Kapsel1337 Posted June 5, 2018 Report Share Posted June 5, 2018 Twój nick: KapselGOD Nick gracza/admina:CzosnekS Czas zdarzenia: 19:00-19:15 Ip i steam id gracza/administratora: # 7 "CzosnekS" 3458 STEAM_0:1:155478354 14 1:22:54 30 0 Opis sytuacji: Admin faworyzuję innych graczy. A więc jest na przykład dwóch graczy na serwerze powiedzmy że gracz 'A' i gracz 'B'. Gracz 'A' który zna GM'a i nie wykonuje celów mapy tak samo jak gracz 'B' który jest nowym graczem na serwerze. Gracz 'B' dostaje bana za nie wykonywanie celów mapy. Gracz 'A' natomiast dostaje ostrzeżenie i w dalszym ciągu nie wykonuje celów. Po napisaniu tego na u@ admin mówi przez mikrofon słowa typu ''Nie płacz, jak chcesz to leć na forum''. I oto jestem, moim zdaniem na serwerze jest zbyt dużo faworyzacji. Dowód (demko/ss): Jak będzie HLTV to wrzucę. www54.zippyshare.com/v/4NseIfmY/file.html Kazi59 , BO$$ and ZoSia 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CzosnekS Posted June 5, 2018 Report Share Posted June 5, 2018 O jakiej faworyzacji ty gadasz czlowieku chaial zabic ale tak troche ciezko miala gdy bylo 2 graczy z vipem ktorzy ogarniali gre moze ona nie jest tak dobra jak ty. Chcialbym zrezygnowac w tym momencie z bycia adminem i mam nadzieje ze KapselGOD dasz rade i zloz podanie na serwie chailbym zobaczyc jak ty bedziesz adminowal bo jakos ciezko by sie gralo na 10 osobach i te twoje faworyzowanie graczy ktore mnie rozwala i teraz widze ze ci sie nudzi bo jak ktos mi pisal na u@ ze nie wykonuje celi to nie patrzylem czy znajomy nie ban powinien byc a z tym ''Nie płacz, jak chcesz to leć na forum'' juz mialem cie dosc twojego płakania. Zabierajcie mi adma bedzie tak lepiej bo mam dosc tych wszystkich skarg wole byc zwykłym graczem. Marek Koniarek , P00L , KillTheRudy! and 2 others 2 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kapsel1337 Posted June 5, 2018 Author Report Share Posted June 5, 2018 Tak trochę ciężko miała z zabiciem rzeczywiście biedactwo może odrazu ustaw każdemu przeciwnikowi laury 1hp i daj jej nieskończoność HP żeby jej nieco łatwiej było bo przecież tylko ona ma trudno. To takie troche bez sensu co tam wyżej napisałeś. Skoro nie chcesz admina to jest takie coś jak rezygnacja z bycia adminem. Ja natomiast nie mam czasu na zostanie adminem poniewaz posiadam życie prywatne. LauraAura 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BO$$ Posted June 6, 2018 Report Share Posted June 6, 2018 Dokładnie jeżeli nie chcesz być adminem to po co składales podanie? W tej chwili ty płaczesz A nie on... Jeżeli masz jakiś problem z główką to do lekarza trzeba iść, a złożyć rezygnację w odpowiednim dziale forum, bo to nie pierwszy raz kiedy tak płaczesz lub masz jakieś wonty do kogoś o nic, a jeżeli kolega wyżej piszę Ci na u@ to masz to sprawdzić, a nie gadać żeby nie płakał... Chłopie ogarnij się trochę, bo to sięga po malu dna co wyprawiasz Kapsel1337 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CzosnekS Posted June 6, 2018 Report Share Posted June 6, 2018 Dobra BOSS ty sie wypowiadasz osoba ktora gra z 3h na tydzien na serwerze prosze cie zamilcz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kapsel1337 Posted June 6, 2018 Author Report Share Posted June 6, 2018 http://d1.hltv.org.pl/srv49950/HLTV-1805311825-zm_dark_mini.dem.zip Nie mogę podać dokładnego czasu ponieważ po wpisaniu playdemo lub viewdemko wyskakuje mi błąd Cannot continue without model maps/zm_dark_mini.bsp, disconnecting. 18 minut temu, CzosnekS napisał: Bede sie smial i to powiem wam ze na maxa ze taki bos MA ADMA A GRA TAK MALO ja to bym wam radzil zobaczyc ile on ma godzin i zastanowil sie czy warto zeby mial adma ale to juz do opiekunow jest raczej zadanie GODZINY to nie wszystko jeżeli chodzi o admina. Zachowanie jakie sobą reprezentujesz sięga dna nie rozumiem co taka osoba jak ty robi w administracji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kub1nho Posted June 6, 2018 Report Share Posted June 6, 2018 Nie wiem, dlaczego żaden moderator do tej pory nie zamknął tego tematu. @Thomas, @G Shock działajcie. ZoSia 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted June 10, 2018 Report Share Posted June 10, 2018 Już został zdegradowany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted June 10, 2018 Report Share Posted June 10, 2018 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts