Kub1nho Posted January 13, 2018 Share Posted January 13, 2018 Nick: @Kub1nho ツ Imię: Jakub, Kuba - jak kto woli. Wiek: 23 Ile czasu dziennie jesteś w stanie dziennie poświęcać na forum: Myślę, że spokojnie 3/4 godziny (z reguły więcej). Opisz siebie: No więc tak. Mam na imię Jakub (jak już zdążyliście zauważyć po nicku). W grudniu zeszłego roku skończyłem 23 lata. Mieszkam w dość małej miejscowości w województwie podkarpackim o nazwie Jasło. Kiedyś studiowałem administrację, lecz rzuciłem ją, gdyż stwierdziłem, że nie ma to sensu. Jestem opiekunem serwera JB. Interesuję się czytaniem książek (głownie fantastyka i science-fiction), słuchaniem muzyki, przebywaniem na komputerze i spotkaniami ze znajomymi przy zimnym piwku (ewentualnie wódeczce :D). Dlaczego akurat Ty?: Część osób zna mnie z JB, część kojarzy mnie z ChatBox'a. Jestem roześmianą osobą, która nie ma problemów z komunikowaniem się. Posiadałem administratora na wielu forach różnotematycznych. Posiadałem również kilka lat temu swoją sieć serwerów CS 1.6. Doświadczenie mam, można nawet powiedzieć, że spore. Oczywiście, po ewentualnym przyjęciu mnie potrzebowałbym troszkę czasu na zaznajomienie się z panującymi tu zasadami, które stosują tu moderatorzy. Co chcesz wprowadzić na forum, jeżeli otrzymasz moderatora: Myślę, że nie ma tu wielu rzeczy do zmienienia. Forum trzyma się świetnie. Jedyne, co mógłbym zrobić, to pomagać nowym użytkownikom w znalezieniu (itp.) czegoś na forum oraz pilnowaniu porządku, tak aby regulamin był przestrzegany. Czy pełniłeś już funkcję moderatora? (Opisz, jeżeli tak): Tak, pełniłem. Byłem moderatorem na wielu sieciach, forach wielotematycznych. Z resztą tak, jak wyżej wspominałem. Kontakt: Prywatna wiadomość na forum, teamspeak, steam - myślę, że wystarczy. Wiki , ScreamMyName , don Kuba and 5 others 5 3 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/18569-moderator-kub1nho/ Share on other sites More sharing options...
aXenDev Posted January 16, 2018 Share Posted January 16, 2018 Twoje podanie zostało przyjęte!Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Wargi and Kub1nho 2 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/18569-moderator-kub1nho/#findComment-145583 Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts