Jump to content

anty rash dd2

palcewnatalce
 Share

Recommended Posts

Serwer świetnie funkcjonuje taki jakim jest. Zaczniemy zmiany od AR za jakiś czas zaczną się prośby o zmiany VIPów itd itp i serwer poleci na pysk.

Każdy z trzech dustów czymś się wyróżnia i niech tak pozostanie.

Absolutne NIE.

Miałam pisać to samo. Jeżeli już tak bardzo nie chcecie, żeby raszowali, to nie lepiej byłoby dawać za to pięciominutowe bany czy kicki? Zawsze znajdzie się ktoś, kto w to specjalnie wskakuje i buguje. Nie raz zdarzało się, że anty rash działał przez prawie całą rundę (do 00:20 nawet). Weź tak stój i czekaj minutę aż to zniknie... 

EDIT:

Ok, propozycja Virusa jest lepsza ? Zabieranie dmg po wejściu w anty rash byłoby najlepszym rozwiązaniem. 

Edited by Madziaa<3

Jak dla mnie nie ma co kasować anty raszu bo już jednak każdy się przyzwyczaił i tak jak powiedział dolbo jedna zmiana pociągnie szereg innych zmian. Oczywiście też mnie wkurza, że nieraz właśnie AR nie znika przez całą rundę, ale zamiast całkowicie kasować może warto pomyśleć nad jakąś naprawą czy wgraniem innego plugina z anty raszem, który by sprawniej działał.

Przpraszam za wypowiedź, ale od paru dni gram na dd2#2 znaczy już nie bardzo ostatnio z powódu bana do wyjaśnia, ale ja nie o tym.

Ar - był, będzie i zostanie. Pozbycie sie AR spowoduje zero gry tt będzie stało na repie i nic, A wymówki będą takie "nie robiłem celów bo oni rashuja" "jak ja mam robic cele jak w 5sekund u nas na respie są" dobrze że jest Ar jak już was tak to boli czy jest lub go nie ma to zmienicie serwer! Hmm... @SUPERBOHATERKA!@Czarna. lub dodajcie znajdźcie takie rozwiązanie by im pasowało a mianwicie poprawcie Ar bo się czasem buguje i dłużej trwa. Druga sprawa dodajcie takie coś jak "dmg po wejściu w AR za wejście w AR bije przykład 50 hp" to w tedy nie będzie Banicji za bugowanie Ar bo im sie odechce w to wchodzić, AR ma zostać jestem na NIE... wiesz jaki syf będzie bez Ar przy tylu graczach w team dramat płacz całkowity... serwer jest dobrze zrobiony nie ma potrzeby jakiś większych zmian DZIĘKUJĘ za uwagę i dobranoc

Edited by V1rʊs™

6 godzin temu, V1rʊs™ napisał:

Druga sprawa dodajcie takie coś jak "dmg po wejściu w AR za wejście w AR bije przykład 50 hp" to w tedy nie będzie Banicji za bugowanie Ar bo im sie odechce w to wchodzić,

Wszystkie pluginy na AR, to totalny syf i mogiła. Każdy jest zbugowany i podczas przechodzenia zabierze typowi 50hp i może biec dalej. Jak chcecie plugin na AR, który nie jest zbugowany... To ktoś musi go napisać od podstaw. 

Ps. Aktualny AR po wejściu jakiejkolwiek osoby (na serwer), resetuje czas i trzeba czekać 30 sek od nowa.

Pozderki

Edited by Ariana Grande Fanboy

Adaś chyba już wam wszystko wytlumaczyl. Dość sporo przy tym grzebał i wszystkie inne rozwiązania typu zabieranie hp czy zabijanie gracza totalnie się nie sprawdzily. O całkowitym usunięciu nie ma mowy, bo jak Wiki wspomniala-jak przez chwilę go nie było to cale tt stalo na respie i czekało na raszujących ct.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.