Jump to content

[Support] Fr3sh.

Norbert
 Share

Recommended Posts

Nick: Fr3sh.
Imię: Norbert
Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Na forum jestem praktycznie 24/7 co chwile sprawdzam kiedy jestem
na pc i co kilka/kilkanaście minut na telefonie.
Opisz siebie: Jestem osobą, kreatywną, zawsze dążącą do wybranego celu, jestem również otwarty na świat i towarzyski. Jestem typowym Noulajfem, który nie ma kolegów
bo ciągle siedzi na internecie   Jeśli już wyjdę ze swojej jaskini to za szybko nie wracam, ale i tak jestem ciągle dostępny. 
Dlaczego akurat Ty?: Dlaczego ja? Hmmm, ponieważ jestem bardzo chętny do pomocy ponadto obowiązkami supporta jest moderowanie działów związanych z moimi nowymi 
hobby. Tak to moje hobby ostatnio dużo interesuje się elektronikom i rzeczami z tym związanymi to czemu nie pomóc innym? 
Co chcesz wprowadzić na forum, jeżeli otrzymasz supporta?: Myślę, że raczej nic nowego nie wprowadzę, bynajmniej póki co. Bardziej będę się wypowiadał w tych
działach i poprawiał w nich błędy oraz karał łamanie regulaminu :)
Jakie są twoje zainteresowania?: Interesuje się ostatnio trochę amx i przy tym uczę się dużo na jego temat. Trenuje skok wzwyż i koszykówkę, a do tego oczywiście gram
w cs'a :) 
Kontakt: Steam, forum, ts3.
Edited by Fr3sh.

7 godzin temu, Fr3sh. napisał:

puki co

Boli i to bardzo.

Ale jestem skłonny Ci dać tak.

Coś ostatnio próbujesz w tym dziale.

-Znany, :D 

-aktywny. :P 

-pomocny. :D 

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.