Jump to content

Dziwny ban na CT

Wargi
 Share

Recommended Posts

Witam. Otoz chcialbym sie dowiedziec dlaczego dostalem bana na CT i za co wraz z demkiem. Do CT od czasu mojego "odejscia" wszedlem raz po czym dostalem bana na CT jak wyszedlem z serwera. Pozniej spytalem sie @Freezy ❄ czy mi da ow ub na ct. On powiedzial ze pierw musi sprawdzic czy ogarniam itp itd @Freezy ❄ moze to nawet potwierdzic. Dalej nie dostalem tego UB (dodam tylko ze to bylo CHYBA przed zmiana regulaminu). I tutaj jest moja prosba zeby osoba, ktora mi dala tego bana na CT sie ujawnila i pokazala wraz z demkiem dlaczego dostalem bana na CT i za co. I prosba jest taka zebym dostal w koncu to UB na CT. Dodam tylko ze w oby dwoch sytuacjach prowadzilem normalnie, czyli tak jak zawsze prowadzilem.

Edited by Wargi

Tak ogarniales i mimo, że chciałem dać Ci owego ub nie mogłem. Dlaczego? Albo komendan się zmieniał, albo nie posiadam uprawnień jak kiedyś admini. Muszę jeszcze pogadać i jeśli jest taka opcja to proszę o ub dla Wargiego. W końcu się sprawdził, a jak obiecałem, że dostanie to musi dostac. To skoro już o ty mowa. Dlaczego admini nie mogą dać UB w CT? Tak @VDG czyli Bot. Dostał bana na CT przez przypadek od kogoś i prosił mnie o ub. Ok sprawdziłem go czy rzeczywiście dostał tego bana przypadkowo o nadal nie mogłem dać UB. Dziwne. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.