00L

2 minuty temu, Kagefumi Ertranger napisał:

5 na 5 to będzie bardzo trudno złożyć, jedynie 8 drużyn to myśle, że dałoby radę

to nie jest trudne do zrealizowania lecz trzeba napisać zasady i dodać,że osoba która się nie zjawi na mecz odpada i tyle.Drużna gra lub odpada cześć,grałem 2/3 lata temu turniej z @Guczkowskyy na takich zasadach i nie było żadnego problemu :)

5 na 5 dobra opcja też, ale od razu grać drabinke tak? żadnych grup i ciupanie,

tylko trzeba mieć serwer i zgode, jak ktoś już napisze regulamin i będzie serwer to bez problemu z czyjąś pomocą moge się tym zająć

tylko wydaje mi się, że 5 na 5 nie wiem czy się pozbierają drużynki, ja osobiscie mam, a znam też i ludzi którzy mają chęć na 2v2

Edited by Kagefumi Ertranger

Godzinę temu, P00L napisał:

co do tematu jestem na tak sam bym zgłosił fajną 5tkę ;)

Zborka i zjc co zmieniają nicki jak spalą akcje? XD

39 minut temu, Kagefumi Ertranger napisał:

5 na 5 dobra opcja też, ale od razu grać drabinke tak? żadnych grup i ciupanie,

tylko trzeba mieć serwer i zgode, jak ktoś już napisze regulamin i będzie serwer to bez problemu z czyjąś pomocą moge się tym zająć

tylko wydaje mi się, że 5 na 5 nie wiem czy się pozbierają drużynki, ja osobiscie mam, a znam też i ludzi którzy mają chęć na 2v2

Napisz do mnie na pw, ustalimy coś.

Jeżeli kolejny raz widzimy taką propozycje owego turnieju, to może zorganizujmy go, zbierzmy drużyny, użytkowników na forum nie brakuje, tylko znając naszych szkodników użytkowników, to zabraknie im czasu w dzień meczu, albo będą mieli wyjazd.

Regulamin też nie jest problemem.

Myślę, że teraz można zorganizować taki turniej, nagrody do przemyślenia.

Jak pisałem do @don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ'a w skrócie każdy serwer wypuszcza drużynę administracji owego serwera :),+ gracze z serwerów(może przy dobrych wiatrach 6 drużyn -,-)

serwerów mamy 15 (1.6 liczone) więc powinniśmy mieć +-15 drużyn z serwerów +- 6 z serwerów +1 team 1shot2kill,który to forum posiada :) + 2/3 drużyny użytkowników forum :) 

+ 1/2 teamy wyższej administracji,są wakacje więc spora liczba osób ma czas wolny :) (świetny czas aby się zgrać jako administracja czy to serwerów czy forum) 

Liczę,że tym razem ładnie to zostanie poprowadzone od A do Z. 

Pozdro :)

Edited by P00L

Jak dla mnie z tymi ''zespołami administracji'' to słaby pomysł, po prostu zróbmy zapisy i tyle, a nie wymyślacie jakiś bezsens :P.

@selfie ciężko mi się określić, pisałem do niego, ale od tygodnia jakoś się nie odezwał, więc czekam na odpowiedź ciągle :/ 

To ktoś w końcu się podjął organizacji tego przedsięwzięcia?

Bo widzę, że póki co jest jak zawsze: Najpierw dużo hałasu i chętnych, a później cisza. Ja wiem, że taki turniej to fajna sprawa, bo sam w kilku grałem oraz, że fajnie się o tym mówi, ale już teraz widzę, że nie ma komu się tego podjąć a ludzi jest za mało. Trzeba na prawdę ogarniętego organizatora, żeby się udało.

Więc jak? Konkrety!

@Conte Słuchaj od 2 tygodni czekam na zgodę administracji z tego co na pv napisał mi @Sentence, więc nie, nie robię dużo hałasu, a potem nic z tego nie wyjdzie, tylko chcę mieć konkrety od administracji, a póki co, od wyższy nie ma najwyraźniej zgody, bo @Sentence nic się do mnie nie odzywał, więc sam mam sobie zrobić post i zacząć turniej na serwerowni? 

Do tego potrzebny jest serwer, który też musiałaby udostępnić administracja wyższa, jeśli jesteś tak uprzejmy @Conte to możesz zapytać się wyższych o zgodę na turniej napisać do mnie na pv i zapisy oraz wszystko ruszy jeszcze w tym tygodniu ;) 

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.