NoPerfect Posted June 18, 2018 Report Share Posted June 18, 2018 Twój Nick: bigos Nick gracza/admina na którego jest skarga: Off, Lamcia, Ganoszczak i Danzerek Treść: jak widać w ss'u dołaczyłem do zabawy yebania tykji, że napisałem yebac polaków. Ale Pan Danzerek nie dostał bana za obraze niemców czy reszta adminów za piast albo całej polskiej piłki Pan Off wykazał sie kreatywnym powodem bana, widać jak są traktowani świeżaki a jak kumple adminów skoro ja mam bana na dzień niech Lamcia, Danzerek i Ganoszczak też odpoczną na dzień + Panie Ganoszczak, ładnie to tak wyzywać graczy przez mikro gdy Cie zabiją? Dowody: https://imgur.com/a/dQYYx2j Skargę pisze ja bo kolega zapomniał hasła do konta a poprosił mnie o napisanie ? okti890 , Lamcia. , Dranzer and 3 others 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Off-1s2k.pl Posted June 18, 2018 Report Share Posted June 18, 2018 Nie obraza sie Polski i Polaków czytaj reg i wtedy cos pisz, a pisac j... Polakow to nie powinienes grac wogole na tym serwie , mi by nawet do glowy to nie wpadlo zeby tak napisac. Puchaty , Senbonzakura and ~~GANO$zCZ.AK~~ 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
~~GANO$zCZ.AK~~ Posted June 18, 2018 Report Share Posted June 18, 2018 To że powiem np "jeb**y ale mi zaj**ał" to według ciebie obraza ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PedalWBluzieStoPro Posted June 18, 2018 Report Share Posted June 18, 2018 Ja się podpisze, bo nie lubię Ganoszczaka Kultura osobista oraz dojrzałość emocjonalnaZnajomość oraz akceptacja regulaminu forum oraz regulaminu admina Masz, żebyś oczu nie męczył pkt. 2 Czym sie różni kogo obraża? Ty masz dać przykład a nie patole siać, ze Ruch ebać czy tam Żaboli. Tak samo ostatnio Ci pisałem o 2 osobach na AB, to zamiast du**ę ruszyć bansa sprawdzić się spinasz człowieku, że Ci złe info daje. Pozdro320 bo musiałem wyjść z serwa, żeby z odpałem nie grać xD ~~GANO$zCZ.AK~~ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoPerfect Posted June 18, 2018 Author Report Share Posted June 18, 2018 (edited) czyli według was można obrażać każdego i wszystko prócz Polaków? Ganoszczak przypomnij sobie co powiedziałeś przed banem i inne teksty np do gracza Slepego, gdy Cie zabił powiedziałeś "Ty ślepy chuju czy Opiekunowie graja na serwerze, bo jak widać to nie skoro takie cyrki się tam dzieją xD Edited June 18, 2018 by NoPerfect Link to comment Share on other sites More sharing options...
Senbonzakura Posted June 18, 2018 Report Share Posted June 18, 2018 Lubię Was, ale po wymianie zdań na Steam'ie z OFF'em zwątpiłem. Według niego, regulamin forum, to regulamin serwera. Poprawiam i zaznaczam: "NIEZNAJOMOŚĆ REGULAMINU NIE ZWALNIA Z JEGO PRZESTRZEGANIA" "J*b każdy inny kraj, byle nie Polske i Polaków" Zaczynam powoli wątpić w to, co się tutaj odwaliło. Nadmienie jeszcze, że ostatnio sam ogarnąłem się z tekścikami I WIEM, ŻE W TRAKCIE SKŁADANIA PODANIA NIE BYŁEM ŚWIĘTY CO NAPISAŁEM, ale ludzie dający mi "Nie" za "Kulture" powinni przeanalizować jak same się zachowują, bo ludzie grający tu dłużej ode mnie przedstawili tamto podanie jako "Pokaz Hipokryzji i próba wybielenia się". Tym co wyżej na pewno nie dajecie przykładu i próbujecie chyba stworzyć własny regulamin poboczny. Tyle ode mnie, weźcie to do siebie. ? beti 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Off-1s2k.pl Posted June 18, 2018 Report Share Posted June 18, 2018 madara oki nie mozna obrazac , ale na polskim serwerze nie powinno sie tak pisac i juz a dawanie wycinkow ze steama to juz lekka przesada. Daj cala rozmowe i juz Link to comment Share on other sites More sharing options...
~~GANO$zCZ.AK~~ Posted June 18, 2018 Report Share Posted June 18, 2018 Godzinę temu, NACZELNY HEJTER napisał: Czym sie różni kogo obraża? Ty masz dać przykład a nie patole siać, ze Ruch ebać czy tam Żaboli. Tak samo ostatnio Ci pisałem o 2 osobach na AB, to zamiast du**ę ruszyć bansa sprawdzić się spinasz człowieku, że Ci złe info daje. Pozdro320 bo musiałem wyjść z serwa, żeby z odpałem nie grać xD to że ty mnie nie lubisz masz prawo do tego też nie lubie wielu osób ale mimo to muszę je tolerować. A co do tego spinania się to powinieneś wiedzieć jak to jest gdy jest pełen serwer i co drugi gracz coś od ciebie chce a ty jesteś sam Co do tego co powiedziałem do ślepego tak przyznaję się powiedziałem tak ale każdemu kiedyś nerwy puszczają. Bigos my widzimy co ty i inni gracze wypisujecie pod tym co jest cenzurowane dla graczy takich jak ty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dziekizawspolnelata Posted June 18, 2018 Report Share Posted June 18, 2018 (edited) normalnie ręce momentami opadają. Kupie wam łopatki, wiaderka i idzcie sobie wszyscy do piaskownicy. @Czarna. patrz Przecież to nie jest jakieś kołko rożańcowe, też mi sie czasem wypsnie jakas kurva zamiast kurczakow. Jak chcecie reżimu to idzcie na Koreańskie serwery. Admini obiecuja poprawe i już nie będą więcej tak robic. Edited June 18, 2018 by SUPERBOHATERKA! Czarna. and beti 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lamcia. Posted June 18, 2018 Report Share Posted June 18, 2018 'je**ć ruch/piasta" napisałam po razie, nie raz ludzie piszą na serwerze w podobny sposób wyrażając jak ja zbyt ekspresywnie i emocjonalnie podejście do piłkarskich drużyn przeciwników<co mi się zdarzyło dzisiaj>, i jeżeli jest to jednorazowe i nie budzi agresji wśród innych graczy, przymykamy oko, jesteśmy tylko ludźmi i staramy się trzymać emocje na wodzy, lecz nie zawsze to wychodzi i jeśli nie jest to nagminne, potrafimy to zrozumieć Przepraszam, że podkręciłam dziś humory na serwerze na jeszcze bardziej pozytywne i niektórym włączyła się głupawka, z mojej strony wyzwiska typu "Beti bot" czy "Gano bot, zginiesz marnie". @beti @~~GANO$zCZ.AK~~ proszę, nie miejcie mi tego za złe @Dranzer przepraszam, że mówiłam, że jesteśmy we dwójkę botami. Również liczę na wybaczenie! Btw bigosiku, admini widzą co piszesz, nawet jak jest cenzura na słowa których używasz Nie powiesz, że jesteś święty chyba? Poza tym, tak prywatnie po kumpelsku, powiem Ci, że my polacy tak mamy, że zawsze nasze najlepsze a to co innego/innych to jest tfuu i nie raz ze znajomymi pół żartem, pół serio psioczy się na to co nie 'nasze'. Równie emocjonalnie podchodzimy do psioczenia na to co 'nasze' co zdążyłeś już zauważyć @NACZELNY HEJTER widzę dosyć małą wiedzę w zakresie nazewnictwa kibiców drużyn, uzupełnię Twoją wiedzę aby nie daj boże ktoś pomyślał, że ukochana torcida jest zła! I gwoli ścisłości. A więc, 'żabole' to cały KSG, górnik zabrze, torcida gliwice zaś TFUUU piast to TFUUU kurczaki! @Madara rozumiem Twoje rozgoryczenie i żal, że nie otrzymałeś admina m.in. przez kulturę, lecz nie porównuj napisania 'yebać ruch' do mówienia na mikrofonie do graczy 'spier***laj z respa' czy wyzywania graczy od lamusów itp. Twoja kultura na serwerze w momencie napisania podania o admina i tuż przed wołała o pomstę do nieba i nie jednemu z nas ręcę opadały jak się czytało/słuchało co potrafisz, to co widzisz tutaj jest 1% Twoich możliwości P.S. To co na screen to w głównej mierze była głupawka, którą niektórzy potraktowali zbyt powaznie. Dranzer and Dziekizawspolnelata 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dziekizawspolnelata Posted June 18, 2018 Report Share Posted June 18, 2018 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarna. Posted June 18, 2018 Report Share Posted June 18, 2018 Dodam coś krótko od siebie. @Off | 1s2k.pl ostrzeżenie za powód bana. Ile razy można prosić? Cała reszta - śmieszki śmieszkami, ale trzeba znać pewną granicę, za którą zamiast "haha" znajduje się tzw. prowokacja. Weźcie się w garść. I jak już banujecie za obrazę narodu, to nie tylko naszego, a każdego. Ciąg dalszy pw :x Wiki 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts