Norbert Posted June 15, 2018 Report Share Posted June 15, 2018 (edited) Nick: Fr3sh. Imię: Norbert Wiek: 16 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Na forum jestem praktycznie 24/7 co chwile sprawdzam kiedy jestem na pc i co kilka/kilkanaście minut na telefonie. Opisz siebie: Jestem osobą, kreatywną, zawsze dążącą do wybranego celu, jestem również otwarty na świat i towarzyski. Jestem typowym Noulajfem, który nie ma kolegów bo ciągle siedzi na internecie Jeśli już wyjdę ze swojej jaskini to za szybko nie wracam, ale i tak jestem ciągle dostępny. Dlaczego akurat Ty?: Dlaczego ja? Hmmm, ponieważ jestem bardzo chętny do pomocy ponadto obowiązkami supporta jest moderowanie działów związanych z moimi nowymi hobby. Tak to moje hobby ostatnio dużo interesuje się elektronikom i rzeczami z tym związanymi to czemu nie pomóc innym? Co chcesz wprowadzić na forum, jeżeli otrzymasz supporta?: Myślę, że raczej nic nowego nie wprowadzę, bynajmniej póki co. Bardziej będę się wypowiadał w tych działach i poprawiał w nich błędy oraz karał łamanie regulaminu :) Jakie są twoje zainteresowania?: Interesuje się ostatnio trochę amx i przy tym uczę się dużo na jego temat. Trenuje skok wzwyż i koszykówkę, a do tego oczywiście gram w cs'a :) Kontakt: Steam, forum, ts3. Edited June 15, 2018 by Fr3sh. V1rus ✘ , Bored and św. Maksymilian Kolbe 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kizzy Posted June 15, 2018 Report Share Posted June 15, 2018 Na TAK: +wiek +znany +aktywnośc ++podanie Norbert 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lisolwir Posted June 15, 2018 Report Share Posted June 15, 2018 (edited) Jak najbardziej na tak!! :) +wiek +aktywność +znany :) Edited June 15, 2018 by Loocyfer Norbert 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zernixler Posted June 15, 2018 Report Share Posted June 15, 2018 Coś tam udzielasz się w tym dziale, podanie ładne i jesteś ogarniętą osobą - nie ma jeszcze nikogo na tej funkcji, jak najbardziej na tak Norbert 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harley Quinn Posted June 15, 2018 Report Share Posted June 15, 2018 Jestem na tak Dobry chłopak zawsze próbuje pomóc chętny do działania nic więcej nie potrzeba . Norbert 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mistrz... Posted June 15, 2018 Report Share Posted June 15, 2018 Również jestem na Tak. Znany Aktywny Ogarnięty Norbert 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conte Posted June 15, 2018 Report Share Posted June 15, 2018 Jako że nie ma nikogo jeszcze na tym stanowisku, a potrzebne jest zainteresowanie w tych działach to jestem na tak. Mam nadzieję, że okażesz jednak duże zainteresowanie tymi działami, a zapał po tygodniu nie zgaśnie. Powodzenia! Norbert 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 15, 2018 Report Share Posted June 15, 2018 7 godzin temu, Fr3sh. napisał: puki co Boli i to bardzo. Ale jestem skłonny Ci dać tak. Coś ostatnio próbujesz w tym dziale. -Znany, -aktywny. -pomocny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bored Posted June 16, 2018 Report Share Posted June 16, 2018 Oczywiście, że tak! +pomocny +udziela się +aktywny +rozpoznawalny na forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kub1nho Posted June 16, 2018 Report Share Posted June 16, 2018 Masz na głowie reprezentowanie sieci, stanowisko admina na dwóch serwerach, czy support to nie jest zbyt wiele, jak na razie? Mam nadzieję, że wiesz, na co się piszesz i będziesz w stanie pogodzić te obowiązki. Nie rozczaruj mnie. Norbert 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kub1nho Posted June 16, 2018 Report Share Posted June 16, 2018 Twoje podanie zostało przyjęte!Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Norbert 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts