Jump to content

Skarga Maykelou

Kenon
 Share

Recommended Posts

Twój nick: Kenon

Nick gracza/admina: Maykelou

Opis sytuacji: Gracz wydał polecenia bezruch do odw nakaz patrzenia sie max w dol do odw z czapka xxx, po czym odwolal bezruch i powiedział bezruch ja tym czasem skakałem i oto gracz mnie zabił za nie patrzenie sie w dół (tlumacząc sie ze nie patrzylem sie**) demko mowi same za siebie, pisząc na U@ admin powiedział ze nic nie widział i nie moze z tym nic zrobic. 

IP/SID: STEAM_0:1:70621512

Data i czas zdarzenia: 26.06.2018 00;50

Dowody(ss/demko): http://d1.hltv.org.pl/srv40299/HLTV-1806260029-jail_armageddon.dem.zip

17:50 początek sytuacji

Edited by Kenon

Po obejrzeniu demka przyznaję, że skarga jest słuszna patrząc z perspektywy Kenona, jednakże oglądając materiał od strony prowadzącego, czyli mojej można by spekulować. Mianowicie gdy kolega skakał i używał spadochronu jego model wyglądał jakby patrzył się przed siebie, a nie w dół, proszę zwrócić na to uwagę. Karę oczywiście przyjmę taką czy inną ale @d0naciak przyjrzyj się temu, żeby uniknąć takich sytuacji w przyszłości. @Kenon z mojej strony mogę Cię jedynie przeprosić :oops:

15 godzin temu, Maykelou napisał:

jednakże oglądając materiał od strony prowadzącego, czyli mojej można by spekulować. Mianowicie gdy kolega skakał i używał spadochronu jego model wyglądał jakby patrzył się przed siebie, a nie w dół

Racja, dokładnie tak to wyglądało. Niestety nic na to nie poradzimy, że modele z różnego punktu widzenia wyglądają tak, a nie inaczej. Następnym razem postarajcie się dogadać na serwerze, a nie od razu pisać skargi o 1 FK :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.