ScavangeR` Posted June 13, 2018 Report Share Posted June 13, 2018 Nick w grze: ScavangeR` Wiek: 23 Link do GT: https://www.gametracker.com/player/ScavangeR`/193.33.177.12:27061/ Steam/Non Steam? (Link do profilu): Steam (http://steamcommunity.com/profiles/76561198426249496/) Doświadczenie adminowskie: Posiadałem rangę Admina tutaj na serwerze jak i także na kilku innych serwerowniach. Znajomość komend AMXX (skala 1-10): 8 Dlaczego Ty?: Tak jak pisałem wyżej, posiadałem już Admina tutaj na serwerze, lecz z powodu nawałnicy obowiązków i wielokrotnych wyjazdów w delegacje nie miałem czasu na grę na serwerze, lecz teraz już wszystko się ustabilizowało. Chciałbym odciążyć innych administratorów i zadbać o dobro serwera, gdy jestem online.(Widać po GT jak dużo poświęcałem i aktualnie będę poświęcał na serwer:) ) Uważam, że nad porządkiem na serwerze, również dałbym radę zapanować Kontakt: GG: 9169659/steam/forum ukashek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kansior Posted June 14, 2018 Report Share Posted June 14, 2018 Jak skafander ma 23 lata to jestem "DżonTrawoltaaa" xD Do rzeczy! +Steam +Byl adminem +Ten koles w tydzien przejechal sie po topce(GT) +AMX -(jakis byc musi) przezywa mnie na steamie Jestem na Tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Destro Posted June 14, 2018 Report Share Posted June 14, 2018 Jak najbardziej na TAK ,ogarnięty,kulturalny,GT,pomocny ,był już w gronie adminów serwera, więc czemu nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szakal Posted June 14, 2018 Report Share Posted June 14, 2018 Duże tak ode mnie; -znany i pomocny -wiek plus doświadczenie -obecnie GT na wysokim poziomie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janusz z 201 Posted June 14, 2018 Report Share Posted June 14, 2018 Powiem krótko zwięźle i na temat.... Dzień dobry i dowidzenia ?? Dobra dobra... A więc Dawać gościa do nas. Jest ogarnięty pomocny i ma poczucie humoru i widać że się stara bo tydzień minął i złożył ponownie podanie! Jestem na TAK Sysol 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
{BrOnSoN} Posted June 14, 2018 Report Share Posted June 14, 2018 Na Tak +steam +wiek +byladminem +wnerwia hihi widze go jako admina jak najbardziej powodzenia xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haxo Posted June 14, 2018 Report Share Posted June 14, 2018 Tak: +ogarniety +gra czesto w godzinach kiedy nie ma zadnego innego admina +nolife (on jest praktycznie 24/dobe, jak można w tydzien wbic do top3?) +sciagnał mnie z GO, zeby grac tutaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Person Posted June 14, 2018 Report Share Posted June 14, 2018 Na tak + Ogarnięty i przestrzega regulaminu + Pomocny, często zgłasza na u@ + Wiek + Steam + Spora aktywność + AMX - Trochę botek, ale i tacy muszą żyć Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukashek Posted June 14, 2018 Report Share Posted June 14, 2018 Tak + gt + aktywność + amx Link to comment Share on other sites More sharing options...
rolnikcsa Posted June 14, 2018 Report Share Posted June 14, 2018 Opanowany gracz, patrząc na "topkę" w CSa grać potrafi i zna się na rzeczy. Podobno już miał tutaj admina także sprawy związane z obowiązkami admina pewnie są mu znane Tak więc ja jestem na TAK i nie mam nic przeciwko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nixonka Posted June 15, 2018 Report Share Posted June 15, 2018 (edited) tak wszystko na + oj przepraszam +wiek +steam +amx +godziny spedzone na serwie oraz gra o dziwnych porach idealnie nadaje sie na admina Edited June 15, 2018 by dranix Link to comment Share on other sites More sharing options...
DraXoN Posted June 15, 2018 Report Share Posted June 15, 2018 Oczywiście że na tak ? +pomocny +amx +aktywność +gt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arcylord Posted June 16, 2018 Report Share Posted June 16, 2018 Tak: + ogarnięty + posiada doświadczenie + świetnie się wcześniej sprawował jako admin + aktywny Link to comment Share on other sites More sharing options...
[V]ice[V]ersa Posted June 26, 2018 Report Share Posted June 26, 2018 Dobra bo chłopak czeka @Thomas Na Tak: + Aktywny + Pomocny + Kulturalny + Zna się na serwerze + Znany + Lubiany + Botq + Ciepły czasami ( xD ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted June 27, 2018 Report Share Posted June 27, 2018 Zgłoś się do Mnie po flagi a na forum po rangę. ScavangeR` 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted June 27, 2018 Report Share Posted June 27, 2018 Twoje podanie zostało przyjęte!Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts