Maykie Posted June 26, 2018 Report Share Posted June 26, 2018 Twój nick: Maykelou Nick gracza/admina: @Bored Opis sytuacji: Otóż jestem sobie w ct, prowadzi pan @biss;] 1shot2kill.pl, więźniowie mają bezruch do odwołania. Prowadzący wydaje polecenie "pierwsza reakcja kucnij przytrzymaj", Bored kuca i zostaje za to zabity. Za chwilę admin informuje, że na pierwszej reakcji się nie zabija, sytuacja kończy się banem dla prowadzącego za rzekomego fk. Gram na tym serwerze zdecydowanie dłużej niż Bored i nie przypominam sobie takiej zasady, wiem, że ostatnio regulamin się zmieniał i przeczytałem go jeszcze raz dokładnie, informacji o zakazie zabijania na pierwszej reakcji nie znalazłem. Także niech administrator nie interpretuje sobie regulaminu na swój sposób, lub niech nie podpiera się zasadami z innego serwera. IP/SID: Macie Data i czas zdarzenia: 26.06.2018 - 13:28:39 (z dokładnością co do sekundy XD) Dowody(ss/demko): http://d1.hltv.org.pl/srv40299/HLTV-1806261314-jail_darkover.dem.zip Czas zdarzenia - 14 minuta 25 sekunda Lord Voldemort 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bored Posted June 26, 2018 Report Share Posted June 26, 2018 Z tego miejsca, chciałbym bardzo przeprosić. Miałeś rację, ta zasada pomyliła mi się z innego serwera. Mój błąd :c Maykie 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
effect. Posted June 26, 2018 Report Share Posted June 26, 2018 44 minuty temu, Bored napisał: Z tego miejsca, chciałbym bardzo przeprosić. Miałeś rację, ta zasada pomyliła mi się z innego serwera. Mój błąd :c Ja ci wybaczam, mialeś prawo pomylić się :) Kr3mol , Bored and Norbert 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kub1nho Posted June 26, 2018 Report Share Posted June 26, 2018 @Bored jak tylko to przeczytasz, to siadasz przy regulaminie JB i czytasz go 2/3 razy dokładnie, ze ZROZUMIENIEM. Nigdy nie wiesz, kiedy nastąpi taka chwila, że ja, albo @Poli przepytamy Cię z niego i będzie "pszypau". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kub1nho Posted June 26, 2018 Report Share Posted June 26, 2018 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts