Jump to content

Recommended Posts

Nadeszła pora, by się z wami pożegnać... Część z was mnie pewnie kojarzy, inna część pewnie nie, zdarzyło mi się już parę razy odchodzić z sieci z różnych powodów, na dłuższą chwilę i na krótszą, jednak nigdy dotąd nie czułem potrzeby pisania pożegnania, bo za każdym razem wiedziałem, że prędzej czy później wrócę, może i teraz tak będzie, ale przybyło mi trochę lat i już nie jestem nastolatkiem, który nie ma nic lepszego do roboty niż siedzenie przed komputerem. Aktualnie jestem w takim okresie swojego życia, w którym muszę zacisnąć pięści i podjąć istotne dla mojej przyszłości decyzję, przez które raczej nie będę miał czasu zaglądać na tutejsze serwery, szczególnie na JailBreaka z którym jestem tu związany od jakiś 4 lat. Nie czuję wielkiej potrzeby, aby tłumaczyć jakie to decyzję i czego aktualnie się podejmuję, ale zrobię to z takiego powodu, że przywiązałem się do tej sieci, poznałem wiele świetnych osób, mam z wami wiele dobrych wspomnień (postaram się was wypisać niżej) i gdybym nie musiał odchodzić, dalej pykał bym z wami w 1.6. Mianowicie w niedzielę złożyłem przysięgę wojskową, nie jest to co prawda wojsko zawodowe, lecz przez wielu może wyśmiewany wot, ale nie angażowałem się w to, żeby odbębniać swoją służbę, mamy czasy jakie mamy i mam zamiar angażować się we wszelkie działania związane z pomocą w czasie pandemii, dodatkowo zacząłem robić uprawnienia na prawo jazdy na ciężarówkę co też zajmuje ogrom czasu, do tego mam studia zaoczne, od przyszłego semestru uderzam w szkołę podoficerską i nie chce żeby to brzmiało jak jakieś przechwałki, po prostu wydaje mi się, że powinienem wytłumaczyć co mnie do tego skłania tym osobom z którymi kontakt pewnie się urwie jak i tym którzy w ostatnim czasie mi zaufali jak opiekunowie JB i może was zawiodłem, bo za długo wam nie pomagałem w utrzymywaniu porządku na serwerze, ale sami widzicie, że mam dużo spraw na głowie i bez wątpienia powinny być one dla mnie ważniejsze niż gra komputerowa. No więc dobrze, nadszedł czas na dedykacje...

Szczególne podziękowania dla was @ Kubusiek i @ Szczerbol z wami chyba spędziłem najwięcej dobrych chwil na sieci.

Podziękowania dla całej starej ekipy, długo nie mieliśmy kontaktu, ale wróciliście na sieć z przytupem @ ver @ Sceptyk niech JailBreak rośnie w siłę.

Oczywiście @ Polej, można powiedzieć, że ty mnie wprowadziłeś w nie takie skromne progi 1shota i wiele się od ciebie nauczyłem. 

@ P00L jakby trzeba było jakiś dissik na kogoś nagrać to wal śmiało, może znajdę chwilę :D

@ Erwin. co prawda zbytnio się nie poznaliśmy, ale coś tam się kojarzymy, jesteś pomocną osobą, parę razy pomogłeś mi rozwiązać jakieś moje wątpliwości, niech Ci sieć dobrze prosperuje.

Dziękuję również wam, chociaż z wami poznałem się nie tak dawno, to zdążyliście zapaść mi w pamięć @ .tf.dzuk3son ム 60siatka, @ Ketsurui†.

Pozdrawiam też cała obecną administrację jb, @ Perykles, @ Sandra (chociaż z tobą znam się nieco dłużej), @ Nethiri (nawet mimo kilku sprzeczek mniejszych bądź większych), @ Br0k3n jak kogoś pominąłem to wybaczcie, fajna z was ekipa i trzymajcie serwer w ryzach. Dotarliśmy do końca mojego monologu, jeśli tylko znajdę czas będę do was zaglądać, ale nadszedł ten moment by napisać to ostatnie słowo. Więc żegnam was wszystkich, tych wymienionych i tych nie, każdy z was ma w sobie coś wyjątkowego dzięki czemu tworzycie najlepszą sieć na jakiej miałem okazję kiedykolwiek gościć. Cześć <3

https://1shot2kill.pl/topic/106541-trzymajcie-si%C4%99/

Te czasy to były jedne z lepszych których spędziłem czas siedząc przy komputerze na timspiku rozgrywając z wami na jb w wolnym czasie, tęsknię również za nimi bo działy się wtedy takie dymy że można gadać ważne że trzymamy ekipe i do końca ja ciągniemy i napewno przez jakiś czas będzie tak to wyglądać. Pamiętam jak pierwszy raz się zgadaliśmy na teamspeaku czyli kubuskiem, tobą i szczerbolem i stworzyliśmy jedna wielka dogadana ekipę która do tej pory się trzyma i z sobą rozmawia a nikt nie ma żadnych spin. Wsumie mam nadzieję że jeszcze odwiedzisz nas w jakimś dniu jak będziesz miał czas wolny o ile jeszcze będziemy pogrywali w te cunter striki albo w inne gry bo wiadomo real life wkoncu nastąpi się, znaczy u niektórych już jest tym bardziej u mnie. Mogę tylko powiedzieć że życzę ci powodzenia i kieruj się tam w dobrej mierze, strzała! 

#Krokodyle

https://1shot2kill.pl/topic/106541-trzymajcie-si%C4%99/#findComment-9115161

To były piękne 4 lata spędzone z ekipą na JB, ale jak to już Sandra napisała nie jesteśmy tymi samymi ludźmi co kiedyś, każdy ma teraz swoje na głowie i nie ma już tak dużo czasu na granie. Dzięki ci Michał za cały ten czas spędzony na ts'ie wraz z ekipą, która na przestrzeni lat sporo razy się zmieniała, przychodzili nowi ludzie a starzy odchodzili ale mimo to trzon ekipy zawsze trzymał się razem od początku do końca :peepoLove:. Powodzenia na dalszej drodze życia i pamiętaj, kontaktu nie zrywamy.

#TeamZłeKrowy :HYPERSL:

https://1shot2kill.pl/topic/106541-trzymajcie-si%C4%99/#findComment-9115209

Setki świetnie spędzonych godzin razem na jb, rzeczy, których nie da się zapomnieć. Sam nie sądziłem, że przez 4 lata grania na jakimś serwerze poznam kogoś takiego jak ty, zawsze miłego, życzliwego i jakże pomocnego. Co mogę powiedzieć więcej? Życzę powodzenia w życiu, trzymaj się Michale, kiedyś to musiało niestety nastać...

https://1shot2kill.pl/topic/106541-trzymajcie-si%C4%99/#findComment-9115270

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...