palcewnatalce Posted June 11, 2018 Report Share Posted June 11, 2018 Witam, jest jakaś możliwość jakbyśmy zebrali głosy na usunięcie anty rashu? ? Większość osób jest raczej przeciwna temu no i na pewno przyspieszy to gierke. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dolbo Posted June 11, 2018 Report Share Posted June 11, 2018 Serwer świetnie funkcjonuje taki jakim jest. Zaczniemy zmiany od AR za jakiś czas zaczną się prośby o zmiany VIPów itd itp i serwer poleci na pysk. Każdy z trzech dustów czymś się wyróżnia i niech tak pozostanie. Absolutne NIE. Dranzer 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 11, 2018 Report Share Posted June 11, 2018 Ten anty cos jest zbugowane, nawet jak nikt nie buguje to sie zacina. Lepiej by bylo bez :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madziaa<3 Posted June 11, 2018 Report Share Posted June 11, 2018 (edited) Miałam pisać to samo. Jeżeli już tak bardzo nie chcecie, żeby raszowali, to nie lepiej byłoby dawać za to pięciominutowe bany czy kicki? Zawsze znajdzie się ktoś, kto w to specjalnie wskakuje i buguje. Nie raz zdarzało się, że anty rash działał przez prawie całą rundę (do 00:20 nawet). Weź tak stój i czekaj minutę aż to zniknie... EDIT: Ok, propozycja Virusa jest lepsza ? Zabieranie dmg po wejściu w anty rash byłoby najlepszym rozwiązaniem. Edited June 11, 2018 by Madziaa<3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dranzer Posted June 11, 2018 Report Share Posted June 11, 2018 Jak dla mnie nie ma co kasować anty raszu bo już jednak każdy się przyzwyczaił i tak jak powiedział dolbo jedna zmiana pociągnie szereg innych zmian. Oczywiście też mnie wkurza, że nieraz właśnie AR nie znika przez całą rundę, ale zamiast całkowicie kasować może warto pomyśleć nad jakąś naprawą czy wgraniem innego plugina z anty raszem, który by sprawniej działał. Off-1s2k.pl and beti 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiki Posted June 11, 2018 Report Share Posted June 11, 2018 Wiadomo, wszystko ma swoje plusy i minusy. Przez jakiś czas nie było ar i wtedy ludzie zamiast raszować jako tt to stali na tym respie, a o celach nie wspomne. Nigdy wszystkim nie dogodzi. Uważam, że lepiej zostawić tak jak jest, a czekanie zanim on zniknie nas nie zbawi. Puchaty and Dranzer 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
beti Posted June 11, 2018 Report Share Posted June 11, 2018 Bez AR zrobi się chaos. Marzy mi się jakiś inny plugin z AR... Warto by było chociażby spróbować jeśli takowy istnieje ? Definitywnie na NIE jeśli chodzi o usunięcie całkowite AR. Dd2#2 niech pozostanie taki jaki jest ? Dranzer 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
V1rus ✘ Posted June 11, 2018 Report Share Posted June 11, 2018 (edited) Przpraszam za wypowiedź, ale od paru dni gram na dd2#2 znaczy już nie bardzo ostatnio z powódu bana do wyjaśnia, ale ja nie o tym. Ar - był, będzie i zostanie. Pozbycie sie AR spowoduje zero gry tt będzie stało na repie i nic, A wymówki będą takie "nie robiłem celów bo oni rashuja" "jak ja mam robic cele jak w 5sekund u nas na respie są" dobrze że jest Ar jak już was tak to boli czy jest lub go nie ma to zmienicie serwer! Hmm... @SUPERBOHATERKA!@Czarna. lub dodajcie znajdźcie takie rozwiązanie by im pasowało a mianwicie poprawcie Ar bo się czasem buguje i dłużej trwa. Druga sprawa dodajcie takie coś jak "dmg po wejściu w AR za wejście w AR bije przykład 50 hp" to w tedy nie będzie Banicji za bugowanie Ar bo im sie odechce w to wchodzić, AR ma zostać jestem na NIE... wiesz jaki syf będzie bez Ar przy tylu graczach w team dramat płacz całkowity... serwer jest dobrze zrobiony nie ma potrzeby jakiś większych zmian DZIĘKUJĘ za uwagę i dobranoc Edited June 11, 2018 by V1rʊs™ Madziaa<3 , EjdabljuPi , Dranzer and 2 others 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Senbonzakura Posted June 11, 2018 Report Share Posted June 11, 2018 Propozycja Virusa jest całkiem okej, ale jest mały problem. Czasami jak stoisz blisko, albo daleko, nie pokazują się linie AntyRashu. Jakby były niewidzialne. Nie tylko ja się spotkałem z Tym problemem, ale @Krakowska Maczeta z tego co pamiętam także (pare razy na dlugiej, jak czekaliśmy). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chamberkill Posted June 11, 2018 Report Share Posted June 11, 2018 AR daje na tym serverze malutki bo malutki, ale jednak zalążek gry TP brak wprowadzi chaos, dlatego myślę, że lepszym rozwiązaniem byłoby pomyślenie nad jakimś nowym pluginem bo ten jest w opór dziurawy. ~~GANO$zCZ.AK~~ and Off-1s2k.pl 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nie wiem Posted June 12, 2018 Report Share Posted June 12, 2018 (edited) 6 godzin temu, V1rʊs™ napisał: Druga sprawa dodajcie takie coś jak "dmg po wejściu w AR za wejście w AR bije przykład 50 hp" to w tedy nie będzie Banicji za bugowanie Ar bo im sie odechce w to wchodzić, Wszystkie pluginy na AR, to totalny syf i mogiła. Każdy jest zbugowany i podczas przechodzenia zabierze typowi 50hp i może biec dalej. Jak chcecie plugin na AR, który nie jest zbugowany... To ktoś musi go napisać od podstaw. Ps. Aktualny AR po wejściu jakiejkolwiek osoby (na serwer), resetuje czas i trzeba czekać 30 sek od nowa. Pozderki Edited June 12, 2018 by Ariana Grande Fanboy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dziekizawspolnelata Posted June 12, 2018 Report Share Posted June 12, 2018 Adaś chyba już wam wszystko wytlumaczyl. Dość sporo przy tym grzebał i wszystkie inne rozwiązania typu zabieranie hp czy zabijanie gracza totalnie się nie sprawdzily. O całkowitym usunięciu nie ma mowy, bo jak Wiki wspomniala-jak przez chwilę go nie było to cale tt stalo na respie i czekało na raszujących ct. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dziekizawspolnelata Posted June 12, 2018 Report Share Posted June 12, 2018 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts