Wargi Posted June 3, 2018 Report Share Posted June 3, 2018 (edited) Witam. Otoz chcialbym sie dowiedziec dlaczego dostalem bana na CT i za co wraz z demkiem. Do CT od czasu mojego "odejscia" wszedlem raz po czym dostalem bana na CT jak wyszedlem z serwera. Pozniej spytalem sie @Freezy ❄ czy mi da ow ub na ct. On powiedzial ze pierw musi sprawdzic czy ogarniam itp itd @Freezy ❄ moze to nawet potwierdzic. Dalej nie dostalem tego UB (dodam tylko ze to bylo CHYBA przed zmiana regulaminu). I tutaj jest moja prosba zeby osoba, ktora mi dala tego bana na CT sie ujawnila i pokazala wraz z demkiem dlaczego dostalem bana na CT i za co. I prosba jest taka zebym dostal w koncu to UB na CT. Dodam tylko ze w oby dwoch sytuacjach prowadzilem normalnie, czyli tak jak zawsze prowadzilem. Edited June 3, 2018 by Wargi Frizuu and habawka 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harley Quinn Posted June 3, 2018 Report Share Posted June 3, 2018 Bana na CT z tego co pamiętam dostałeś od @Blade. chwilę po degradzie za "Malo kreatywne prowadzenie" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frizuu Posted June 3, 2018 Report Share Posted June 3, 2018 Tak ogarniales i mimo, że chciałem dać Ci owego ub nie mogłem. Dlaczego? Albo komendan się zmieniał, albo nie posiadam uprawnień jak kiedyś admini. Muszę jeszcze pogadać i jeśli jest taka opcja to proszę o ub dla Wargiego. W końcu się sprawdził, a jak obiecałem, że dostanie to musi dostac. To skoro już o ty mowa. Dlaczego admini nie mogą dać UB w CT? Tak @VDG czyli Bot. Dostał bana na CT przez przypadek od kogoś i prosił mnie o ub. Ok sprawdziłem go czy rzeczywiście dostał tego bana przypadkowo o nadal nie mogłem dać UB. Dziwne. Wargi and VDG 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kub1nho Posted June 4, 2018 Report Share Posted June 4, 2018 @Wargi zgłoś się do któregoś z adminów po UB powołując się na mnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kub1nho Posted June 4, 2018 Report Share Posted June 4, 2018 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts