NopeK Posted January 12, 2018 Report Share Posted January 12, 2018 (edited) Mam propozycje mianowicie podczas zabawy GunGame gracze na niesmiertelności mogą zabijac innych i proponowałbym to zablokowac, bo gracze ktorzy sie respia od razu bija nas pięscią. Edited January 12, 2018 by NopeK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarnaa ^^ Posted January 13, 2018 Report Share Posted January 13, 2018 Dołącze się również do tego że wszyscy na tej zabawie respią się w celi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
d0naciak Posted January 13, 2018 Report Share Posted January 13, 2018 Co do respienia w celi zależy od mapy, połowa ma respy połowa nie Czarnaa ^^ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NopeK Posted January 17, 2018 Author Report Share Posted January 17, 2018 Moze tak resp na ostatniej pozycji?(śmierci) d0naciak 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
d0naciak Posted January 18, 2018 Report Share Posted January 18, 2018 Niby spoko tylko stałe respy dookoła celi to też lipa bo ludzie będą na Ciebie czyhali Można to zdynamizować w ten sposób że np. nowa śmierć nowy resp, a najstarszy by się usuwał, respów max 32 powiedzmy np. ale to mówię i tak ciężka sprawa bo ludzie by tak czy siak padali by jak nie w respie to na 10 metrów od respa. Najsensowniejszym wyjściem jest dodanie spawnów tylko map koło 50, każdą trzeba przelecieć...opcja na zrobienie tego najprędzej w nocy kiedy nikt nie gra, na dodatek robota cholernie żmudna, ale myślę że pod koniec tygodnia ogarniemy wszystkie mapy Co do tej ochrony to skrócę jej czas myślę i przy spawnach też będzie już inaczej działać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kub1nho Posted January 26, 2018 Report Share Posted January 26, 2018 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts