Polski Belg! Posted December 14, 2017 Report Share Posted December 14, 2017 (edited) Twój nick:Zer0 $w@gU. Nick gracza/admina na którego składasz skargę: @Off Dokładny czas zdarzenia:00:49 IP/STEAM_ID:STEAM_1:0:1164971212 Opis sytuacji:Co tu sie stało ,, Gram sb normalnie dobrze nawet idzie a tu ban z powodem " idz spać pa" no co jest grane ? , co tu jest za Administracja , Prosze o szybkie rozpatrzenie mojej sprawy , i Zmienic Admina zdecydowanie duży - Dowód (demko/ss): http://amxbans1s2k.gameclan.pl/amxbans/ban_list.php?bid=123818 Edited December 14, 2017 by FurY. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchy Posted December 14, 2017 Report Share Posted December 14, 2017 Przeniosłem do odpowiedniego działu. @Off wyjaśnij. Tylko konkretnie. Tutaj dorzucam listę banów sprzed chwili: @AdamtoZiomal @SUPERBOHATERKA!, panujecie nad tym? Czy Admini mają Was za, kolejno, jedynie dobrego kumpla i fajną kobietkę? Polski Belg! and Puchaty 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Off-1s2k.pl Posted December 14, 2017 Report Share Posted December 14, 2017 (edited) nie macie wgladu w czat glosowy wiec prosze nie oceniajcie mnie , bylo duzo ludzi a wyzywanie od skurwysynow i slabych adminow mi nie pasuje. Nie mam 15 lat zeby jakies nacpane barany po mnie jezdzily. ( aczkolwiek czasami sie tak zachowuje) ps. jak mam wyjasnic kazdego bana to napisze Edited December 14, 2017 by Off-1s2k.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarna. Posted December 14, 2017 Report Share Posted December 14, 2017 34 minuty temu, Off napisał: ps. jak mam wyjasnic kazdego bana to napisze Zamiast tego może zacznij rozdawać normalne powody banów, tak aby nie było potrzeby ich wyjaśniania. TPS 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Off-1s2k.pl Posted December 14, 2017 Report Share Posted December 14, 2017 Dobrze Natalko. Ciebie zawsze posłucham. Przyjęte do wiadomosci. beti and kuchy 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dziekizawspolnelata Posted December 14, 2017 Report Share Posted December 14, 2017 Ile razy mowilam o tych Twoich powodach? Nadal nie dotralo? Jescze jeden taki powod zobaczę i żegnasz się z adminem. Off-1s2k.pl 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dziekizawspolnelata Posted December 14, 2017 Report Share Posted December 14, 2017 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dziekizawspolnelata Posted December 14, 2017 Report Share Posted December 14, 2017 Temat został zamknięty!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nie wiem Posted December 20, 2017 Report Share Posted December 20, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts