KiMiSuN Posted January 4, 2018 Report Share Posted January 4, 2018 Witam chciałem poinformować opiekunów żeby jak mogli to zrobić reste topki życzeń oraz buntów jedego dnia było tak że Kilerowi oraz vesei za jedną mape dodało im po 400 buntów @Polej @Kub1nho ツ Proszę o rozpatrzenie mojej wypowiedzi Wargi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mysiak Posted January 4, 2018 Report Share Posted January 4, 2018 Jak najbardziej za. Topka się zbugowała i tyle. Reset by się przydał, zresztą sam miałem napisać o tym oddzielny temat ale KiMi był pierwszy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kub1nho Posted January 4, 2018 Report Share Posted January 4, 2018 Porozmawiam z @d0naciak na ten temat, myślę że spokojnie można ją zresetować. Sam zdziwiłem się, gdy po kilku dniach mojej nieobecności Killer miał ponad 800 buntów i był pierwszy w topce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kub1nho Posted January 4, 2018 Report Share Posted January 4, 2018 Propozycja została zaakceptowana!Dziękujemy za propozycję! Twoja propozycja zostanie dodana przy najbliższych dniach. Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts