BDJQP Posted June 13, 2018 Report Share Posted June 13, 2018 (edited) Twój nick: Striker Nick gracza/admina: Destroyer Opis sytuacji: Jak widać na demku nasz admin ma bardzo bogatą kulturę wypowiedzi na serwerze, pod wpływem emocji ma za długi język i czasem powinien się w niego ugryzć. Panie @Blade. proszę mi powiedzieć jak ty reprezentujesz sieć 1s2k.pl na serwerze JB? Zrozumiał bym jak byś mówił na +interadminvoice takie zdania, ale nie na +adminvoice... Również dodam, że nie raz były sytuacje co poniżałeś graczy, ale nie będę wracał do przeszłości. Również odniosę się do tego, gdzie zgladziłeś bezprawnie admina H3DZIK bo Cię zabił na życzeniu. Przechodzisz samego siebie od kiedy masz flagi, więc proszę opiekunów o ostrzeżenie/zdegradowanie obecnego admina. Wy będziecie wiedzieli lepiej co zrobić. IP/SID: Opiekunowie będą mieć. Data i czas zdarzenia: 13.06.2018r, godziny: 16:46/47 , 16:55 , 16:56 , 17:14 (slay na H3DZIKU). Dowody(ss/demko): Mapa: jail_capser_v1 Demko: http://d1.hltv.org.pl/srv40299/HLTV-1806131646-jail_casper_v1.dem.zip @Harley Quinn Jesteś kolejną osobą co się wywyższa na tej sieci, skarga Cię nie dotyczy, nie grasz na JB (nie masz głosu), jesteś za krótko na JB, żeby cokolwiek tutaj pisać. Dziękuję. Edited June 13, 2018 by BDJQP Wargi , Młody G , krawiec and 2 others 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harley Quinn Posted June 13, 2018 Report Share Posted June 13, 2018 @BDJQPŚmieszne zachowanie z twojej strony z tego co pamietam sam przeklinałeś obrażałeś oraz próbowałeś poniżyć moją osobę. Ale cóż lepiej przecież kogoś podkręcić żeby się rozładował i napisać skargę. Dlaczego myślę że tak było? Ponieważ zachowales się podczas mojej kadencji. Destroyer jest raczej spokojny może czasem zdarzy mu sie jakąś "ku***ą" rzucić jak każdemu. Przypomnij sobie jak sam robiłeś te same błędy co on i zastanów się człowieku nad sobą. BDJQP 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomczoog Posted June 13, 2018 Report Share Posted June 13, 2018 (edited) Byłem przy sytuacji z tematu i to prawda trochę tilt cię złapał nie wiem jak na ogół się zachowujesz, ale człowiek człowiekiem tak naprawdę. Lecz jako ten admin powinienieś umieć opanować swoje emocje. Edited June 13, 2018 by Tomczoog Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Shōto Posted June 13, 2018 Report Share Posted June 13, 2018 aktualnie zamknę żeby nie było spamu ja lub @Kub1nho ツ to rozpatrzymy czekajcie na odpowiedz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kub1nho Posted June 16, 2018 Report Share Posted June 16, 2018 +1 do tabeli adminów. Następnym razem będzie degradacja. Takie zachowanie na serwerze nie przystoi adminowi, czy strażnikowi. Flag nie masz dla swojej własnej wygody, ale po to, żeby pomagać innym. BDJQP 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kub1nho Posted June 16, 2018 Report Share Posted June 16, 2018 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts