Technician aXenDev Posted September 3, 2017 Technician Report Share Posted September 3, 2017 Nadchodzi szkoła! Nowy rok szkolny to nowe wyzwania oraz rozpoczęcie wszystkiego od zera. Z tej okazji usuwamy wam wszystkie ostrzeżenia! (Również słowne) Wystarczy napisać co robiliście w wakacje Akcja trwa do 10 września! Akcja nie dotyczy zbanowanych użytkowników. bcy?! and chris 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bcy?! Posted September 3, 2017 Report Share Posted September 3, 2017 (edited) Przez 2/4 wakacji grałem w cs'a reszta to wychodzenie na piwko a i takze rozwalilem myszke 2 przyciski nie działaja Edited September 3, 2017 by bcy?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zborek Posted September 3, 2017 Report Share Posted September 3, 2017 Jak było ciepło basen od 12 do 18 a potem jakieś piwko może 7 don Kuba 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duszek Kasper Posted September 3, 2017 Report Share Posted September 3, 2017 Byłem 3 tyg na praktykach we włoszech. Później miałem tydzien wakacji to spedzilem z przyjaciółmi. Pozniej 2 tyg na slasku no i ostatnie dni na cs i jakies małe wyjście wieczorem Link to comment Share on other sites More sharing options...
tost z ananasem Posted September 3, 2017 Report Share Posted September 3, 2017 No to grałem w csa, rozwaliłem myszke. Wychodziłem na dwór, na jakiejś tam imprezie byłem i wgl-,- Link to comment Share on other sites More sharing options...
P00L Posted September 3, 2017 Report Share Posted September 3, 2017 Opierdalałem się przez pół wakacji,wypady na piwko ze znajomymi,imprezki jakieś,łowienie rybek z %% (ro********m kij xDD),a troszkę w si es goł zagrałem i w lige legend :x Shelhabiron 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiaa Posted September 3, 2017 Report Share Posted September 3, 2017 hmmm. moje wakacje... siedzenie w domu / granie w cs'a / dwie imprezy xDD czyli ogólnie strasznie ubogo Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrkw Posted September 3, 2017 Report Share Posted September 3, 2017 Wyjazdy z rodzicami, grańsko, wypady z ziomeczkami @Bocianek :D, wyjazd na obóz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Książe Posted September 3, 2017 Report Share Posted September 3, 2017 Kilku dniowe ogniska, za******e plenery na poligonach, wypad nad morze z najlepszym squaa na świecie i kilka dobrych koncertów plus wakacyjna miłość. A teraz do roboty beng Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris Posted September 3, 2017 Report Share Posted September 3, 2017 Wakacje jak wakacje trochę roboty odpoczynku gierki spotkania ze znajomymi i tyle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VestSmart Posted September 3, 2017 Report Share Posted September 3, 2017 Przez cały lipiec to tak się trochę nudziłem, ale to czasami w niedziele w piłkę grałem, to do rzeki wskoczyłem :D. Sierpień był dużżżo ciekawszy - wyjazd do Niemiec . Całe 3 tygodnie nad morzem. P00L 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ophis Posted September 3, 2017 Report Share Posted September 3, 2017 Cs oglądanie filmów podwórko :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ptaku Posted September 3, 2017 Report Share Posted September 3, 2017 dla mnie wakacje się jeszcze nie skończyły może we wrześniu przejade się do amsterddamu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ave Posted September 3, 2017 Report Share Posted September 3, 2017 Operacja, Wypad Zakopane, czujna opieka nad serwerem Only dd2#1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sernik Posted September 3, 2017 Report Share Posted September 3, 2017 Odprawiałem czarną msze ku czi szatana, krew dziewicy itp. ScreamMyName 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSkull:D Posted September 3, 2017 Report Share Posted September 3, 2017 (edited) Ogólnie wakacje były za******e Woda , Słońce , Piasek tylko kurde betoniarka za głośno pracowała . Mam nadzieje że większość ogarnie co robiłem w wakacje oprócz grania w csa Edited September 3, 2017 by DarkSkull:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gesen Posted September 4, 2017 Report Share Posted September 4, 2017 Większość wakacji polegała na graniu w 1.6 i spędzania czasu z dziewczyną (50/50) Od czasu do czasu jakiś wyjazd, też nie jakoś bardzo daleko Oczywiście jakieś melanże %% średnio co tydzień I tak jakoś właśnie zleciały te ostatnie prawdziwe wakacje w życiu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fejmus Posted September 4, 2017 Report Share Posted September 4, 2017 Gierki w cs'ka, czasem w lola, reszta czasu z wspaniałą dziewczyną Link to comment Share on other sites More sharing options...
DobrY Posted September 4, 2017 Report Share Posted September 4, 2017 Przez pół wakacji grałem w Cs ale tez wychodziłem z kolegami pograć w nogę i jakoś zleciało ... trochę smutno Link to comment Share on other sites More sharing options...
YeS? Posted September 5, 2017 Report Share Posted September 5, 2017 Grałem w cs przez wakacje ;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts