Kow@l Posted June 11, 2018 Report Share Posted June 11, 2018 Nick: kowal Imię: Łukasz Wiek:23 Znajomość AMX (1-10):5 Sprawny i działający mikrofon: Tak, to że używam go sporadycznie raczej mnie nie dyskwalifikuje :p Link do swojego GameTracker'a:https://www.gametracker.com/player/kowal/91.224.117.247:27015/ Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: Bywam o różnych godzinach na serwerze i często się zdarza że nie ma żadnego admina a regulamin przez graczy jest łamany dlatego chciałbym pomóc załodze serwera w utrzymaniu porządku :) Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: STEAM_0:0:2640006 Staż w Counter-Strike 1.6: 8 lat z przerwami Czy posiadałeś już admina?: TAK W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer?: Przypadkiem, szukałem serwera i tak zostałem już Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrian. Posted June 11, 2018 Report Share Posted June 11, 2018 Na serwerze Cię widuję,lecz z drugiej strony nigdy nie słyszałem Cię przez mikrofon. Należysz do grupy osób która za bardzo nie żyję z innymi graczami (Strasznie cicha osoba) Znajomość amx nie jest najwyższa ale to nie jest problem chętnie Ci pomogę gdy tylko będziesz potrzebował pomocnej ręki. Jestem za przyjęciem,lecz na okres próbny jednego tygodnia. LubiePlacki(**) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaczY Posted June 11, 2018 Report Share Posted June 11, 2018 (edited) Jak dla mnie wszystko jest ok, ostatnio sporo grasz, wiek, fakt nie słyszałem Cie nigdy przez mikro ale mam nadzieje, że się to zmieni ? Na tak. Edited June 11, 2018 by KaczY Link to comment Share on other sites More sharing options...
insane. Posted June 11, 2018 Report Share Posted June 11, 2018 Tak jak Adrian napisał, na serwerze Cie widuję, problematyczny nie jesteś, grasz już sporo, natomiast przez mikrofon nigdy Cię nie słyszałem. Z tego co wiem to chyba już składałeś wcześniej podanie, więc myślę, że okres próbny to byłoby dobre rozwiązanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoL2014 Posted June 11, 2018 Report Share Posted June 11, 2018 Ja jestem na tak. Adminów nigdy za wiele. Mi nie przeszkadza brak gadania przez mikro, wystarczy, żeby banował i przestał mi spamować na u@ o graczach bez klasy. ? Miał już admina, wie co i jak i ma na tym serwerze dużo przegranych godzin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r3cKK Posted June 11, 2018 Report Share Posted June 11, 2018 Grasz I widzę Cię często dosyć. Przez mikro nie słyszałem Cię nigdy jeszcze. Nie poznałem Cię jeszcze w ogóle ale pewnie to się zmieni. Składasz podanie 3 raz z tego co widzę. Ogólnie można by Cię wziąć na okres próbny ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeazzus Posted June 11, 2018 Report Share Posted June 11, 2018 Od dłuższego czasu widuje Cię, nie sprawiasz problemów i nikogo nie obrażasz, a właściwie to Ciebie obrażają, bo grasz na swój sposób. Mikrofon posiadasz - słyszałem. OP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wredzioszek Posted June 12, 2018 Report Share Posted June 12, 2018 Przyjmuję na okres próbny jednego tygodnia. ? Zgłoś się na forum do odpowiedniego działu po odbiór rangi i do mnie na pw. Gratuluję. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wredzioszek Posted June 12, 2018 Report Share Posted June 12, 2018 Twoje podanie zostało przyjęte!Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts