Luca199491 Posted June 12, 2018 Report Share Posted June 12, 2018 Nick: Luca :] Imię: Łukasz Wiek: 22 Znajomość AMX (1-10): 6 Sprawny i działający mikrofon: tak Link do swojego GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Luca %3A]/91.224.117.247:27015/ Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: Przede wszystkim lubię angażować się i wspierać sieć na której gram. Jestem osobą aktywną, która ma sporo wolnego czasu oraz doświadczenia, które pozwala mi solidnie wykonywać swoje obowiązki. Aktualnie serwer Cod 401 jest jedynym moim serwerem na którym gram, dlatego poświęcam mu 100 procent uwagi. O tym, że zależy mi na jak największym wkładzie w życie serwera świadczy m.in dział propozycji/błędów, gdzie udzielam się regularnie. Poza tym nie jestem typem osoby, która wykorzystuje admina by wyżywać się na osobach za którymi nie przepadam (uczciwie przyznam, że na serwerze mi jeszcze nikt nie podpadł i sam chyba także nikt nie ma do mnie urazy). Posiadałem admina na konkurencyjnej sieci i sam z niego zrezygnowałem - krótko mówiąc: nie godziłem się na święte krowy, które są ponad regulaminem i innych. Dodatkowo jestem osobą z którą można pożartować i posiadam kulturę osobistą. Jeśli dostałem admina na sieci 'x' to nigdy go nie straciłem - stąd też często proponowano mi później wyższe rangi jak Banation (bo demka umiem także rozpisywać/interpretować) W przypadku odrzucenia podania - nie przewiduję kolejnych, bo nic na siłę, a poza tym traktuje to chęć dodatkowej pary rąk w składzie adminów, a nie kompleksu władzy. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: _0:1:427818332 Staż w Counter-Strike 1.6: Ponad 10 lat Czy posiadałeś już admina?: Adminowałem na sporej ilości serwerów - szczególnie Cod Modów, w których zawsze gustowałem. Poza tym posiadałem opiekuna na nieistniejącej już Planecie-Skilla serwera, oraz UB Team, stąd też wiele osób mnie kojarzy. W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer?: wyszukiwarka serwerów, a do gry zmotywowała mnie ekipa osób z 'gorszej' sieci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LubiePlacki(**) Posted June 13, 2018 Report Share Posted June 13, 2018 Hmmm, widziałem cie wiele razy grasz oczywiście, pod innym nickiem mialem okazje zagrac z toba,troszke forum trzeba nadrobic ale jak to sie mowi od czegos trzeba zaczac, i jestem za okresem probnym powodzenia✋ Link to comment Share on other sites More sharing options...
r3cKK Posted June 13, 2018 Report Share Posted June 13, 2018 Jestem za okresem próbnym. GT takie w miarę, ale każdy gra tyle ile może. Grałem z tobą już dosyć dużo razy i wydajesz się całkiem wporzadku. Co najważniejsze zauważyłem, że chcesz pomagać rozwijać serwer i zawsze masz jakieś propozycje. Używasz często mikro na serwerze też dobrze ? Tak jak pisałem wyżej. Na okres próbny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoL2014 Posted June 13, 2018 Report Share Posted June 13, 2018 Wystarczające gt, udziela się na forum z propozycjami, które mi się podobają, ale wrednej nie. :( Nie łamie regulaminu, zgłasza na u@, gada przez mikro. Dla mnie może być. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrian. Posted June 13, 2018 Report Share Posted June 13, 2018 (edited) Widać że podanie jest napisane starannie co jest dla mnie dużym plusem patrząc na inne podania pisane na odpierdziel. Niejednokrotnie na serwerze widziałem że służysz pomocą graczom mniej obeznanym w Cod modach,a to też się ceni. Na serwerze nie sprawiasz problemów,bezkonfliktowy. Lecz twoje gt jak dla mnie jest słabe.Zawsze byłem zdania że kandydat na admina powinien mieć gt na wysokim poziomie. Dlatego też na chwilę obecną jestem na nie,lecz jeżeli twoje gt poprawi się to przy następnym podaniu masz moje poparcie :) Edited June 13, 2018 by Adrian. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wredzioszek Posted June 15, 2018 Report Share Posted June 15, 2018 Na dzien dzisiejszy odrzucam. Gt pozostawia na chwile obecna wiele do zyczenia, Twoja aktywnosc na serwerze spadla, a chyba nie tak mialo to wygladac prawda? r3cKK 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wredzioszek Posted June 15, 2018 Report Share Posted June 15, 2018 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts