Duszek Kasper Posted December 23, 2017 Report Share Posted December 23, 2017 (edited) Kolejną osobą w naszym Q&A jest @M4A1. Zapraszam do pytań dotyczących tej osoby. Przed pytaniami proszę zapoznać się z tematem: Edited December 23, 2017 by PrOo | SerQQQ.!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Björn Żelaznoboki Posted December 23, 2017 Report Share Posted December 23, 2017 Jak masz na imię Kingo? Ile masz lat? Gdzie mieszkasz? Jakiej muzyki słuchasz? Jaki masz rozmiar buta? Jakie filmy lubisz oglądać? Do jakiej szkoły chodzisz? Co później (po szkole)? Jak się zwie twój kuń? Ile masz wzrostu? Co robisz w wolnych chwilach? Kogo lubisz najbardziej z sieci? Skąd się tu wzięłaś? Jak powstają dzieci? Jakaś śmieszna sytuacja(której nie znam)? Ile pytań Ci zadałem? Masz chłopaka ? Dlaczego taki kierunek szkoly a nie inny? Masz jakieś umiejętności o których inni nie wiedzą? Ulubiony serial? Dotarłaś na koniec internetow? Masz jakieś inne zwierzę oprócz konia? M4A1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
M4A1 Posted December 23, 2017 Report Share Posted December 23, 2017 2 minuty temu, °SzamaN° napisał: Jak masz na imię Kingo? Ile masz lat? Gdzie mieszkasz? Jakiej muzyki słuchasz? Jaki masz rozmiar buta? Jakie filmy lubisz oglądać? Do jakiej szkoły chodzisz? Co później (po szkole)? Jak się zwie twój kuń? Ile masz wzrostu? Co robisz w wolnych chwilach? Kogo lubisz najbardziej z sieci? Skąd się tu wzięłaś? Jak powstają dzieci? Jakaś śmieszna sytuacja(której nie znam)? Ile pytań Ci zadałem? Masz chłopaka ? Dlaczego taki kierunek szkoly a nie inny? Masz jakieś umiejętności o których inni nie wiedzą? Ulubiony serial? Dotarłaś na koniec internetow? Masz jakieś inne zwierzę oprócz konia? 1. Napewno nie Kinga 2. Mam 16 lat ;v 3. Mieszkam w Białymstoku 4. Rapu 5. 35 6. Horrory, dramaty i komedie 7. Chodzę do Liceum Ogólnokształcącego o profilu mundurowym 8. Po szkole składam papiery do jednostki wojskowej i mam nadzieję, że się dostanę. 9. Zależy który, ale ten ładny, rudy mustang nazywa się Kasjan 10. Równo 150 cm 11. Gram, jeżdżę konno, strzelam z asg bądź uczęszczam na spotkania taktyczno-militarne 12. Z sieci lubię każdego, ale chyba tak najbardziej to @don Erwin 13. Z nieba 14. Nie wiem, mnie bocian przyniósł 15. Chyba karniaki na fb 16. 22 17. Nie mam 18. Jakoś od zawsze ciągnęło mnie do munduru, może dlatego, że mój ojciec był na okrętach ;d 19. Umiem oszukać przeznaczenie 20. M jak Miłość 21. Jeszcze nie 22. Mam 8 świnek morskich, szynszyle, psy, koty i kozę, ale nie jest moja. xd Björn Żelaznoboki 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubanczyq Posted December 23, 2017 Report Share Posted December 23, 2017 1. Ile razy w tygodniu Erwin daje Ci się poskromić w naturze? 2. Po co Ci tyle szkodników? 3. Czy wiesz, że Erwin dał mi Twój numer? Minotaur and M4A1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
M4A1 Posted December 23, 2017 Report Share Posted December 23, 2017 13 minut temu, Avalanche. napisał: 1. Ile razy w tygodniu Erwin daje Ci się poskromić w naturze? 2. Po co Ci tyle szkodników? 3. Czy wiesz, że Erwin dał mi Twój numer? 1. 8 razy po 2 razy 2. Właśnie nie wiem po co 3. Erwin przejebales sobie i zaraz te 45k zamieni się w 0 Minotaur and Kubanczyq 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DZICZKA Posted December 23, 2017 Report Share Posted December 23, 2017 jakie masz marzenia? co chcialabys zwiedzic? ktory jestes rocznik ? jak sie znalazlas na forum ? co chcesz od Mikołaja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
M4A1 Posted December 23, 2017 Report Share Posted December 23, 2017 9 minut temu, DZICZKA napisał: jakie masz marzenia? co chcialabys zwiedzic? ktory jestes rocznik ? jak sie znalazlas na forum ? co chcesz od Mikołaja? 1. Jak narazie to odwiedzenie pewnej osoby i dostanie się do gromu ;D 2. Raczej nic 3. 01 4. Na forum jestem dobry rok i polecił mi znajomy tą sieć 5. Mikołaj już był wieczorem, także raczej nic xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kub1nho Posted December 24, 2017 Report Share Posted December 24, 2017 Kiedy w końcu przyjdziesz popilnować mojego domu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zborek Posted December 24, 2017 Report Share Posted December 24, 2017 11 godzin temu, M4A1 napisał: . Jak narazie to odwiedzenie pewnej osoby i dostanie się do gromu ;D Chyba każdy wie ze chodzi o mnie A więc za co mnie lubisz Dlaczego możesz ze mam spłukać foke Kiedy się spotkamy Link to comment Share on other sites More sharing options...
don Kuba Posted December 24, 2017 Report Share Posted December 24, 2017 Dawid czy Erwin? Link to comment Share on other sites More sharing options...
M4A1 Posted December 24, 2017 Report Share Posted December 24, 2017 28 minut temu, Kub1nho ツ napisał: Kiedy w końcu przyjdziesz popilnować mojego domu? Na sylwester Ci popilnuje domu, żeby po pijaku nic Ci nie wynieśli 15 minut temu, Zborek napisał: Chyba każdy wie ze chodzi o mnie A więc za co mnie lubisz Dlaczego możesz ze mam spłukać foke Kiedy się spotkamy 1. Za szczerość w sumie XD 2. Bo mi wioche na serwie robisz 3. No przecież wiesz 11 minut temu, Świąteczny Kuba napisał: Dawid czy Erwin? Wiadomo kto Kub1nho 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duszek Kasper Posted December 24, 2017 Author Report Share Posted December 24, 2017 Czemu nie chcesz urosnąć? Uwielbiasz mnie? Kiedy gramy nockę? Kiedy dasz mi nr tel? Kiedy kupisz mi premkę? Dlaczego jesteś botem? Czemu masz oczy z miedzi ? Lubisz śnieg? Kebab czy pizza? Jak długo grasz w te pistolety? Kiedy idziesz na prawko? Jeździsz w foteliku czy bez? Pozdrawiam M4A1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
M4A1 Posted December 24, 2017 Report Share Posted December 24, 2017 5 godzin temu, PrOo | SerQQQ.!!! napisał: Czemu nie chcesz urosnąć? Uwielbiasz mnie? Kiedy gramy nockę? Kiedy dasz mi nr tel? Kiedy kupisz mi premkę? Dlaczego jesteś botem? Czemu masz oczy z miedzi ? Lubisz śnieg? Kebab czy pizza? Jak długo grasz w te pistolety? Kiedy idziesz na prawko? Jeździsz w foteliku czy bez? Pozdrawiam 1. Bo jestem slodziakiem i nie chcę 2. Oczywiście 3. Dziś 4. Nie dam, mamy kontakt, także ten xD 5. Mogę Ci oddać tą z coda na 6 dni 6. Bo jestem, ale nie większym niż Ty 7. Chyba ze złota 8. Lubię ale nie lubię jak pizga zimnem xD 9. Kebab 10. Od 8/9 roku życia wiec jakieś 6-7 lat 11. Jak będę znała przepisy XD 12. Już bez i to na przodzie. Również pozdrawiam botku ;D Duszek Kasper 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zborek Posted December 24, 2017 Report Share Posted December 24, 2017 Jak bardzo mnie kochasz a jak Erwina Link to comment Share on other sites More sharing options...
M4A1 Posted December 24, 2017 Report Share Posted December 24, 2017 25 minut temu, Zborek napisał: Jak bardzo mnie kochasz a jak Erwina Lecz się xd Zborek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zborek Posted December 26, 2017 Report Share Posted December 26, 2017 Dlaczego mnie ciagle wyzywasz? Kiedy dasz mi prezent na swieta? Dasz te nudeski? Link to comment Share on other sites More sharing options...
M4A1 Posted December 26, 2017 Report Share Posted December 26, 2017 9 minut temu, Zborek napisał: Dlaczego mnie ciagle wyzywasz? Kiedy dasz mi prezent na swieta? Dasz te nudeski? 1. Lubisz to przecież 2. Na święta 3. Głupi czy głupi Link to comment Share on other sites More sharing options...
BotPawel Posted December 28, 2017 Report Share Posted December 28, 2017 Lubisz mnie? Jak tak to za co? Dlaczego uważasz ze małe jest piękne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
M4A1 Posted December 29, 2017 Report Share Posted December 29, 2017 12 godzin temu, BotPawel napisał: Lubisz mnie? Jak tak to za co? Dlaczego uważasz ze małe jest piękne? 1. Pewnie, że lubię. 2. Nie wiem w sumie, najbardziej to za pomoc i poczucie humoru chyba. 3. Bo co małe to słodkie i piękne XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiaa Posted January 2, 2018 Report Share Posted January 2, 2018 Czemu akurat 4maps, a nie inny serw? Link to comment Share on other sites More sharing options...
M4A1 Posted January 2, 2018 Report Share Posted January 2, 2018 1 minutę temu, Misiaa napisał: Czemu akurat 4maps, a nie inny serw? Jakoś od samego początku wciągnął mnie 4maps i tak już gram na jednym serwerze Misiaa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiaa Posted January 2, 2018 Report Share Posted January 2, 2018 To muszę kiedyś zobaczyć tego 4mapsa, może mnie też wciągnie Kogo lubisz najbardziej z redakcji? Czy chcesz się wspiąć wyżej na naszej sieci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
M4A1 Posted January 2, 2018 Report Share Posted January 2, 2018 15 minut temu, Misiaa napisał: To muszę kiedyś zobaczyć tego 4mapsa, może mnie też wciągnie Kogo lubisz najbardziej z redakcji? Czy chcesz się wspiąć wyżej na naszej sieci? 1. Wszystkich was lubię moje misiaki 2. Nie pcham się tam gdzie nie trzeba Misiaa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zborek Posted January 2, 2018 Report Share Posted January 2, 2018 M4A1Dziś 19:35 https://1shot2kill.pl/topic/1...?tab=comments#comment-139899 Ostatni dzień pytanek, dziś odpowiadam szczerze A więc za co mnie lubisz XDDDDDD Dlaczego mnie sprzedalas z fb? XD Erwin czy ja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
M4A1 Posted January 2, 2018 Report Share Posted January 2, 2018 Teraz, Zborek napisał: M4A1Dziś 19:35 https://1shot2kill.pl/topic/1...?tab=comments#comment-139899 Ostatni dzień pytanek, dziś odpowiadam szczerze A więc za co mnie lubisz XDDDDDD Dlaczego mnie sprzedalas z fb? XD Erwin czy ja? 1. Już o to pytałeś, przecież Ci mówię, że za szczerość i Twoje głupoty, które odwalasz- czasami to nie wiem czy śmiać się czy płakać 2. Nie sprzedałam 3. Wiadomo kto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts