keeemin Opublikowano 14 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 Witajcie! Tym razem w Q&A udział weźmie Moderatorka i Redaktorka naszego forum - @ M4A1.. Zachęcam każdego użytkownika do zadawania pytań! Czas na zadawanie pytań jest do 28/02/2021, następnie @ M4A1. wstawi wpis do tego tematu z odpowiedziami na Wasze pytania. Zasady raynie , M4A1 , PATRICK'ST4R i 1 inny 2 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/105007-qa-m4a1/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fluffy D. Tail Opublikowano 14 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 1. Skąd pochodzisz? 2. Jakie jest twoje ulubione jedzenie? Przystawka/Zupa/Danie główne I/Danie Główne 2/Deser 3. Co Cię zachęciło do zostania Redaktorką? 4. Pokusiłabyś się o dodanie poddziału "Kulinaria" w dziale INNE i poddziale ŻYCIE? Twoje prace były piękne na HZ'cie 5. Dlaczego GO:MOD, a nie taki DD2 czy Only Mirage? Co w nim jest takiego ciekawego? M4A1 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/105007-qa-m4a1/#findComment-9104520 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ez'y Opublikowano 14 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 Dlaczego M4A1 a nie jakiś inny bardziej originalny nick, duzo jest m4a1 czy takich np czarnaa. M4A1 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/105007-qa-m4a1/#findComment-9104534 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SQUeZ Opublikowano 14 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 1. Jak się mieszka na pięknym Podlasiu? 2. Ładnie sypie cnie? 3. Ulubione danie? 4. Ulubiona dyscyplina sportu? 5. 1.6 czy GO? 6. Jakieś inne gierki oprócz Counterka? 7. ez czy es? M4A1 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/105007-qa-m4a1/#findComment-9104535 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apple Daddy ? Opublikowano 14 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 1. Jak tam życie? ? 2. Lubisz Kefir? ? 3. Jak ci się pracuje jako redaktor? ? 4. Lubisz tą panią @ Nethiri? 5. Byłeś kiedyś w szpitalu dłużej niż tydzień? ? 6. Lubisz jabłka? ? 7. Sushi czy Pizza? ? 8. Trenujesz coś? ? 9. Ćwiczysz? ? 10. Biała czekolada to czekolada jak myślisz?? 11. Ulubiony film, anime, książka itd? 12. Ulubiony sos? 13. Jadałaś kiedyś ser pleśniowy?? 14. Dostałaś kiedyś mandat?? 15. Jesteś uroczo głupia czy stanowczo inteligentna?? 16. Komu najchętniej dała byś bana na sieci?? 17. Jak ci minęły walentynki?? 18. Jesteś Realistką? ? 19. Budyń czy Kisiel?? 20. Wywaliłaś się kiedyś pod prysznicem?? 21. Słone czy słodkie?? 22. Jadłaś kiedyś słony karmel?? 23. Pobiłaś kiedyś kogoś?? 24. Strach z dzieciństwa?? 25. Zdradził cię kiedyś ktoś?? 26. Złamałaś kiedyś coś?? 27. Umiesz ugotować jajko na twardo?? 28. Wierzysz w życie pozagrobowe?? 29. Masz osobę na forum z którą chętnie byś poszła na frytki?? 30. Masz prawo jazdy?? 31. Jesteś zołza?? 32. Ile dajesz sobie w skali piękna?? 33. Piekłaś kiedyś kopiec kreta?? 34. Posadzisz kiedyś jabłonkę?? 35. Jesteś nerwusem?? 36. Złamałaś kiedyś komuś serce?? 37. Masz jakieś problemy zdrowotne?? 38. Co sądzisz o ludziach?? 39. Masz klaustrofobie?? 40. Boisz się ciemności?? 41. Udławiłaś się czymś kiedyś?? 42. Oddawałaś krew?? 43. Byłaś kiedyś w banku krwi?? 44. Lubisz szkołę?? 45. Przeżyłaś już swój pierwszy raz z Sokiem Pomidorowym?? 46. Masz pająka?? 47. Jaka pogoda u ciebie?? 48. Frytki z ketchupem czy bez?? 49. Co sądzisz o moich pytaniach?? 50. Co sądzisz o mnie?? PATRICK'ST4R i M4A1 1 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/105007-qa-m4a1/#findComment-9104539 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4A1 Opublikowano 15 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 14 godzin temu, FluffyTail napisał: 1. Skąd pochodzisz? 2. Jakie jest twoje ulubione jedzenie? Przystawka/Zupa/Danie główne I/Danie Główne 2/Deser 3. Co Cię zachęciło do zostania Redaktorką? 4. Pokusiłabyś się o dodanie poddziału "Kulinaria" w dziale INNE i poddziale ŻYCIE? Twoje prace były piękne na HZ'cie 5. Dlaczego GO:MOD, a nie taki DD2 czy Only Mirage? Co w nim jest takiego ciekawego? 1. Pochodzę z okolic Białegostoku 2. Uuu temacik jedzonka, to co lubię najbardziej: - przystawka - brokuł w cieście, ostatnio mam na to fazę lub krewetki panierowane. - zupa - krem z dyni - Danie Główne I - Pad Thai - Danie Główne II - Pizza - Deser - Szarlotka 3. Co mnie zachęciło? Hmm bardzo ciekawe pytanie i śmiem odpowiedzieć na nie. Do zostania redaktorką zachęciło mnie to, że lubię to robić. Pisanie wywiadów czy artykułów to coś co sprawia mi przyjemność. Dodatkowo atmosfera jak i ekipka z redakcji jest świetna, także w takim gronie jeszcze lepiej mi się pracuje. 4. Dziękuję! Właśnie z chęcią chciałabym zobaczyć poodział Kulinarny, żeby był oddzielnie niż w "Sport i Dieta", ale nie wiem czy @ NeQ. lub @ Erwin przystaną na ten pomysł. 5. Na samym początku (jeszcze za czasów HZ) grałam tylko i wyłącznie na dd2, tam miałam zaszczyt sprawować opiekę po raz pierwszy. Niestety z czasem zaczęłam się wypalać i granie jednej mapy non stop zaczęło mi się nudzić. Odkąd @ Paweł. stworzył GO:MODa wiedziałam, że będzie to serwer na którym będę grała. Właśnie na nim gra nie była dla mnie monotonna, a wręcz przeciwnie. Godziny mijały na nim szybko, nie dość, że bardzo w porządku administracja oraz gracze to patrzenie na to jak serwer od początku pnie się ku górze cieszy serduszko. 14 godzin temu, Ez'y napisał: Dlaczego M4A1 a nie jakiś inny bardziej originalny nick, duzo jest m4a1 czy takich np czarnaa. Pod nickiem M4A1 jestem od samego początku, tzn od 2016 roku i to właśnie na tej sieci od tamtej pory go nie zmieniam w sumie też dlatego, że nie kojarzy on się z kobietą. No i emki strzelam z asg, więc stąd sentyment do tego nicku. Czasami jeszcze zagram pod nickiem "PSZEMUS KRUL" 14 godzin temu, SQUeZ napisał: 1. Jak się mieszka na pięknym Podlasiu? 2. Ładnie sypie cnie? 3. Ulubione danie? 4. Ulubiona dyscyplina sportu? 5. 1.6 czy GO? 6. Jakieś inne gierki oprócz Counterka? 7. ez czy es? 1. Tak średnio bym powiedziała mam nadzieję, że już niebawem się stąd wyprowadzę. 2. Bardzo, ciekawe kiedy znowu zabiorą prąd... 2. Prócz wyżej wymienionych to jeszcze pierogi. 4. Jazda konna i krav maga. 5. 1.6 6. TS4 i ostatnio gram sobie w Resident Evil na ps4. 7. esssssssssss 13 godzin temu, Apple Daddy ? napisał: 1. Jak tam życie? ? 2. Lubisz Kefir? ? 3. Jak ci się pracuje jako redaktor? ? 4. Lubisz tą panią @ Nethiri? 5. Byłeś kiedyś w szpitalu dłużej niż tydzień? ? 6. Lubisz jabłka? ? 7. Sushi czy Pizza? ? 8. Trenujesz coś? ? 9. Ćwiczysz? ? 10. Biała czekolada to czekolada jak myślisz?? 11. Ulubiony film, anime, książka itd? 12. Ulubiony sos? 13. Jadałaś kiedyś ser pleśniowy?? 14. Dostałaś kiedyś mandat?? 15. Jesteś uroczo głupia czy stanowczo inteligentna?? 16. Komu najchętniej dała byś bana na sieci?? 17. Jak ci minęły walentynki?? 18. Jesteś Realistką? ? 19. Budyń czy Kisiel?? 20. Wywaliłaś się kiedyś pod prysznicem?? 21. Słone czy słodkie?? 22. Jadłaś kiedyś słony karmel?? 23. Pobiłaś kiedyś kogoś?? 24. Strach z dzieciństwa?? 25. Zdradził cię kiedyś ktoś?? 26. Złamałaś kiedyś coś?? 27. Umiesz ugotować jajko na twardo?? 28. Wierzysz w życie pozagrobowe?? 29. Masz osobę na forum z którą chętnie byś poszła na frytki?? 30. Masz prawo jazdy?? 31. Jesteś zołza?? 32. Ile dajesz sobie w skali piękna?? 33. Piekłaś kiedyś kopiec kreta?? 34. Posadzisz kiedyś jabłonkę?? 35. Jesteś nerwusem?? 36. Złamałaś kiedyś komuś serce?? 37. Masz jakieś problemy zdrowotne?? 38. Co sądzisz o ludziach?? 39. Masz klaustrofobie?? 40. Boisz się ciemności?? 41. Udławiłaś się czymś kiedyś?? 42. Oddawałaś krew?? 43. Byłaś kiedyś w banku krwi?? 44. Lubisz szkołę?? 45. Przeżyłaś już swój pierwszy raz z Sokiem Pomidorowym?? 46. Masz pająka?? 47. Jaka pogoda u ciebie?? 48. Frytki z ketchupem czy bez?? 49. Co sądzisz o moich pytaniach?? 50. Co sądzisz o mnie?? 1. Jak w Madrycie. Czasami pod górkę. Jednak chyba jest całkiem ok. 2. Pić nie lubię, ale dodaje do racuszków z jabłkiem lub ewentualnie maślankę. 3. Świetnie mi się pracuje z tak zgraną ekipką! 4. @ Nethiri? Oczywiście, że lubię Wercie! Jest taką pozytywną osóbką. 5. Nie, byłam równe 7 dni ;D 6. Kocham jabłuszka 7. Pizza 8. Tak, przed zamknięciem krav maga, boks i siłka. Teraz muszę zadowolić się siłownią w domu no i oczywiście strzelanie z ASG. 9. Tak, właśnie po treningu. Pora na jedzonko. 10. Nie uważam białej czekolady za czekoladę, to bardziej wyrób cukierniczy niż "Czekolada". Z definicji czekolady wynika, że produkt ten nie może zawierać mniej niż 35% suchej masy kakaowej, a biała czekolada składa się wyłącznie z tłuszczów i cukru, stąd nie powinna nazywać się czekoladą. 11. Ulubiony film: Po prostu walcz Anime: Naruto Książka: "I Wciąż ją kocham" Nicholasa Sparksa. 12. Czosnkowy 13. Jadłam i jest bardzo smaczny 14. Dostałam za brak biletów żeby to jeden... 15. Nie mi o oceniać. Uważam, że jestem dość naiwna i szybko ufam ludziom, przez co czasami mogę być przez to głupiutka. 16. Stulejowi @ Polej XD 17. Dzień jak co dzień. Leniłam się i czytałam książkę. 18. Powiedzmy. 19. Budyń 20. Nie, może dlatego, że mam wannę. 21. Słodkie 22. Jadłam, lubię wszystko o smaku solonego karmelu. 23. Brata laczkiem za wyłączenie korków. 24. Pająki 25. Nie, jeszcze nie było okazji. 26. Na całe szczęście - nie. 27. Umiem 28. Nie wierzę 29. Pewnie, że tak. @ Polej @ BlaDy @ Erwin @ NeQ. @ Sh0keN @ clixxu. @ boomer_ @ bekib0y @ Nati. @ Dranzer @ Agnes @ Paweł. @ DIESEL @ Hillary Clinton kiedy lecim na frytki? 30. Nie mam 31. Tak 32. Kurczę, nie lubię siebie oceniać. Może tak 4/10? 33. Nie piekłam, a muszę spróbować 34. Mam sad także czekam na jabłuszka. 35. Coraz mniejszym, udaje mi się kontrolować moje nerwy. 36. Nie wiem, ale chyba nie. 37. Niestety 38. Są jacy są. Niektórzy ludzie to potwory i nic z tym nie zrobimy. Nie zawsze jest pięknie jak nam się wydaje :p każdy ma coś za uszami, nawet ja. Dobrze, że wśród nas jest większość dobrych ludzi i to najważniejsze. 39. Nie mam, mam arachnofobie. 40. Nie boję 41. Tak, mięso od kebaba stanęło mi w gardle, jakieś takie dziwne było. Do tej pory mam uraz do kebsika. 42. Bardzo bym chciała. Niestety nie mogę z powodu niskiej wagi. 43. Nie byłam. 44. Lubię 45. Fuu, niee i chyba się nie skuszę. 46. Nie mam, boje się pająków 47. Dziś jest bardzo słonecznie, jak wiosna. 48. Z ketchupem 49. Są bardzo fajne i takie z serduszka! 50. Jabłkowy chłopak z Ciebie i pozytywna osóbka Jacky , Nati. , SQUeZ i 7 innych 9 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/105007-qa-m4a1/#findComment-9104628 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0myk Opublikowano 16 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 1. Czy trenujesz jakieś sporty walki? 2. Czy jest jakaś dyscyplina sportu którą się najbardziej interesujesz? 3. Którą porę roku uwielbiasz? M4A1 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/105007-qa-m4a1/#findComment-9104921 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Lasik Opublikowano 16 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 1. Co sądzisz o @ Erwin? 2. Jak tam Hades? 3. W skali od 1-10 jak bardzo wkurza cię @ Polej? 4. DC vs TS? 5. Cieszysz się, że los zaprowadził cię z powrotem na 1s2k? 6. Jak tam życie? 7. Gdybyś mogła, dałaś byś @ Ewwcia. rangę redaktor? (w sumie możesz, no ale Ewwwcia nie chce :<) 8. Dlaczego w tytule masz "Wredny, rudy człowiek."? aż taka wredna nie jesteś. :V M4A1 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/105007-qa-m4a1/#findComment-9104928 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4A1 Opublikowano 16 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 2 godziny temu, Pr0myk napisał: 1. Czy trenujesz jakieś sporty walki? 2. Czy jest jakaś dyscyplina sportu którą się najbardziej interesujesz? 3. Którą porę roku uwielbiasz? 1. Krav Mage i boks z naciskiem na krav mage 2. Jazda konna i ASG 3. Jesień, jestem typową jesieniarą 1 godzinę temu, .Lasik napisał: 1. Co sądzisz o @ Erwin? 2. Jak tam Hades? 3. W skali od 1-10 jak bardzo wkurza cię @ Polej? 4. DC vs TS? 5. Cieszysz się, że los zaprowadził cię z powrotem na 1s2k? 6. Jak tam życie? 7. Gdybyś mogła, dałaś byś @ Ewwcia. rangę redaktor? (w sumie możesz, no ale Ewwwcia nie chce :<) 8. Dlaczego w tytule masz "Wredny, rudy człowiek."? aż taka wredna nie jesteś. :V 1. @ Erwinvel burak? Pozytywna osoba godna zaufania 2. Hades śpi po spacerku i ma się baaardzo dobrze 3. Stulej tak z 5 4. DC, bo TS nie ogarniam 5. Tak szczerze to bardzo się cieszę, że tu wróciłam 6. Ostatnio pod górkę, ale nie narzekam 7. @ Ewwcia. na redaktora? Bez wątpienia bym przyjęła, bardzo pracowita osóbka! 8. Jestem bardzo wredna ;c Pr0myk i .Lasik 1 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/105007-qa-m4a1/#findComment-9104973 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 1. Dlaczego chcesz mnie zbanować? 2. Dlaczego cię wkurzam na 5? 3. Chcesz dostać za to kopa? 4. Co mi przywieziesz jak sie spotkamy? 5. Nike czy Adidas? 6. Długie czy krótkie skarpetki 7. zimowe czy letnie buty? 8. Kiedy kupisz dysk do gry w csgo? 9. Dlaczego ludzie twierdza ze jestes botem? 10. Jakie masz marzenia? 11. Jakie miejsce byś chciała zwiedzić? 12. Kochasz wszystkie zwierzątka? 13. Wspierasz zbiórki dla ludzi z ciężki chorobami? 14. Czy wpłaciłaś ostatnio na jakąś akcje chartatywną? 15. Dlaczego kiedyś mnie się bałaś? 16. W co ostatnio grałaś na konsoli? 17. Twoja lubiona gra z konsoli? 18. Kiedy polepszysz skilla w cs 1.6? 19. Prócz go moda grasz na jakimś serwerze? 20. Ile kroków najwięcej zrobiłaś? 21. Dalej jezdzisz konno? 22. Jak bardzo mnie lovciarz? 23. Dlaczego mi zaufałaś? 24. Domowe jedzenie czy zamówione? 25. Lubione ćwiczenie na siłowni 26. Lubiony smak białka 27. Czy kiedyś zostaniesz trenerem personalnym? 28. Czemu masz takie fajne skarpetki? 29. Chcesz mieć dziury w nich 30. Czemu jesteś uparta jak osioł? 31. Kiedy robimy dziarki 32. Chcesz mieć całą rękę w tatuażach czy delikatniej? 33. Dlaczego chcesz mnie bić? 34. Jaki jest twoj wymarzony samochód 35. Pamiętasz jak na messengerze powiedziałaś "Cześć jestem Przemek" 36. Twoja ulubiona piosenka? 37. Pamiętasz jak słuchałaś nuty "otsochodzi- Nie nie" 38. Czemu czasami się kłócimy o bzdury? 39. Dlaczego mnie musisz czasami wkurzać swoimi wyborami? 40. Czy masz jakiś kontakt z właścicielami twojego starego konia? 41. Boisz się że dostaniesz 500 pytań? 42. Próbowałaś kiedyś zapalić papierosa? 43. Dlaczego groziłaś mi ze jak nie napisze podania na admina go moda to mnie pobijesz? 44. jakie sztuki walki znasz? 45. Czy dalej marzy ci się wojsko? 46. Czy planujesz zostać w Polsce czy gdzieś uciec? 47. Czy na podlasiu strzelają z łuków do autobusów? 48. Czy prócz Moderatora będziesz szła wyżej jak będzie szansa? 49. Czemu kiedyś zmieniłaś kolor na czarny? 50. Czemu myslałaś że napisze 200 pytan hihi? Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/105007-qa-m4a1/#findComment-9104984 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4A1 Opublikowano 17 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 17 godzin temu, Polej napisał: 1. Dlaczego chcesz mnie zbanować? 2. Dlaczego cię wkurzam na 5? 3. Chcesz dostać za to kopa? 4. Co mi przywieziesz jak sie spotkamy? 5. Nike czy Adidas? 6. Długie czy krótkie skarpetki 7. zimowe czy letnie buty? 8. Kiedy kupisz dysk do gry w csgo? 9. Dlaczego ludzie twierdza ze jestes botem? 10. Jakie masz marzenia? 11. Jakie miejsce byś chciała zwiedzić? 12. Kochasz wszystkie zwierzątka? 13. Wspierasz zbiórki dla ludzi z ciężki chorobami? 14. Czy wpłaciłaś ostatnio na jakąś akcje chartatywną? 15. Dlaczego kiedyś mnie się bałaś? 16. W co ostatnio grałaś na konsoli? 17. Twoja lubiona gra z konsoli? 18. Kiedy polepszysz skilla w cs 1.6? 19. Prócz go moda grasz na jakimś serwerze? 20. Ile kroków najwięcej zrobiłaś? 21. Dalej jezdzisz konno? 22. Jak bardzo mnie lovciarz? 23. Dlaczego mi zaufałaś? 24. Domowe jedzenie czy zamówione? 25. Lubione ćwiczenie na siłowni 26. Lubiony smak białka 27. Czy kiedyś zostaniesz trenerem personalnym? 28. Czemu masz takie fajne skarpetki? 29. Chcesz mieć dziury w nich 30. Czemu jesteś uparta jak osioł? 31. Kiedy robimy dziarki 32. Chcesz mieć całą rękę w tatuażach czy delikatniej? 33. Dlaczego chcesz mnie bić? 34. Jaki jest twoj wymarzony samochód 35. Pamiętasz jak na messengerze powiedziałaś "Cześć jestem Przemek" 36. Twoja ulubiona piosenka? 37. Pamiętasz jak słuchałaś nuty "otsochodzi- Nie nie" 38. Czemu czasami się kłócimy o bzdury? 39. Dlaczego mnie musisz czasami wkurzać swoimi wyborami? 40. Czy masz jakiś kontakt z właścicielami twojego starego konia? 41. Boisz się że dostaniesz 500 pytań? 42. Próbowałaś kiedyś zapalić papierosa? 43. Dlaczego groziłaś mi ze jak nie napisze podania na admina go moda to mnie pobijesz? 44. jakie sztuki walki znasz? 45. Czy dalej marzy ci się wojsko? 46. Czy planujesz zostać w Polsce czy gdzieś uciec? 47. Czy na podlasiu strzelają z łuków do autobusów? 48. Czy prócz Moderatora będziesz szła wyżej jak będzie szansa? 49. Czemu kiedyś zmieniłaś kolor na czarny? 50. Czemu myslałaś że napisze 200 pytan hihi? 1. Bo żeś stulej xD 2. Bo czasami potrafisz mnie porządnie zdenerować 3. A Ty chcesz? 4. Pączki i donuty 5. Nike 6. Zimą długie, latem krótkie 7. Letnie 8. Ups zapominam ciągle xD 9. Bo gram jak bot 10. Jednym takim z największych marzeń to chyba dostanie się na studia wojskowe i przeprowadzka, ale samo się nie zrobi, także dążę do ich spełnienia 11. Hmm w Polsce to chyba Wrocław, Kraków, Zakopane oraz miasta nad morzem Za granicą to Francja, Japonia, Egipt i Zanzibar. 12. Tak, bez wyjątku 13. Tak, ale tylko te sprawdzone 14. Tak na WOŚP 15. Kiedyś mieliśmy spine, na samym początku mnie wyjaśniłeś jeszcze jak byłam małolatem, bo coś tam do Ciebie napisałam i dlatego. XD 16. Resident Evil 17. Chyba Wiedźmin, Assasin, RDR II i FC 18. Po resecie mam zamiar grać jak koks 19. Nie, tylko na GO:MODZIE. Choć czasami zawitam również na dd2 @ oldzika 20. 47 000 21. Tak, ostatnio rzadziej, ale jednak dalej jeżdżę 22. Nie powiem, bo Twój stulejometr wywali poza skalę 23. Chyba dlatego, że jesteś ze mną szczery i podnosisz mnie na duchu, a pomimo tego, że mieliśmy dużo spięć to potrafiłeś (i ja również) przyznać się do błędu. W końcu jesteś moim najlepszym przyjacielem, praktycznie jak brat 24. Domowe, może dlatego, że uwielbiam gotować, a że na moje wygwizdowo nic nie dowożą to zdarza mi się dość rzadko cokolwiek zamówić. 25. Allahy, wyciskanie, martwy ciąg i hip-thrusty. 26. Masło orzechowe, tiramisu, cynamonka 27. Może kiedyś zrobię jakiś kurs, w sumie dlaczego by nie? 28. Zapytaj lepiej dlaczego sinsay sprzedaje takie słodkie skarpetki 29. Nie a Ty? 30. Taka już jestem 31. Jak będę w Wawie 32. Marzy mi się rękaw + szyja i jakiś na plecach wzdłuż kręgosłupa. 33. Bo czasami trzeba Cię porządnie trzepnąć w łeb xD 34. Chevrolet Camaro, Lexus RC F lub Audiczka 35. Tego nie da się zapomnieć 36. 37. To również pamiętam, to były czasy. 38. Nie wiem, ale przynajmniej nie jest nudno, czasami zdarzają się kłótnie i wiemy, że po burzy zawsze wychodzi słońce 39. Bo jestem uparta i stawiam na swoim 40. Oczywiście, że mam. Zdają mi relacje jak tam Kasjanek się ma. Dobrze ma w tej Warszawie, aż łezka w oku mi się kreci na jakiego cudownego konia wyrósł 41. Nie, bo limit xD 42. To nie moja bajka, kiedyś coś tam e-papierosa próbowałam. 43. Chciałam być groźna - nie pykło. 44. Krav mag'a i boks 45. Oczywiście, że tak. Jak już wspominałam, chcę dostać się na AWL lub AMW. 46. Póki co planuję zostać w Polsce. 47. Nie, ale za to rzucają bułkami w pasażerów. 48. Nie nadaję się na żadne inne stanowisko. 49. Myślałam, że będzie mi pasować. 50. Po Tobie wszystkiego można się spodziewać old 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/105007-qa-m4a1/#findComment-9105165 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerox Opublikowano 24 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 1. Ulubiony Kolor? 2. Ulubiona Marka? 3 Czarny vs Biały 4. Koty czy psy 4. Od ilu lat robisz treningi? 5. Chodziłaś do liceum czy technikum? 6. Polecasz jakiś smak białka? 7. Barwy Szczęścia vs Ojciec Mateusz 8. Ulubiona książka 9. Netflix czy HBO 10. Ulubiony sport 11. Instagram czy facebook 12. W którym roku miałaś komunie xD 13. Rap czy Pop 14. Piłka nożna czy ręczna 15. Boks czy MMA 16. Gdzie pracujesz (w ogóle jak pracujesz) 17. Ulubiona pora roku 18. Lubisz hawajską 19. Herbata czy Kawa 20. Na jakim serwerze poświęcasz najwięcej czasu 21. Pizza czy kebab 22. Owoce czy warzywa 23. Masz jakieś zwierzę(oprócz psa twojego) 24. Szczepisz się na Covida xD 25. Ile lat grasz w csa M4A1 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/105007-qa-m4a1/#findComment-9106985 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARVIN. Opublikowano 24 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 1. Kim jesteś z zawodu albo gdzie się uczysz? 2. ile w cska grane 3. czy będzie szczepione na covid : o M4A1 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/105007-qa-m4a1/#findComment-9106988 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4A1 Opublikowano 24 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 6 godzin temu, kerox napisał: 1. Ulubiony Kolor? 2. Ulubiona Marka? 3 Czarny vs Biały 4. Koty czy psy 4. Od ilu lat robisz treningi? 5. Chodziłaś do liceum czy technikum? 6. Polecasz jakiś smak białka? 7. Barwy Szczęścia vs Ojciec Mateusz 8. Ulubiona książka 9. Netflix czy HBO 10. Ulubiony sport 11. Instagram czy facebook 12. W którym roku miałaś komunie xD 13. Rap czy Pop 14. Piłka nożna czy ręczna 15. Boks czy MMA 16. Gdzie pracujesz (w ogóle jak pracujesz) 17. Ulubiona pora roku 18. Lubisz hawajską 19. Herbata czy Kawa 20. Na jakim serwerze poświęcasz najwięcej czasu 21. Pizza czy kebab 22. Owoce czy warzywa 23. Masz jakieś zwierzę(oprócz psa twojego) 24. Szczepisz się na Covida xD 25. Ile lat grasz w csa 1. Czarny 2. Marka czego? 3. Czarny 4. Pieski 4. Trzech lat 5. Liceum 6. Masło orzechowe i rurka z kremem 7. Oezu. Nie oglądam tv, ale Ojca Mateusza kiedyś oglądałam. 8. "I wciąż ją kocham" 9. Netflix 10. Jazda konna i krav maga. 11. Insta 12. 2010 chyba xd 13. ciężki wybór, ale ostatnio pop. 14. Piłka nożna 15. Boks 16. Na auto szrocie xd 17. Jesień i lato 18. Nie 19. Kawa 20. na Go;Mod oczywiście 21. Pizza 22. Chyba owoce 23. Mam mustanga. 24. Nie jestem lisem doświadczalnym 25. Będzie z 9-10 lat 5 godzin temu, MARVIN. napisał: 1. Kim jesteś z zawodu albo gdzie się uczysz? 2. ile w cska grane 3. czy będzie szczepione na covid : o 1. Kończę LO zaoczne. Później studia - AMW lub AWL. 2 i 3. wyżej odpowiadałam Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/105007-qa-m4a1/#findComment-9107090 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dranzer Opublikowano 28 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 (edytowane) WITAM SERDECZNIE W 500+ CHALLENGE!! Osobą, której dziś zadamy 500! pytań jest Redaktorka i Moderatorka forum - @ M4A1 Zgodnie z uchwałą Rady Ministrów z dnia 24.02.2021r. dotyczącej zadawania pytań w Q&A, uznaje się co następuję: Dranzer za zgodą pytanej - tj. M4A1 , może zadać dowolną liczbę pytań, bez odpowiadzialności karnej za złamania przepisu w regulaminie, mówiącym o limicie 50 pytań na osobę. Strony ustaliły, że Podmiot sprawy - M4A1, świadomie wyraża na to zgodę i nie działa pod wpływem szantażu, ubezwłasnowolnienia, otumaniona emocjami lub środkami wpływającymi na zaburzenia rzeczywistości, świadomości etc. etc. I co najważniejsze, M4A1 potwierdza prawdziwość poniżeszego screena, który stanowi dowód jej zgody na opisywaną sytuację. No to lecimy!! 1. Jakiego nicku używałaś przed 2016 rokiem? 2. Jakiego nicku używasz oprócz M4A1 w innych grach komputerowych, przeglądarkowych itd? 3. Czy trzymałaś kiedyś ten karabin w ręku? 4. Chciałabyś dostać emkę w prezencie - prawdziwą do strzelania lub niezdolną do strzelania replikę? 5. Skąd u Ciebie zamiłowanie do militariów? 6. Jakby żadne ograniczenia Cię nie obejmowały, to czy poszłabyś do wojska? 7. W jakich jednostkach najbardziej byś chciała służyć? 8. Czy myślisz nad karierą wojskową? 9. Nie masz obaw przed "falą" i jakimiś przejawami upokarzania i brutalności ze strony starszych stopniem żołnierzy? 10. Interesujesz się siłami specjalnymi? 11. Jakie jednostkie są, wg. Ciebie, najfajniejsze i dlaczego? 12. Czy chciałabyś dołączyć do jednostek specjalnych? 13. Oglądałaś jakieś filmy wojskowe/wojenne? 14. Jeśli tak, to jaki Ci się najbardziej podobał i co Cię w nim takiego urzekło? 15. Potrafiłabyś zabić człowieka? 16. Jakbyś miała kogoś zabić, to nie przeszkadzałoby Ci patrzenie tej osobie w oczy? Czy wolałbyś, żeby była zamaskowana? 17. Dobrze znosisz ból i swoje ograniczenia? 18. Czy w czasie wojny, typowe bóle kobiece - okres itd., nie przeszkadzałyby CI w czasie działań operacyjnych? 19. Czy oprócz grania w cs'a, w jakiś inny sposób "symulowałaś" działania "wojenne"? (np grając w paintball) 20. Czy skoczyłabyś ze spadochronem w prost na ziemię wroga? 21. Dobra jesteś z geografii i masz takie umiejętnośći, byś mogła swobodnie poruszać się po, nieznanym Ci wcześniej, terytorium wroga? 22. Pamiętam, że biegałaś i ostro ćwiczysz. Byłabyś gotowa iść teraz do wojska? 23. Jaki najdłuższy dystans pokonałaś w ciągłym biegu? 24. Czy biegając, dokładasz sobie jakieś obciążenie? 25. Twoim zdaniem ile byś wytrzymała km biegu w pełnym umundurowaniu i osprzęcie? 26. Czy potrafisz być opanowana i nie kierować się emocjami? 27. Poświęciła byś życie by ratować, grupę ludzi? 28. Uważasz się za sprawiedliwą osobę? 29. Lubisz czytać o zwierzętach, które w jakichś sposób brały udział w wojnach lub pomagały wojsku? 30. Czy chciałabyś być ułanem albo husarzem i walczyć na koniu? 31. Interesujesz się historią wojskową/wojenną? 32. O jakim okresie historycznym lubisz czytać i dlaczego? 33. Puściłabyś swoje zwierzę na wojne? 34. Ulubiona rasa psa? 35. Ile miałaś psów w życiu? 36. Czy boisz się kleszczy? 37. Czy widziałaś lub miałaś kiedyś kleszcza? 38. Czy kiedykolwiek Twój zwierzak miał kleszcza? 39. Czy byłaś szczepiona przeciw Boleriozie? 40. Czy byłaś szczepiona przeciw Kleszczowemu Zapaleniu Opon Mózgowych 41. Jakiej rasy masz lub miałaś konia? 42. Jakiej rasy byś chciała konia? 43. Czy chciałabyś wystąpić w jakimś turnieju jezdzieckim? 44. Co sądzisz o wyścigach konnych? 45. Jaki masz stosunek do zwierząt w cyrku? 46. Chodzisz do cyrku, jak gdzieś się rozbija niedaleko Ciebie? 47. Czy cyrk, to fajny pomysł na pierwszą randkę? 48. Zakochałaś się kiedyś? 49. Jakie cechy wg. Ciebie powinien posiadać wymarzony facet? 50. Kim chciałbyś aby był mężczyzna Twojego życia? 51. W jakich okolicznościach i miejscu chciałabyś, by wymarzony facer poprosił Cię o rękę? 52. Czy marzyłaś kiedykolwiek i ewentualnie lubisz marzyć o mężczyznie/nach? 53. O czym przeważnie myślisz jak czytasz książkę miłosną? 54. Czy zdarzyło Ci się, że czytając tzw. "romansidło" albo oglądając film o miłości, chciałabyś być na miejscu głównej bohaterki? 55. Z jakąś w/w bohaterką chciałabyś się najbardziej zamienić i dlaczego? 56. Jesteś romantyczką? 57. W jakim wieku i czy w ogóle chciałabyś założyć rodzinę? 58. Ile byś chciała mieć dzieci? 59. Myślisz, że byłabyś dobrą matką? 60. Jakimi wartościami przede wszystkim chciałabyś, by kierowało się Twoje potmostwo? 61. Czy byłaś/jesteś dobrą uczennicą? 62. Jaki przedmiot w szkole lubiłaś/lubisz najbardziej i dlaczego? 63. Co zmieniłabyś w systemi polskiej edukacji? 64. Czy geografia pomaga CI w życiu i zwiedzaniu świata? 65. Jaki najdłuższy odcinek przeszłaś z buta w lini prostej? (orientacyjnie) 66. Często podróżujesz? 67. Jaki najdłuższy odcinek pokonałaś pociągiem i dokąd dojechałaś? 68. Leciałaś kiedyś samolotem? 69. Do jakiego kraju chciałabyś polecieć na podróż poślubną? 70. Co myślisz o pandemii koronawirusa? 71. Interesujesz się polityką? 72. Czy była jakaś osoba, w której się zauroczyłaś przez internet? 73. Gdybyś mogła wybrać osobę na Prezydenta RP, kto by to był i dlaczego? 74. Być mądrym, ale biednym, czy bogatym, ale głupim? 75.Wierzysz w astrologię? 76. Wierzysz w numerologię? 77. Jaka jest Twoja ulubiona liczba? 78. Jakiej przeglądarki używasz? 79. Czy chciałabyś być uczennicą Akademii Pana Kleksa? 80. Czytałaś "Psa, który jezdził koleją"? 81. Jaka lektura szkolna najbardziej Cię wciągnęła i co Cię w niej urzekło? 82. Przyjazniłaś się z kimś kiedyś dla korzyści? 83. Czemu część damskich nicków na sieci jest zakończonych kropką? 84. Grałaś kiedyś na maszynach? 85. Czy kiedykolwiek dzwoniłaś na policje z problemem? 86. Chciałabyś uderzyć w wielki gong przed walką w turnieju Mortal Kombat? 87. Jak powstał chocapic? 88. Myslisz, że cos dobrego zostawisz po sobie? 89. Brałaś kiedyś udział w wiązaniu kowalencyjnym? 90. Jakie imię dałabyś synkowi? 91. Grałaś kiedys w kapsle? 92. Jak reagujesz gdy ktoś Cie zabije na farcie w cs'a? 93. Czy myslisz ze zostawilem na Ciebie jakąś pułapke liczbową? 94. Lubisz jeździć pociągiem? 95. Często zamawiasz książki przez internet? 96. Potrafisz zrobić kisiel bez gródek? 97. lubisz orzechy? 98. Chciałabyś być wikingiem? 99. Odpalisz malucha śrubokrętem? 100. Lubisz pisać ręcznie? 101. Zbierałaś w przedszkolu kasztany? 102. Ulubiony kolor lakieru do paznokci? 103. Wiesz co to jest circle game? 104. Śmiejesz sie z żartów niepoprawnych politycznie? 105. Odwiedziłabyś Mongolie? 106. Chciałbyś sie nauczyć rozłożyć i złożyć AK-47? 107. Umiesz grać w bilard? 108. Jaki najzabawniejszy powód bana widziałaś na sieci? 109. Ulubiony bóg w mitologii greckiej? 110. Ogląałaś bajkę Hercules od Disney'a? 111. Chciałabyś mieć pegaza? 112. Co w sobie lubisz? 113. Jaki jest najdziwniejszy przesąd czy wierzenie z jakim się spotkałaś? 114. Po jaką muzykę sięgasz, kiedy nie masz pomysłu czego posłuchać? 115. Jaki jest Twój sposób na motywację do pracy? 116. Jaki przedmiot powinni usunąć ze szkół? 117. Do jakiego kraju nigdy nie chciałabyś pojechać? 118. Wierzysz, że istnieje życie na innych planetach? 119. Jaki jest Twój ulubiony cytat i co dla Ciebie znaczy? 120. Miałaś kiedyś przezwisko? Jakie? 121. Jaka cecha najbardziej przyciąga Cię w ludziach? 122. Z jakiego swojego dotychczasowego osiągnięcia jesteś najbardziej dumna? 123. Czy jest rzecz, o której nie chcesz, by dowiedzieli się inni? 124. Skoro uczymy się na własnych błędach to dlaczego boimy się je popełniać? 125. Gdybyś mogła zamieszkać w dowolnym miejscu na Ziemi, to gdzie by to było? 126. Wkurzam Cię? 127. Ulubiony artysta muzyczny? 128. Oglądałaś bajkę "Finesz i Ferb"? 129. Jeśli tak, to jaka była Twoja ulubiona piosenka z niej? 130. Co sądzisz o rządzących naszym krajem? 131. Chodzisz na wybory? Co o nich sądzisz? 132. Jak spędzasz wieczory? 133. Jak spędziłaś święta? 134. Jak spędziłaś sylwestra? 135. Lubisz zimę? 136. Ubierasz co roku choinkę? 137. Czekasz z niecierpliwością na święta czy jednak nie? 138. Najlepszy prezent, jaki dostałaś? 139. Najgorszy prezent jaki dostałaś? 140. Co Cię interesowało, gdy miałaś 15 lat? 141. Kim planowałaś zostać w w/w okresie i do czego chciałaś dążyć?? 142. O czym myślisz najczęściej? 143. Czy ustępujesz miejsca w autobusie? 144. Czy lubisz jeździć pociągiem? 145. Byłeś kiedyś nad morzem? Jak było? 146. Najpiękniejsze miejsce, jakie udało Ci się zwiedzić w Polsce? 147. Z kim masz najlepszy kontakt? Mama, tata, rodzeństwo czy znajomi? 148. Co Cię trzyma w Polsce? 149. Nie żałujesz tego, w którą stronę poszłaś w życiu? 150. Lubisz nosić swetry? 151. Czemu słowo "Chichot" piszemy przez "ch" a chichotamy "hihihi"? 152. Jak często przeklinasz? 153. Czy potrafisz rapować i czy wzięłabyś udział w walce na freestyle'owej? 154. Kogo byś wyzywała do tej walki? (Oprócz mnie, ja bym prowadził show ) 155. Jakie było najpiękniejsze miejsce, które w życiu odwiedziłeś? 156. Czy jak będzie tu organizowany the voice na tsie to zaśpiewasz Cambio Dolor? 157. Oglądałaś telenowelę "Zbuntowany Anioł"? 158. Wymień 5 rzeczy, które najbardziej Cię śmieszą? 159. Co podoba Ci się w psychopatach, kryminalistach i ludziach uzależnionych? 160. Kto był Twoim idolem jak miałaś 10 lat? 161. Jakbym wpadł... przyjechał do Ciebie świadomie z wizytą, to jaką potrawą byś mnie ugościła? 162. Masz jakiś talent o którym nikt nie wie? 163. Na grillu do kiełbasy dodajesz musztardy, ketchupu czy innego sosu? 164. Ulubiony słodycz? 165. Czy masz jakieś zainteresowanie, na którego temat większość ludzi nic nie wie? 166. Jesteś kibicem Jegielloni? czy jezdzisz na ich mecze wyjazdowe? 167. Gdzie najchętniej spędzasz/spędzałabyś słoneczne dni? 168. Jakbyś miała zmienić nick z M4A1, to na jaki byś zmieniła i dlaczego? 169. Ulubiony męski zapach perfum to? 170. Umiesz tańczyć? 171. Jaki jest Twój ulubiony cytat? 172. Czemu nie wbijasz tu na DD2#2? 173. Próbowałaś kiedyś zapalić papierosa? 174. Czy zdarzyło Ci się zrobić coś jak amazonka? - jezdzic konno? strzelać z łuku? rzucić oszczepem/włócznią? 175. Ulubiona mapa w cs 1.6? 176. Jakiego polskiego rapera nie szanujesz i dlaczego? 177. Jak często chodzisz do fryzjera i czy trzymasz się jednej fryzury czy raczej lubisz zmiany nawet drobne? 178. Ile myślałaś, że zadam pytań? 179. Ponoć na Podlasiu strzelają z łuków do autobusów, ile takich pojazdów postrzeliłaś i jakie największe łupy były z takiego polowania? 180. Pomagałaś kiedyś w remoncie? na czym polegały Twoje obowiązki? 181. Oddawałaś kiedyś krew? 182. Czego Twoim zdaniem brakuje ludziom w dzisiejszych czasach? (Wymień 5 cech, rzeczy, aspektów itd. ) 183. Grałaś kiedyś w piłkę nożną? Jeśli tak to na jakiej pozycji? 184. Jakbyś grała w jakimś klubie (dowolny sport), jaki byś chciała mieć numer? i czemu akurat taka liczba? 185. Grałaś w pokemony na gameboyu albo emulatrze gameboy'a na pc? 186. W ilu językach świata potrafiłabyś się przedstawic, przywitać albo powiedzieć "Spier..laj"? 187. Masz jakieś nietypowe hobby? 188. Jak jesteś gdzieś na dłuższym wyjezdzie, to przeważnie jesteś stateczną turystką - zwiedzanie, kosztowanie kuchni itd. czy bardziej taką aktywną i czerpiesz w pełni z tego co oferuję dana lokalizacja (np podróż na wielbłądach w Egipcie, pływanie z delfinami w Meksyku (np w Cancun) zjeżdzanie na nartach w górach itd)? 189. Jaki był Twój największy strach z dzieciństwa? 190. Wywaliłaś się kiedyś pod prysznicem? 191. Czego Ci w życiu najbardziej brakuje? 192. Co najbardziej lubisz robić w życiu ale tego nie robisz i dlaczego? 193. Co oddziela głowę od tułowia? 194. Ulubiony kawał? 195. Jaka piosenka Ci dziś towarzyszyła? 196. Lubisz grać w gry karciane? 197. Czytałaś ksiązki autorstwa Dostojewskiego? 198. Jakie są Twoje poglądy polityczne? 199. Z jaką mocą chciałabyś się obudzić jutro rano? 200. Czy Twoim zdaniem masz grube nogi? 201. Co sądzisz póki co o pytaniach i czy masz świadomość, że poniższe pytania będą bardziej idiotyczne? 202. Widziałaś kiedyś łysą śpiewaczke? 203. Gdybyś miał możliwość przenieść się do jakiegoś uniwersum/wymyślonego świata, to do jakiego? 204. Zagrałbyś ze mną w badmintona? 205. Przykleiłaś kiedyś przeżutą gumę do żucia pod ławkę? 206. Czy czytając któreś z powyższych pytań miałaś w głowię myśl "Ku*wa,on tak serio?" 207. Jaka jest Twoja ulubiona pora roku? 208. Wanna czy prysznic? 209. Jakie było ostatnio użyte przez Ciebie słowo? 210. Do jakiego domu w Hogwarcie myślisz, że przypisała by Cię Tiara Przydziału? 211. Kogo podziwiasz? 212. Jaką masz osobowość? 213. Czy lubisz być w centrum uwagi? 214. Lubisz porządek? 215. Kogo prosisz o radę w trudnych sprawach? 216. Lubisz ostre przyprawy? 217. Ile dziennie powinno się pić wody? 218. Kogo byś awansowała na forum? 219. Czy uśmiechnąłeś się przy numerze "69" pytania? 220. Kogo byś zdegradował na forum? 221. Największy przypał z życia? 222. Cola czy pepsi? 223. Biedronka czy Lidl? 224. Gdybyś była skazana na śmierć, o jaki ostatni posiłek byś poprosiła? 225. Jaka byłaby najbardziej ekscytująca przygoda w której chciałabyś wziąć udział? 226. Ulubiona nutka? 227. Pies czy Kot? 228. Rower czy hulajnoga ? 229. Jakbyś opisała siebie w pięciu słowach? 230. Jeśli miałabyś być narządem człowieka to jakim? 231. Twój wymarzony zawód ale nie związany z wojskiem ? 232. Jak, daj Bóg, spotakmy się na pizzy, to jaki byś wybrała "smak"? 233. Co sądzisz o Polskim społeczeństwie ? 234. Morze czy góry? 235. Jaki jest twój ulubiony film komediowy? 236. Byłaś kiedyśw operze? 237. Co sprawia Ci radość? 238. Co Cię najbardziej denerwuje? 239. Jakie zwierzę (również dzikie) chciałbyś mieć w domu, gdyby nie było żadnych ograniczeń? 240. Czy wierzysz w przeznaczenie? 241. Jaki jest najlepszy środek antykoncepcyjny? 242. Ulubiona bajka z dzieciństwa? 243. Umiesz ładnie rysować? 244. Nutka na ten dzień? 245. Domówka w towarzystwie przyjaciół czy impreza w klubie? 246. Jaki rodzaj muzyki jest Twoim ulubionym? 247. W jaki sposób odkryłaś, że św. Mikołaj nie istnieje? 248. Jak długo wierzyłaś, że dzieci przynosi bocian? 249. Największa popełniona głupota w latach szkolnych? 250. Jak bardzo nas - osoby z forum - wszystkich lubisz? 251. Jak podoba Ci się "praca" redaktorki na sieci? 252. Za jaką grą zabawą na forum (liczenie do 10tys, kto napiszę po Tobie, pisaniu po zdaniu historii itd.) najbardziej tęsknisz? 253. Czego na forum Ci brakuje? 254. Ulubiony zespół/wykonawca muzyczny? 255. Jak otworzyć kebab? 256. Jak piszemy: niedawno czy nie dawno – razem czy osobno? 257. Jak zrobibić ładny napis w gimpie? 258. Kto się boi gargamela? 259. Śledzisz puchary Ligi Mistrzów? 260. Potrafisz zrobić rysunek techniczny? 261. Zaspokajasz dzienne zapotrzebowanie organizmu w magnez? 262. Czy zdarza Ci się na serwerze komuś ubliżyć? 263. Potrafisz wybekać alfabet? 264. Gdzie są tytułowe "małolatki"? 265. Czy był film, który najbardziej Cie urzekł? jeśli tak to jaki? 266. Czy w dzień masturbacji (25.02) powiedzenie do kogoś "pie*dol się", to obraza czy coś w stylu "wesołych świąt?" 267. Prostowałaś kiedyś włosy żelazkiem? 268. Ulubiona świąteczna potrawa? 269. Na kogo z sieci chciałabyś nagrać diss? 270. Czy próbowałeś kiedyś wydrukować teledysk z youtube'a? 271. Chciałbyś opiekować się pandami? 272. Budzisz się mając 10 lat, mama mówi Ci, że czeka na Ciebie Profesor Oak, który ma coś dla CIebie. Którego pokemona byś wybrał jako starter - ? ? ? 273. Jaki jest wzór na pole walca? 274. Chciałbyś nurkować w jakimś egzotycznym morzu? 275. Chciałbyś mieć licencję pilota? 276. Ulubiona książka? 277. Co leży po Twojej prawej stronie? 278. Ile miałeś lat jak nauczyłeś się jezdzic rowerem? 279. Umiesz pływać? 280. Płakałeś na Królu Lwie? 281. Znasz jakiś wiersz na pamięć? 282. Jakiego koloru masz parasol? 283. Co Cię najbardziej wkurza podczas zakupów? 284. Widzałeś kiedyś tasiemca w peruce? 285. Znasz jakieś idiotyczne pytanie oprócz moich? 286. Zadaj je tu sobie. 287. Jaką cechę charakteru najbardziej sobie cenisz u ludzi? 288. Ulubiony Avengers? 289. Jeśli mysz chodząca na dwóch nogach to Myszka Mickie to jaka kaczka chodzi na dwóch nogach? 290. Która jest teraz godzina w Burkina Faso? 291. Jak się wczoraj czułaś? 292. A marchewkę kupiłaś? 293. Co byś zrobiła jakbyś wygrała milion złotych? 294. Czy myślisz, że za 20 lat Kevin będzie dalej leciał w święta na Polsacie? 295. Co byś zabrała na bezludną wyspę? (3 rzeczy) 296. Masz jakąś fobie? 297. Jaki masz kolor skarpet na sobie? 298. Kiedy jest okres lęgowy kaczek? 299. Jaki film/serial/anime byś mi poleciła? 300. Kto był najsłynniejszym polskim narciarzem zjazdowym? 301. Chciałabyś mieć własny miecz świetlny? 302. Jesteś zadowolona, że nasze drogi się skrzyżowały i tu trafiłem? 303. Ile masz jeszcze procent wolnego dysku? 304. Czy piłaś kiedys kompot i skakałaś jak gumiś? 305. Posadziłabyś w ogródku rododendrony? 306. Chciałabyś tańczyć z cyganami? 307. Czy wiesz gdzie zniknęły Twoje pieniądze z komunii? 308. Czy byłaś i czy lubisz chodzić na saune? 309. Poleżałabyś teraz na łódce, niedaleko Malediw, w słoneczny letni dzień i piła szmapana albo jakiegos radlera? 310. Chciałabyś przeprowadzić fuzję jąder atomowych, w temperaturze znacznie niższej niż dla znanych obecnie reakcji termojądrowych. ? 311. Ile w końcu było delmateńczyków? 312. Masz jakąś ulubioną budkę z lodami w Białymstoku? 313. Dobra jesteś w ping ponga? 314. Czy kiedykolwiek nie zdałaś do następnej klasy? 315 Co wg. Ciebie jest najbardziej niesprawiedliwe? 316. Jaki jest Twój ulubiony smak lodów? 317. Lubisz przebierać sie na halloween? 318. Liczysz kalorie? 319. W ilu jezykach potrafisz sie przywitać? 320. Jeździłaś na rollercoasterze? 321. Lubisz spacerować po lesie? 322. Wierzysz w duchy? 323. Wolałabyś byc wampirem czy wilkołakiem? 324. Co cygan wart bez swej gitary? 325. Który z tych języków uważasz, za najbardziej romantyczny: hiszapński, francuski czy włoski? 326. Chciałabyś się spotkać z papieżem? 327. Co sądzisz o ludziach, którzy nie mają zdania? 328. Czy kiedyś dostałaś wiadomość z jakiegoś teleturnieju, że do niego zgłosił Cię Twój pies? 329. Zgodzilbys sie na rok ćwiczen z mnichami w Tybecie z dala od cywilizacji? 330. Ulubiony smak soku kubuś? 331. Co to sarkazm? 332. jaki był Twój najfajniejszy sen który pamiętasz? 333. Jakbyś była Ramzesem (faraonem w Egipcie) chciałabyś 20 metrowy pomnik, czy piramidę na swoją cześć? 334. Czy jak czekasz aż coś sie zagrzeje w mikrofalówce, to zajmujesz sie czymś innym czy gapisz sie przez okienko? 335. W skali od 1 do 10 jak dobrze znasz gwarę śląską? 336. Byłaś kiedyś w Poznaniu? 337. Do kiedy masz ważny dowód osobisty? 338. Lubisz smak jabłek? 339. Czy za 10 tys. $ ogoliłabyś głowę na łyso woskiem? 340. Czemu przy pisaniu pytań wystygła mi herbata? 341. Wolałabyś być górolem czy Hanysem? 342. Wolałabys zjeść coś z regionalnej kuchni węgierskiej czy rumuńskiej? 343. Wkurza Cie dubbing w filmach/serialach? 344. Wiesz co jest stolicą Madagaskaru? 345. W jakim czasie opanowałaś tabliczkę mnożenia? 346. Masz własny orginalny podpis, tzn. parafkę czy podpisujesz się nazwiskiem? 347. Ile u Ciebie w mieście płacą z metra za ułożenie kostki brukowej? 348. Chciałabyś być nauczycielką? 349. Czy uważasz że masz jakiś dar? 350. Jakiej wielkości rodzinę chciałbys miec? 351. Ulubiony dinozaur? 352. Czy czytając pytania teraz coś jesz? 353. Jaki jest najśmieszniejszy kawał jaki komuś zrobiłas? 354. Znasz sie na hokeju? 355. Czy przyprawiasz pizzę ketchupem? 356. Przeglądasz memy? 357. Który żywioł najbardziej lubisz? 358. Chciałabyś by pokemony istaniały? 359. Potrafiłabyś wymienić 3 bohaterów "Ferfydurke" Witolda Gombrowicza? 360. Byłeś kiedyś na Woodstocku? 361. Czy jesteś uczciwą osobą? 362. Potrafisz stanąć przed lustrem i jedną ręką masować się po głowie a drugą klepać po brzuchu? 363. Czy uważasz, że śmiesznie by to (wyżej wymieniona czynność) wyglądało? 364. Piłaś kiedyś wodę po ogórkach konserwowych? 365. Ile nóg ma stonoga? 366. Ochlapałaś kiedyś szympanasa szamponem? 367. Jak wchodzisz do lasu, to sobie siedzi takie coś na drzewie i wpierdziela szyszki, co to jest? 368. Wkurza Cię stawianie w zdaniu przecinków między spacjami , ? 369. Ile godzin przegrałaś w cs? 370. W jaką grę na pc grałaś jako pierwszą w życiu? 371. Podobają Ci się marsze równości? 372. Czy uważasz, że te pytania zadaje Ci bo jestem wredny? bo jestem sadystą-psychopatą? czy inna odpowiedz? 373. Chciałabyś kogoś wytypować do odpowiadania na dalszą część pytań? 374. Lubisz drapanie po plecach? 375. Ulubiona marka kosmetyków? 376. Czy paliłaś kiedyś zioło? jeśli tak to Ile miałeś lat jak spróbowałaś? 377. Chciałbyś nauczyć sie hiszpańskiego? 378. Masz okazję polecieć w kosmos i zabrać jedną osobę, kogo byś wybrała? 379. Czy złożyłabyś sama szafkę z Ikei? 380. Kogo z animaników lubiłaś najbardziej: Yako, Wako czy Dott? 381. Chciałabys potrafić czarować? 382. Wolisz napoje z butelki czy z puszki? 383. Jak długo korzystasz z instagrama? 384. Widzisz że jedzie rozpędzona ciężarówka wprost na bawiącego się na ulicy chłopca i jestes w stanie go uratować. Czy uratowałabyś go, wiedząc że to mały Adolf Hitler? 385. Pływałaś i czy lubisz pływać kajakiem? 386. Ile miałaś lat jak pierwszy raz poszłaś na siłownie? 387. Chciałaś wyjść biegać z rana, wychodzisz a tam śniegu po jaja - co robisz? 388. Jakie było Twoje największe rozczarowanie z ulubionego filmu/sagi/serialu? 389. poszłabyś na marsz wyzwolenia konopii? 390. Lubisz komedie z Jimem Carreyem? 391. Miałaś kiedys mysli samobójcze? 392. Szybko wymyślasz hasła do kont? 393. Co jest cięższe kilogram kamieni czy kilogram pierza? 394. Ile tuzinów to kopa? 395. Przerzucałaś kiedys widłami gnój od krowy? 396. Jakbyś mogła przewidzieć przyszłość, z 12 godzinnym wyprzedzeniem, do czego wykorzystałbyś swoje zdolności? 397. Czy myslisz, że Neo zrobił dobrze wybierając czerwoną pigułkę? 398. Czy kiedyś podczas jedzenia coś Cię tak rozbawiło, że wyplułaś całą zawartość z buzi? 399. Umiesz cerować skarpetki? 400. Czy zrobiłaś kiedyś coś głupiego z miłości? 401. Jakiego koloru koszulkę masz na sobie? 402. Co stoi u Ciebie przy biurko z komputerem? 403. jakie grzyby lubisz najbardziej? 404. Zmierzch czy 50 twarzy Greja? 405. Masz paszport? 406. Robisz sobie herbatkę do termosu? 407. Czy podobają Ci sie zapachy z linii męskich gwiazd/artystów- Iglesias, Beckham itp? 408. Reebok or Nike? 409. Lubisz mnie? 410. Co byś kupił jakbyś wygrał 5 mln w lotka? 411. Jakiej długości włosy miałaś najdłuższe w życiu? 412. Czy kiedys kopnęłaś sie małym palcem nogi o szafke? 413. Jaki jest Twoj ulubiony emotikon? 414. Masz popalone styki? 415. Czy jestes gotawa jakby nastąpiła teraz apokalispa zombie? 416. Grałaś w Heores 3? 417. Jaki był Twój ulubiony przedmiot jak chodziłaś do szkoły? 418. Czy przytuliłabyś sie w zimę, na mieście, do człowieka gdybyś wiedziała, że ma aids? 419. Co byś zrobiła gdybyś mogła się przenieść w czasie? (oprócz odłączenia mi internetu na 2 tygodnie podczas Twojego Q&A) 420. Dostarzczasz organizmowi odpowiednią dawkę witamin i minerałów? 421. Korzystasz z komputera stacjonarnego czy laptopa? 422. Lubisz kontakt z ludźmi? 423. Czy pomagasz biednym lub bezdomnym? 424. Co masz na tapecie komputera? 425. Dlaczego ludzie decydują się na dzieci w młodym wieku? 426. Dlaczego ludzie nie chcą pomagać innym ludziom? 427. Czy, według Ciebie, powinna być jedna religia w naszym kraju? 428. Czy w Polsce, według Ciebie, powinni zezwolić na zawieranie małżeństw ludziom tej samej płci? 429. Co sądzisz o aborcji? 430. Czy jest praca, której byś za żadne skarby nie chciała wykonywać? 431. Co sądzisz o pokoleniu +2000? 432. Czy zmieniłabyś coś w swoim życiu, gdybyś miał taką możliwość? Jedna rzecz. 433. Jak się dzisiaj czujesz? 434. Rap czy pop? 435. Verba czy Mezo? 436. Masz tatuaż? 437. Masz kolczyk? 438. Czy oddałabys mi nerkę/wątrobe gdybym potrzebował? 439. Przeszkadza Ci erotyka w mijescach piblicznych? 440. Czemu parówki berlinki pakują po 5 sztuk w paczce a bułki do hot-dogów po 4? 441. Lubisz japońskie bajki? 442. Mickiewicz czy Słowacki? 443. Umiesz tańczyć rumbę? 444. Szeleścisz w kinie paczką czipsów? 445. Potrafisz stanąć na głowie? 446. Jaka jest Twoja ulubiona wędlina? 447. Na jaki kolor masz pomalowane ściany w pokoju? 448. Czy chciałabyś sie z kimś pogodzić? 449. Jeśli tak to na co czekasz? 450. Podobają Ci sie filmy z Bondem? 451. Czy kiedykolwiek próbowałeś polizać łokieć? 452. Jaką gwiazdę sportu chciałbyś spotkać na żywo? 453. Czy lubisz filmy z Cezarym Pazurą? 454. Umyłabyś pachy w Źródle Niebiańskich Łez? 455. Chciałabyś skoczyć na bunggie? 456. Czy kiedykolwiek się całowałaś? 457. Ilu przeciwników zabiłaś najwięcej w jednej rundzie w cs 1.6? 458. Jakie miałaś najlepsze staty w csie? 459. Potrafisz zrobić szpagat? 460. Kiedy ostatni raz byłeś na imprezie? 461. Czy sama sobie wypełniasz pity? 462. Lubisz pracować fizycznie? 463. Umiesz jeździć na rolkach? 464. Byłaś kiedyś na skateparku? 465. Ile godzin najdłużej pracowałaś w życiu ciągiem? 466. Czy pur jest lepszy od ludwika? (płyn do mycia naczyn) 467. Wykorzystujesz okazje by komuś pomóc? 468. Czy przeczytałaś kiedyś całą Biblie? 469. Najbardziej znienawidzona osoba na sieci? 470. Ulubiony smak cappucino? 471. Nagrałaś kiedyś jakiś śmieszny filmik ze swoim udziałem? 472. Jest on gdzieś w internecie? 473. Biegałaś kiedyś w nocy po mieście? 474. Bardziej od mroku boisz się światła? 475. Chciałabyś mieć armię orków? 476. Grałaś kiedyś w jakąś grę Blizzarda? (Diablo, Overwatch, Starcraft, Warcraft itd.) 477. Grałaś w Gwinta (karcianka z Wiedzmina) 478. Kontynuacji jakiego serialu nie możesz się doczekać? 479. Czy edytujesz i poprawisz byki w moich pytaniach? 480. Ulubiona postać z "Gry o Tron"? 481. Ulubiony smak wody? 482. Byłaś kiedyś na weselu? 483. Słuchasz disco polo? 484. Jaki jest Twój ulubiony wykonawca tej muzyki? 485. Ulubiona scena z Gry o Tron? 486. Czy lubisz krwawe, brutalne sceny w filmach? 487. Ile miałaś lat jak obejrzałaś pierwszy horror? 488. Czy często spotykasz na spacerach pijanych ludzi? 489. Czy alkoholizm jest poważnym, czy prawie niezauważalnym problemem w Twoim regionie? 490. Czy poszłabyś ze mną na wesele? 491. Czy brałaś udział w jakichś zawodach w krav magę lub innym sporcie walki? 492. Ćwiczysz sama dla siebie, lubisz to, czy bardziej żeby się bronić lub z innego powodu? 493. Czy podoba Ci się Twoje imię? 494. Czy zmieniłabyś je na inne jakbyś mogła sobie wybrać czy zostałabyś przy swoim? Jeśli tak, to na jakie? 495. Uderzałaś kiedyś w maszynę boxer? Jaki miałaś wynik? 496. Dobra jesteśz fizyki? 487. Myślisz, że znalazłby się drugi taki psychopata na sieci co zadałby 500 pytań? 498. Jak bardzo mnie teraz nienawidzisz? 499. Cieszysz się, że to już ostatnie (prawie) pytanie? 500. Co o mnie sądzisz teraz po tym wszystkim i jakie masz refleksje? Edytowane 28 Lutego 2021 przez Dranzer P A T I , GolompPowietrzny , Błaszczu i 5 innych 1 7 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/105007-qa-m4a1/#findComment-9108202 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4A1 Opublikowano 28 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 W dniu 28.02.2021 o 18:48, Dranzer napisał: WITAM SERDECZNIE W 500+ CHALLENGE!! Osobą, której dziś zadamy 500! pytań jest Redaktorka i Moderatorka forum - @ M4A1 Zgodnie z uchwałą Rady Ministrów z dnia 24.02.2021r. dotyczącej zadawania pytań w Q&A, uznaje się co następuję: Dranzer za zgodą pytanej - tj. M4A1 , może zadać dowolną liczbę pytań, bez odpowiadzialności karnej za złamania przepisu w regulaminie, mówiącym o limicie 50 pytań na osobę. Strony ustaliły, że Podmiot sprawy - M4A1, świadomie wyraża na to zgodę i nie działa pod wpływem szantażu, ubezwłasnowolnienia, otumaniona emocjami lub środkami wpływającymi na zaburzenia rzeczywistości, świadomości etc. etc. I co najważniejsze, M4A1 potwierdza prawdziwość poniżeszego screena, który stanowi dowód jej zgody na opisywaną sytuację. No to lecimy!! 1. Jakiego nicku używałaś przed 2016 rokiem? 2. Jakiego nicku używasz oprócz M4A1 w innych grach komputerowych, przeglądarkowych itd? 3. Czy trzymałaś kiedyś ten karabin w ręku? 4. Chciałabyś dostać emkę w prezencie - prawdziwą do strzelania lub niezdolną do strzelania replikę? 5. Skąd u Ciebie zamiłowanie do militariów? 6. Jakby żadne ograniczenia Cię nie obejmowały, to czy poszłabyś do wojska? 7. W jakich jednostkach najbardziej byś chciała służyć? 8. Czy myślisz nad karierą wojskową? 9. Nie masz obaw przed "falą" i jakimiś przejawami upokarzania i brutalności ze strony starszych stopniem żołnierzy? 10. Interesujesz się siłami specjalnymi? 11. Jakie jednostkie są, wg. Ciebie, najfajniejsze i dlaczego? 12. Czy chciałabyś dołączyć do jednostek specjalnych? 13. Oglądałaś jakieś filmy wojskowe/wojenne? 14. Jeśli tak, to jaki Ci się najbardziej podobał i co Cię w nim takiego urzekło? 15. Potrafiłabyś zabić człowieka? 16. Jakbyś miała kogoś zabić, to nie przeszkadzałoby Ci patrzenie tej osobie w oczy? Czy wolałbyś, żeby była zamaskowana? 17. Dobrze znosisz ból i swoje ograniczenia? 18. Czy w czasie wojny, typowe bóle kobiece - okres itd., nie przeszkadzałyby CI w czasie działań operacyjnych? 19. Czy oprócz grania w cs'a, w jakiś inny sposób "symulowałaś" działania "wojenne"? (np grając w paintball) 20. Czy skoczyłabyś ze spadochronem w prost na ziemię wroga? 21. Dobra jesteś z geografii i masz takie umiejętnośći, byś mogła swobodnie poruszać się po, nieznanym Ci wcześniej, terytorium wroga? 22. Pamiętam, że biegałaś i ostro ćwiczysz. Byłabyś gotowa iść teraz do wojska? 23. Jaki najdłuższy dystans pokonałaś w ciągłym biegu? 24. Czy biegając, dokładasz sobie jakieś obciążenie? 25. Twoim zdaniem ile byś wytrzymała km biegu w pełnym umundurowaniu i osprzęcie? 26. Czy potrafisz być opanowana i nie kierować się emocjami? 27. Poświęciła byś życie by ratować, grupę ludzi? 28. Uważasz się za sprawiedliwą osobę? 29. Lubisz czytać o zwierzętach, które w jakichś sposób brały udział w wojnach lub pomagały wojsku? 30. Czy chciałabyś być ułanem albo husarzem i walczyć na koniu? 31. Interesujesz się historią wojskową/wojenną? 32. O jakim okresie historycznym lubisz czytać i dlaczego? 33. Puściłabyś swoje zwierzę na wojne? 34. Ulubiona rasa psa? 35. Ile miałaś psów w życiu? 36. Czy boisz się kleszczy? 37. Czy widziałaś lub miałaś kiedyś kleszcza? 38. Czy kiedykolwiek Twój zwierzak miał kleszcza? 39. Czy byłaś szczepiona przeciw Boleriozie? 40. Czy byłaś szczepiona przeciw Kleszczowemu Zapaleniu Opon Mózgowych 41. Jakiej rasy masz lub miałaś konia? 42. Jakiej rasy byś chciała konia? 43. Czy chciałabyś wystąpić w jakimś turnieju jezdzieckim? 44. Co sądzisz o wyścigach konnych? 45. Jaki masz stosunek do zwierząt w cyrku? 46. Chodzisz do cyrku, jak gdzieś się rozbija niedaleko Ciebie? 47. Czy cyrk, to fajny pomysł na pierwszą randkę? 48. Zakochałaś się kiedyś? 49. Jakie cechy wg. Ciebie powinien posiadać wymarzony facet? 50. Kim chciałbyś aby był mężczyzna Twojego życia? 51. W jakich okolicznościach i miejscu chciałabyś, by wymarzony facer poprosił Cię o rękę? 52. Czy marzyłaś kiedykolwiek i ewentualnie lubisz marzyć o mężczyznie/nach? 53. O czym przeważnie myślisz jak czytasz książkę miłosną? 54. Czy zdarzyło Ci się, że czytając tzw. "romansidło" albo oglądając film o miłości, chciałabyś być na miejscu głównej bohaterki? 55. Z jakąś w/w bohaterką chciałabyś się najbardziej zamienić i dlaczego? 56. Jesteś romantyczką? 57. W jakim wieku i czy w ogóle chciałabyś założyć rodzinę? 58. Ile byś chciała mieć dzieci? 59. Myślisz, że byłabyś dobrą matką? 60. Jakimi wartościami przede wszystkim chciałabyś, by kierowało się Twoje potmostwo? 61. Czy byłaś/jesteś dobrą uczennicą? 62. Jaki przedmiot w szkole lubiłaś/lubisz najbardziej i dlaczego? 63. Co zmieniłabyś w systemi polskiej edukacji? 64. Czy geografia pomaga CI w życiu i zwiedzaniu świata? 65. Jaki najdłuższy odcinek przeszłaś z buta w lini prostej? (orientacyjnie) 66. Często podróżujesz? 67. Jaki najdłuższy odcinek pokonałaś pociągiem i dokąd dojechałaś? 68. Leciałaś kiedyś samolotem? 69. Do jakiego kraju chciałabyś polecieć na podróż poślubną? 70. Co myślisz o pandemii koronawirusa? 71. Interesujesz się polityką? 72. Czy była jakaś osoba, w której się zauroczyłaś przez internet? 73. Gdybyś mogła wybrać osobę na Prezydenta RP, kto by to był i dlaczego? 74. Być mądrym, ale biednym, czy bogatym, ale głupim? 75.Wierzysz w astrologię? 76. Wierzysz w numerologię? 77. Jaka jest Twoja ulubiona liczba? 78. Jakiej przeglądarki używasz? 79. Czy chciałabyś być uczennicą Akademii Pana Kleksa? 80. Czytałaś "Psa, który jezdził koleją"? 81. Jaka lektura szkolna najbardziej Cię wciągnęła i co Cię w niej urzekło? 82. Przyjazniłaś się z kimś kiedyś dla korzyści? 83. Czemu część damskich nicków na sieci jest zakończonych kropką? 84. Grałaś kiedyś na maszynach? 85. Czy kiedykolwiek dzwoniłaś na policje z problemem? 86. Chciałabyś uderzyć w wielki gong przed walką w turnieju Mortal Kombat? 87. Jak powstał chocapic? 88. Myslisz, że cos dobrego zostawisz po sobie? 89. Brałaś kiedyś udział w wiązaniu kowalencyjnym? 90. Jakie imię dałabyś synkowi? 91. Grałaś kiedys w kapsle? 92. Jak reagujesz gdy ktoś Cie zabije na farcie w cs'a? 93. Czy myslisz ze zostawilem na Ciebie jakąś pułapke liczbową? 94. Lubisz jeździć pociągiem? 95. Często zamawiasz książki przez internet? 96. Potrafisz zrobić kisiel bez gródek? 97. lubisz orzechy? 98. Chciałabyś być wikingiem? 99. Odpalisz malucha śrubokrętem? 100. Lubisz pisać ręcznie? 101. Zbierałaś w przedszkolu kasztany? 102. Ulubiony kolor lakieru do paznokci? 103. Wiesz co to jest circle game? 104. Śmiejesz sie z żartów niepoprawnych politycznie? 105. Odwiedziłabyś Mongolie? 106. Chciałbyś sie nauczyć rozłożyć i złożyć AK-47? 107. Umiesz grać w bilard? 108. Jaki najzabawniejszy powód bana widziałaś na sieci? 109. Ulubiony bóg w mitologii greckiej? 110. Ogląałaś bajkę Hercules od Disney'a? 111. Chciałabyś mieć pegaza? 112. Co w sobie lubisz? 113. Jaki jest najdziwniejszy przesąd czy wierzenie z jakim się spotkałaś? 114. Po jaką muzykę sięgasz, kiedy nie masz pomysłu czego posłuchać? 115. Jaki jest Twój sposób na motywację do pracy? 116. Jaki przedmiot powinni usunąć ze szkół? 117. Do jakiego kraju nigdy nie chciałabyś pojechać? 118. Wierzysz, że istnieje życie na innych planetach? 119. Jaki jest Twój ulubiony cytat i co dla Ciebie znaczy? 120. Miałaś kiedyś przezwisko? Jakie? 121. Jaka cecha najbardziej przyciąga Cię w ludziach? 122. Z jakiego swojego dotychczasowego osiągnięcia jesteś najbardziej dumna? 123. Czy jest rzecz, o której nie chcesz, by dowiedzieli się inni? 124. Skoro uczymy się na własnych błędach to dlaczego boimy się je popełniać? 125. Gdybyś mogła zamieszkać w dowolnym miejscu na Ziemi, to gdzie by to było? 126. Wkurzam Cię? 127. Ulubiony artysta muzyczny? 128. Oglądałaś bajkę "Finesz i Ferb"? 129. Jeśli tak, to jaka była Twoja ulubiona piosenka z niej? 130. Co sądzisz o rządzących naszym krajem? 131. Chodzisz na wybory? Co o nich sądzisz? 132. Jak spędzasz wieczory? 133. Jak spędziłaś święta? 134. Jak spędziłaś sylwestra? 135. Lubisz zimę? 136. Ubierasz co roku choinkę? 137. Czekasz z niecierpliwością na święta czy jednak nie? 138. Najlepszy prezent, jaki dostałaś? 139. Najgorszy prezent jaki dostałaś? 140. Co Cię interesowało, gdy miałaś 15 lat? 141. Kim planowałaś zostać w w/w okresie i do czego chciałaś dążyć?? 142. O czym myślisz najczęściej? 143. Czy ustępujesz miejsca w autobusie? 144. Czy lubisz jeździć pociągiem? 145. Byłeś kiedyś nad morzem? Jak było? 146. Najpiękniejsze miejsce, jakie udało Ci się zwiedzić w Polsce? 147. Z kim masz najlepszy kontakt? Mama, tata, rodzeństwo czy znajomi? 148. Co Cię trzyma w Polsce? 149. Nie żałujesz tego, w którą stronę poszłaś w życiu? 150. Lubisz nosić swetry? 151. Czemu słowo "Chichot" piszemy przez "ch" a chichotamy "hihihi"? 152. Jak często przeklinasz? 153. Czy potrafisz rapować i czy wzięłabyś udział w walce na freestyle'owej? 154. Kogo byś wyzywała do tej walki? (Oprócz mnie, ja bym prowadził show ) 155. Jakie było najpiękniejsze miejsce, które w życiu odwiedziłeś? 156. Czy jak będzie tu organizowany the voice na tsie to zaśpiewasz Cambio Dolor? 157. Oglądałaś telenowelę "Zbuntowany Anioł"? 158. Wymień 5 rzeczy, które najbardziej Cię śmieszą? 159. Co podoba Ci się w psychopatach, kryminalistach i ludziach uzależnionych? 160. Kto był Twoim idolem jak miałaś 10 lat? 161. Jakbym wpadł... przyjechał do Ciebie świadomie z wizytą, to jaką potrawą byś mnie ugościła? 162. Masz jakiś talent o którym nikt nie wie? 163. Na grillu do kiełbasy dodajesz musztardy, ketchupu czy innego sosu? 164. Ulubiony słodycz? 165. Czy masz jakieś zainteresowanie, na którego temat większość ludzi nic nie wie? 166. Jesteś kibicem Jegielloni? czy jezdzisz na ich mecze wyjazdowe? 167. Gdzie najchętniej spędzasz/spędzałabyś słoneczne dni? 168. Jakbyś miała zmienić nick z M4A1, to na jaki byś zmieniła i dlaczego? 169. Ulubiony męski zapach perfum to? 170. Umiesz tańczyć? 171. Jaki jest Twój ulubiony cytat? 172. Czemu nie wbijasz tu na DD2#2? 173. Próbowałaś kiedyś zapalić papierosa? 174. Czy zdarzyło Ci się zrobić coś jak amazonka? - jezdzic konno? strzelać z łuku? rzucić oszczepem/włócznią? 175. Ulubiona mapa w cs 1.6? 176. Jakiego polskiego rapera nie szanujesz i dlaczego? 177. Jak często chodzisz do fryzjera i czy trzymasz się jednej fryzury czy raczej lubisz zmiany nawet drobne? 178. Ile myślałaś, że zadam pytań? 179. Ponoć na Podlasiu strzelają z łuków do autobusów, ile takich pojazdów postrzeliłaś i jakie największe łupy były z takiego polowania? 180. Pomagałaś kiedyś w remoncie? na czym polegały Twoje obowiązki? 181. Oddawałaś kiedyś krew? 182. Czego Twoim zdaniem brakuje ludziom w dzisiejszych czasach? (Wymień 5 cech, rzeczy, aspektów itd. ) 183. Grałaś kiedyś w piłkę nożną? Jeśli tak to na jakiej pozycji? 184. Jakbyś grała w jakimś klubie (dowolny sport), jaki byś chciała mieć numer? i czemu akurat taka liczba? 185. Grałaś w pokemony na gameboyu albo emulatrze gameboy'a na pc? 186. W ilu językach świata potrafiłabyś się przedstawic, przywitać albo powiedzieć "Spier..laj"? 187. Masz jakieś nietypowe hobby? 188. Jak jesteś gdzieś na dłuższym wyjezdzie, to przeważnie jesteś stateczną turystką - zwiedzanie, kosztowanie kuchni itd. czy bardziej taką aktywną i czerpiesz w pełni z tego co oferuję dana lokalizacja (np podróż na wielbłądach w Egipcie, pływanie z delfinami w Meksyku (np w Cancun) zjeżdzanie na nartach w górach itd)? 189. Jaki był Twój największy strach z dzieciństwa? 190. Wywaliłaś się kiedyś pod prysznicem? 191. Czego Ci w życiu najbardziej brakuje? 192. Co najbardziej lubisz robić w życiu ale tego nie robisz i dlaczego? 193. Co oddziela głowę od tułowia? 194. Ulubiony kawał? 195. Jaka piosenka Ci dziś towarzyszyła? 196. Lubisz grać w gry karciane? 197. Czytałaś ksiązki autorstwa Dostojewskiego? 198. Jakie są Twoje poglądy polityczne? 199. Z jaką mocą chciałabyś się obudzić jutro rano? 200. Czy Twoim zdaniem masz grube nogi? 201. Co sądzisz póki co o pytaniach i czy masz świadomość, że poniższe pytania będą bardziej idiotyczne? 202. Widziałaś kiedyś łysą śpiewaczke? 203. Gdybyś miał możliwość przenieść się do jakiegoś uniwersum/wymyślonego świata, to do jakiego? 204. Zagrałbyś ze mną w badmintona? 205. Przykleiłaś kiedyś przeżutą gumę do żucia pod ławkę? 206. Czy czytając któreś z powyższych pytań miałaś w głowię myśl "Ku*wa,on tak serio?" 207. Jaka jest Twoja ulubiona pora roku? 208. Wanna czy prysznic? 209. Jakie było ostatnio użyte przez Ciebie słowo? 210. Do jakiego domu w Hogwarcie myślisz, że przypisała by Cię Tiara Przydziału? 211. Kogo podziwiasz? 212. Jaką masz osobowość? 213. Czy lubisz być w centrum uwagi? 214. Lubisz porządek? 215. Kogo prosisz o radę w trudnych sprawach? 216. Lubisz ostre przyprawy? 217. Ile dziennie powinno się pić wody? 218. Kogo byś awansowała na forum? 219. Czy uśmiechnąłeś się przy numerze "69" pytania? 220. Kogo byś zdegradował na forum? 221. Największy przypał z życia? 222. Cola czy pepsi? 223. Biedronka czy Lidl? 224. Gdybyś była skazana na śmierć, o jaki ostatni posiłek byś poprosiła? 225. Jaka byłaby najbardziej ekscytująca przygoda w której chciałabyś wziąć udział? 226. Ulubiona nutka? 227. Pies czy Kot? 228. Rower czy hulajnoga ? 229. Jakbyś opisała siebie w pięciu słowach? 230. Jeśli miałabyś być narządem człowieka to jakim? 231. Twój wymarzony zawód ale nie związany z wojskiem ? 232. Jak, daj Bóg, spotakmy się na pizzy, to jaki byś wybrała "smak"? 233. Co sądzisz o Polskim społeczeństwie ? 234. Morze czy góry? 235. Jaki jest twój ulubiony film komediowy? 236. Byłaś kiedyśw operze? 237. Co sprawia Ci radość? 238. Co Cię najbardziej denerwuje? 239. Jakie zwierzę (również dzikie) chciałbyś mieć w domu, gdyby nie było żadnych ograniczeń? 240. Czy wierzysz w przeznaczenie? 241. Jaki jest najlepszy środek antykoncepcyjny? 242. Ulubiona bajka z dzieciństwa? 243. Umiesz ładnie rysować? 244. Nutka na ten dzień? 245. Domówka w towarzystwie przyjaciół czy impreza w klubie? 246. Jaki rodzaj muzyki jest Twoim ulubionym? 247. W jaki sposób odkryłaś, że św. Mikołaj nie istnieje? 248. Jak długo wierzyłaś, że dzieci przynosi bocian? 249. Największa popełniona głupota w latach szkolnych? 250. Jak bardzo nas - osoby z forum - wszystkich lubisz? 251. Jak podoba Ci się "praca" redaktorki na sieci? 252. Za jaką grą zabawą na forum (liczenie do 10tys, kto napiszę po Tobie, pisaniu po zdaniu historii itd.) najbardziej tęsknisz? 253. Czego na forum Ci brakuje? 254. Ulubiony zespół/wykonawca muzyczny? 255. Jak otworzyć kebab? 256. Jak piszemy: niedawno czy nie dawno – razem czy osobno? 257. Jak zrobibić ładny napis w gimpie? 258. Kto się boi gargamela? 259. Śledzisz puchary Ligi Mistrzów? 260. Potrafisz zrobić rysunek techniczny? 261. Zaspokajasz dzienne zapotrzebowanie organizmu w magnez? 262. Czy zdarza Ci się na serwerze komuś ubliżyć? 263. Potrafisz wybekać alfabet? 264. Gdzie są tytułowe "małolatki"? 265. Czy był film, który najbardziej Cie urzekł? jeśli tak to jaki? 266. Czy w dzień masturbacji (25.02) powiedzenie do kogoś "pie*dol się", to obraza czy coś w stylu "wesołych świąt?" 267. Prostowałaś kiedyś włosy żelazkiem? 268. Ulubiona świąteczna potrawa? 269. Na kogo z sieci chciałabyś nagrać diss? 270. Czy próbowałeś kiedyś wydrukować teledysk z youtube'a? 271. Chciałbyś opiekować się pandami? 272. Budzisz się mając 10 lat, mama mówi Ci, że czeka na Ciebie Profesor Oak, który ma coś dla CIebie. Którego pokemona byś wybrał jako starter - ? ? ? 273. Jaki jest wzór na pole walca? 274. Chciałbyś nurkować w jakimś egzotycznym morzu? 275. Chciałbyś mieć licencję pilota? 276. Ulubiona książka? 277. Co leży po Twojej prawej stronie? 278. Ile miałeś lat jak nauczyłeś się jezdzic rowerem? 279. Umiesz pływać? 280. Płakałeś na Królu Lwie? 281. Znasz jakiś wiersz na pamięć? 282. Jakiego koloru masz parasol? 283. Co Cię najbardziej wkurza podczas zakupów? 284. Widzałeś kiedyś tasiemca w peruce? 285. Znasz jakieś idiotyczne pytanie oprócz moich? 286. Zadaj je tu sobie. 287. Jaką cechę charakteru najbardziej sobie cenisz u ludzi? 288. Ulubiony Avengers? 289. Jeśli mysz chodząca na dwóch nogach to Myszka Mickie to jaka kaczka chodzi na dwóch nogach? 290. Która jest teraz godzina w Burkina Faso? 291. Jak się wczoraj czułaś? 292. A marchewkę kupiłaś? 293. Co byś zrobiła jakbyś wygrała milion złotych? 294. Czy myślisz, że za 20 lat Kevin będzie dalej leciał w święta na Polsacie? 295. Co byś zabrała na bezludną wyspę? (3 rzeczy) 296. Masz jakąś fobie? 297. Jaki masz kolor skarpet na sobie? 298. Kiedy jest okres lęgowy kaczek? 299. Jaki film/serial/anime byś mi poleciła? 300. Kto był najsłynniejszym polskim narciarzem zjazdowym? 301. Chciałabyś mieć własny miecz świetlny? 302. Jesteś zadowolona, że nasze drogi się skrzyżowały i tu trafiłem? 303. Ile masz jeszcze procent wolnego dysku? 304. Czy piłaś kiedys kompot i skakałaś jak gumiś? 305. Posadziłabyś w ogródku rododendrony? 306. Chciałabyś tańczyć z cyganami? 307. Czy wiesz gdzie zniknęły Twoje pieniądze z komunii? 308. Czy byłaś i czy lubisz chodzić na saune? 309. Poleżałabyś teraz na łódce, niedaleko Malediw, w słoneczny letni dzień i piła szmapana albo jakiegos radlera? 310. Chciałabyś przeprowadzić fuzję jąder atomowych, w temperaturze znacznie niższej niż dla znanych obecnie reakcji termojądrowych. ? 311. Ile w końcu było delmateńczyków? 312. Masz jakąś ulubioną budkę z lodami w Białymstoku? 313. Dobra jesteś w ping ponga? 314. Czy kiedykolwiek nie zdałaś do następnej klasy? 315 Co wg. Ciebie jest najbardziej niesprawiedliwe? 316. Jaki jest Twój ulubiony smak lodów? 317. Lubisz przebierać sie na halloween? 318. Liczysz kalorie? 319. W ilu jezykach potrafisz sie przywitać? 320. Jeździłaś na rollercoasterze? 321. Lubisz spacerować po lesie? 322. Wierzysz w duchy? 323. Wolałabyś byc wampirem czy wilkołakiem? 324. Co cygan wart bez swej gitary? 325. Który z tych języków uważasz, za najbardziej romantyczny: hiszapński, francuski czy włoski? 326. Chciałabyś się spotkać z papieżem? 327. Co sądzisz o ludziach, którzy nie mają zdania? 328. Czy kiedyś dostałaś wiadomość z jakiegoś teleturnieju, że do niego zgłosił Cię Twój pies? 329. Zgodzilbys sie na rok ćwiczen z mnichami w Tybecie z dala od cywilizacji? 330. Ulubiony smak soku kubuś? 331. Co to sarkazm? 332. jaki był Twój najfajniejszy sen który pamiętasz? 333. Jakbyś była Ramzesem (faraonem w Egipcie) chciałabyś 20 metrowy pomnik, czy piramidę na swoją cześć? 334. Czy jak czekasz aż coś sie zagrzeje w mikrofalówce, to zajmujesz sie czymś innym czy gapisz sie przez okienko? 335. W skali od 1 do 10 jak dobrze znasz gwarę śląską? 336. Byłaś kiedyś w Poznaniu? 337. Do kiedy masz ważny dowód osobisty? 338. Lubisz smak jabłek? 339. Czy za 10 tys. $ ogoliłabyś głowę na łyso woskiem? 340. Czemu przy pisaniu pytań wystygła mi herbata? 341. Wolałabyś być górolem czy Hanysem? 342. Wolałabys zjeść coś z regionalnej kuchni węgierskiej czy rumuńskiej? 343. Wkurza Cie dubbing w filmach/serialach? 344. Wiesz co jest stolicą Madagaskaru? 345. W jakim czasie opanowałaś tabliczkę mnożenia? 346. Masz własny orginalny podpis, tzn. parafkę czy podpisujesz się nazwiskiem? 347. Ile u Ciebie w mieście płacą z metra za ułożenie kostki brukowej? 348. Chciałabyś być nauczycielką? 349. Czy uważasz że masz jakiś dar? 350. Jakiej wielkości rodzinę chciałbys miec? 351. Ulubiony dinozaur? 352. Czy czytając pytania teraz coś jesz? 353. Jaki jest najśmieszniejszy kawał jaki komuś zrobiłas? 354. Znasz sie na hokeju? 355. Czy przyprawiasz pizzę ketchupem? 356. Przeglądasz memy? 357. Który żywioł najbardziej lubisz? 358. Chciałabyś by pokemony istaniały? 359. Potrafiłabyś wymienić 3 bohaterów "Ferfydurke" Witolda Gombrowicza? 360. Byłeś kiedyś na Woodstocku? 361. Czy jesteś uczciwą osobą? 362. Potrafisz stanąć przed lustrem i jedną ręką masować się po głowie a drugą klepać po brzuchu? 363. Czy uważasz, że śmiesznie by to (wyżej wymieniona czynność) wyglądało? 364. Piłaś kiedyś wodę po ogórkach konserwowych? 365. Ile nóg ma stonoga? 366. Ochlapałaś kiedyś szympanasa szamponem? 367. Jak wchodzisz do lasu, to sobie siedzi takie coś na drzewie i wpierdziela szyszki, co to jest? 368. Wkurza Cię stawianie w zdaniu przecinków między spacjami , ? 369. Ile godzin przegrałaś w cs? 370. W jaką grę na pc grałaś jako pierwszą w życiu? 371. Podobają Ci się marsze równości? 372. Czy uważasz, że te pytania zadaje Ci bo jestem wredny? bo jestem sadystą-psychopatą? czy inna odpowiedz? 373. Chciałabyś kogoś wytypować do odpowiadania na dalszą część pytań? 374. Lubisz drapanie po plecach? 375. Ulubiona marka kosmetyków? 376. Czy paliłaś kiedyś zioło? jeśli tak to Ile miałeś lat jak spróbowałaś? 377. Chciałbyś nauczyć sie hiszpańskiego? 378. Masz okazję polecieć w kosmos i zabrać jedną osobę, kogo byś wybrała? 379. Czy złożyłabyś sama szafkę z Ikei? 380. Kogo z animaników lubiłaś najbardziej: Yako, Wako czy Dott? 381. Chciałabys potrafić czarować? 382. Wolisz napoje z butelki czy z puszki? 383. Jak długo korzystasz z instagrama? 384. Widzisz że jedzie rozpędzona ciężarówka wprost na bawiącego się na ulicy chłopca i jestes w stanie go uratować. Czy uratowałabyś go, wiedząc że to mały Adolf Hitler? 385. Pływałaś i czy lubisz pływać kajakiem? 386. Ile miałaś lat jak pierwszy raz poszłaś na siłownie? 387. Chciałaś wyjść biegać z rana, wychodzisz a tam śniegu po jaja - co robisz? 388. Jakie było Twoje największe rozczarowanie z ulubionego filmu/sagi/serialu? 389. poszłabyś na marsz wyzwolenia konopii? 390. Lubisz komedie z Jimem Carreyem? 391. Miałaś kiedys mysli samobójcze? 392. Szybko wymyślasz hasła do kont? 393. Co jest cięższe kilogram kamieni czy kilogram pierza? 394. Ile tuzinów to kopa? 395. Przerzucałaś kiedys widłami gnój od krowy? 396. Jakbyś mogła przewidzieć przyszłość, z 12 godzinnym wyprzedzeniem, do czego wykorzystałbyś swoje zdolności? 397. Czy myslisz, że Neo zrobił dobrze wybierając czerwoną pigułkę? 398. Czy kiedyś podczas jedzenia coś Cię tak rozbawiło, że wyplułaś całą zawartość z buzi? 399. Umiesz cerować skarpetki? 400. Czy zrobiłaś kiedyś coś głupiego z miłości? 401. Jakiego koloru koszulkę masz na sobie? 402. Co stoi u Ciebie przy biurko z komputerem? 403. jakie grzyby lubisz najbardziej? 404. Zmierzch czy 50 twarzy Greja? 405. Masz paszport? 406. Robisz sobie herbatkę do termosu? 407. Czy podobają Ci sie zapachy z linii męskich gwiazd/artystów- Iglesias, Beckham itp? 408. Reebok or Nike? 409. Lubisz mnie? 410. Co byś kupił jakbyś wygrał 5 mln w lotka? 411. Jakiej długości włosy miałaś najdłuższe w życiu? 412. Czy kiedys kopnęłaś sie małym palcem nogi o szafke? 413. Jaki jest Twoj ulubiony emotikon? 414. Masz popalone styki? 415. Czy jestes gotawa jakby nastąpiła teraz apokalispa zombie? 416. Grałaś w Heores 3? 417. Jaki był Twój ulubiony przedmiot jak chodziłaś do szkoły? 418. Czy przytuliłabyś sie w zimę, na mieście, do człowieka gdybyś wiedziała, że ma aids? 419. Co byś zrobiła gdybyś mogła się przenieść w czasie? (oprócz odłączenia mi internetu na 2 tygodnie podczas Twojego Q&A) 420. Dostarzczasz organizmowi odpowiednią dawkę witamin i minerałów? 421. Korzystasz z komputera stacjonarnego czy laptopa? 422. Lubisz kontakt z ludźmi? 423. Czy pomagasz biednym lub bezdomnym? 424. Co masz na tapecie komputera? 425. Dlaczego ludzie decydują się na dzieci w młodym wieku? 426. Dlaczego ludzie nie chcą pomagać innym ludziom? 427. Czy, według Ciebie, powinna być jedna religia w naszym kraju? 428. Czy w Polsce, według Ciebie, powinni zezwolić na zawieranie małżeństw ludziom tej samej płci? 429. Co sądzisz o aborcji? 430. Czy jest praca, której byś za żadne skarby nie chciała wykonywać? 431. Co sądzisz o pokoleniu +2000? 432. Czy zmieniłabyś coś w swoim życiu, gdybyś miał taką możliwość? Jedna rzecz. 433. Jak się dzisiaj czujesz? 434. Rap czy pop? 435. Verba czy Mezo? 436. Masz tatuaż? 437. Masz kolczyk? 438. Czy oddałabys mi nerkę/wątrobe gdybym potrzebował? 439. Przeszkadza Ci erotyka w mijescach piblicznych? 440. Czemu parówki berlinki pakują po 5 sztuk w paczce a bułki do hot-dogów po 4? 441. Lubisz japońskie bajki? 442. Mickiewicz czy Słowacki? 443. Umiesz tańczyć rumbę? 444. Szeleścisz w kinie paczką czipsów? 445. Potrafisz stanąć na głowie? 446. Jaka jest Twoja ulubiona wędlina? 447. Na jaki kolor masz pomalowane ściany w pokoju? 448. Czy chciałabyś sie z kimś pogodzić? 449. Jeśli tak to na co czekasz? 450. Podobają Ci sie filmy z Bondem? 451. Czy kiedykolwiek próbowałeś polizać łokieć? 452. Jaką gwiazdę sportu chciałbyś spotkać na żywo? 453. Czy lubisz filmy z Cezarym Pazurą? 454. Umyłabyś pachy w Źródle Niebiańskich Łez? 455. Chciałabyś skoczyć na bunggie? 456. Czy kiedykolwiek się całowałaś? 457. Ilu przeciwników zabiłaś najwięcej w jednej rundzie w cs 1.6? 458. Jakie miałaś najlepsze staty w csie? 459. Potrafisz zrobić szpagat? 460. Kiedy ostatni raz byłeś na imprezie? 461. Czy sama sobie wypełniasz pity? 462. Lubisz pracować fizycznie? 463. Umiesz jeździć na rolkach? 464. Byłaś kiedyś na skateparku? 465. Ile godzin najdłużej pracowałaś w życiu ciągiem? 466. Czy pur jest lepszy od ludwika? (płyn do mycia naczyn) 467. Wykorzystujesz okazje by komuś pomóc? 468. Czy przeczytałaś kiedyś całą Biblie? 469. Najbardziej znienawidzona osoba na sieci? 470. Ulubiony smak cappucino? 471. Nagrałaś kiedyś jakiś śmieszny filmik ze swoim udziałem? 472. Jest on gdzieś w internecie? 473. Biegałaś kiedyś w nocy po mieście? 474. Bardziej od mroku boisz się światła? 475. Chciałabyś mieć armię orków? 476. Grałaś kiedyś w jakąś grę Blizzarda? (Diablo, Overwatch, Starcraft, Warcraft itd.) 477. Grałaś w Gwinta (karcianka z Wiedzmina) 478. Kontynuacji jakiego serialu nie możesz się doczekać? 479. Czy edytujesz i poprawisz byki w moich pytaniach? 480. Ulubiona postać z "Gry o Tron"? 481. Ulubiony smak wody? 482. Byłaś kiedyś na weselu? 483. Słuchasz disco polo? 484. Jaki jest Twój ulubiony wykonawca tej muzyki? 485. Ulubiona scena z Gry o Tron? 486. Czy lubisz krwawe, brutalne sceny w filmach? 487. Ile miałaś lat jak obejrzałaś pierwszy horror? 488. Czy często spotykasz na spacerach pijanych ludzi? 489. Czy alkoholizm jest poważnym, czy prawie niezauważalnym problemem w Twoim regionie? 490. Czy poszłabyś ze mną na wesele? 491. Czy brałaś udział w jakichś zawodach w krav magę lub innym sporcie walki? 492. Ćwiczysz sama dla siebie, lubisz to, czy bardziej żeby się bronić lub z innego powodu? 493. Czy podoba Ci się Twoje imię? 494. Czy zmieniłabyś je na inne jakbyś mogła sobie wybrać czy zostałabyś przy swoim? Jeśli tak, to na jakie? 495. Uderzałaś kiedyś w maszynę boxer? Jaki miałaś wynik? 496. Dobra jesteśz fizyki? 487. Myślisz, że znalazłby się drugi taki psychopata na sieci co zadałby 500 pytań? 498. Jak bardzo mnie teraz nienawidzisz? 499. Cieszysz się, że to już ostatnie (prawie) pytanie? 500. Co o mnie sądzisz teraz po tym wszystkim i jakie masz refleksje? 1. O kurczę, nie pamiętam pod jakim nickiem wtedy grałam 2. Używam jeszcze Pszemo Krul lub dzięki pomysłowi Salvatore - Laczek. 3. Oczywiście, że tak. Wspominałam, że strzelam z asg i to właśnie z emeczki. 4. Mam swoją starą repliczkę z którą ciężko mi się rozstać, ale w planach mam zakupić nową, lepszą bestię. Spoiler https://gunfire.com/pl/products/replika-karabinka-rra-sa-e04-edge-tm-full-tan-1152221930.html 5. Hmm jak większość z nas ma praktycznie jakieś zainteresowanie. To moim takim "konikiem" jest akurat militaria i strzelanie. Odkąd zaciągnęłam się właśnie do typowej grupy militarnej, która specjalizuje się w strzelectwie z ASG oraz przeróżnych wojskowych taktyk czy dziedzin, poczułam, że jest to coś co mnie kręci. Czasami jest tak, że nie czuje się jakbym była tylko w zwykłej grupie, ten zastrzyk adrenaliny jest nie doopisania prościej mówiąc jest to taki CS na żywo, gdzie trzeba myśleć nad taktyką oraz bronić swoich przyjaciół z drużyny. "Przyjaciół", bo każdy na sobie wtedy polega, daży ogromnym zaufaniem. Jeden błędny ruch i po nas, przeciwnik ma wygraną w kieszeni. Dodatkowo poza takimi "zajęciami" dowiadujemy się o broniach, które wyposażone są jednostki na całym świecie, a jako grupa mamy łatwy dostęp do właśnie do asg i innych tego typu rzeczy. 6. Oczywiście, że tak, nie zmienię tego zdania i chcę się zaciągnąć. 7. Jednostka Wojskowa "Grom" lub Jednostka Wojskowa Komandosów, to chyba dwie takie wymarzone. 8. Tak 9. Oczywiście, że nie. Wojsko to nie przedszkole, tam nie jesteśmy na placu zabaw. Każdy na sobie musi polegać, bo jesteśmy jedną drużyną. Zaufanie to podstawa, ale wiadomo, że zawsze znajdą się jakieś docinki czy przepychanki. Niemniej jednak wiem na co się piszę i nie, nie boje się. 10. Yep 11. Wymieniłam w 7 pytaniu 12. Tak 13. Oczywiście bardzo lubię takie filmy. 14. Przełęcz Ocalonych. Ile razy bym go nie obejrzała jest to mój ulubiony film. Co w nim takiego lubię? Niesamowita historię sceny batalistyczne, które wbijają w fotel. Film, który tkwi w pamięci bardzo długo. Ekranicacja jest prawdziwa i niesamowita. Uważam, że Mel Gibson zrobił kawał dobrej roboty. 15. Ciężkie pytanie mordeczko na które nie jestem w wstanie Ci jednoznacznie odpowiedzieć, ale skoro po odpowiedziach dowiesz się co chcę robić w przyszłości to znasz odpowiedź. 16. Ciężko byłoby spojrzeć komuś w oczy i przykładowo pociągnąć za spust. 17. Myślę, że tak. Mam dość wysoki próg bólu. 18. Już zapomniałam jak to jest mieć, ekhm. Myślę, że nie przeszkadzałoby mi to. 19. Jak już odpowiadałam w pytaniu 5 etc, należę do grupy militarnej gdzie nasze "treningi" polegają również na strzelaniu do siebie. CS na żywo i te sprawy. 20. Tak prosto w ręcę wroga - to głupota, ale na zbadany, pusty teren - tak. Gorzej Jakby mi się trafiły takie Podlaskie plemiona czekające z włóczniami. 21. Myślę, że tak, ale wyszło by w praniu. 22. Gdyby mnie teraz zwerbowali to oczywiście. 23. Maksymalnie biegałam tylko 10km, nie więcej. Nie był to ciągły bieg takim speedem. tylko umiarkowanym tępem, gdzieniegdzie naprzemiennie z marszem 24 i 25. Jeżeli jestem na spotkaniu w grupie, to biegamy wtedy krótkie dystanse z obciążeniem, a za takowe obciążenie robi plecak z akcesoriami. Narazie ćwiczymy taki bieg na 5km, aby osiągnąć jak najlepszy wynik i poprawić swoją sprawność fizyczną. 26. Tak, kiedyś byłam bardzo wybuchową osobą. Typowy prowokator, toxic i wszystko co złe. Teraz panuję nad emocjami i to ja je kontroluje - a nie one mnie. Uważam, że każdy konflikt i spór można rozwiązać spokojną rozmową, a nie rzucać w siebie mięsem. 27. Oczywiście. 28. Myślę, że tak. 29. Bardzo lubię. W spojlerze załączę ciekawy artykuł o psie który brał udział w misjach w Afganistanie. Dzielna psina, która walczyła z wrogiem bez strachu i chwili zawahania. Zawsze wywiązywał się ze swoich obowiązków, pomagał swoim przyjaciołom, a nawet uratował im w życie. Niestety sam został poważnie ranny Spoiler Spoiler https://www.o2.pl/informacje/ten-pies-zasluzyl-na-medal-honoru-dostal-cos-cenniejszego-drugie-zycie-6549068476545664a 30. Kiedyś nawet nad tym myślałam. Jednak, na koniu nie chciałabym walczyć. 31. Tak 32. Lubię czytać o II Wojnie Światowej, historiach obozów koncentracyjnych, a najbardziej o Auschwitz, który znajduje się w Oświęcimiu. Dlaczego? Uważam, że warto wiedzieć o tragicznych "pamiątkach" po II wojnie światowej. Poznawać bolesną historię, którą wyrządzali ludzie ludziom. To było prawdziwe piekło na ziemi. Masowe ludobójstwo, selekcja i decydowanie nad losem innych, kto ma żyć a kto nie. Kto pójdzie do gazu, a kto nie. Auschwitz zdumiewająca pełna bólu i cierpienia historia, o bestialstwie, eksterminacji, ale również o bohaterstwie i odwadze więźniów. 33. Nie chciałabym narażać życia żadnego zwierzęcia. Jednak są do tego specjalnie szkolone, ratują życia i pomagają. Są świetnymi kompanami. Puściłabym, ale tylko ku swojego boku oczywiście jeżeli wcześniej taki psiak byłby odpowiednio przygotowany. 34. Owczarki Niemieckie oraz Samojedy. 35. Hades jest czwartym psem w naszej rodzinie. 36. Nie tyle co się boje, ale są obleśne. 37. A żeby to raz... 38. Niestety tak 39. Nie 40. Nie 41. Mam konia rasy kłusak francuski, a wcześniej miałam mieszankę araba z wielkopolakiem i domieszkiem Szlachetnej Półkrwi. 42. Nie patrzę na rasę, a na charakter. Tak było w przypadku Kasjana i Vahine. W Kasjanie zauroczyłam się od pierwszego wejrzenia, był pięknie malowanym kasztanem i był to koń z ciężkim charakterem, niestety nie dogadywaliśmy się tak jak powinniśmy, choć znałam go od początku jego życia. Aktualny koń ma to coś czego mi brakowało w Kasjanie. Jest bezpieczna, miś do tulenia. Kocham ją całym serduszkiem, jest świetnym koniem, który nie sprawia żadnych problemów. 43. Tak, biorę udział w zawodach czekam tylko aż rozpocznie się sezon jeździecki. 44. Co sądzę? Fajnie tak pooglądać, jednak na dłuższą metę jest to duży wyczyn dla konia i wiążę się z chorobami układu kostno-stawowego, ponieważ są ciężko trenowane od najmłodszych lat. Vahine, sama biernie brała udziałw wyścigach sulek. 45 i 46 Jestem przeciwna zwierzętom w cyrkach i trzymania ich w ciasnych klatkach, bicia ich jeżeli są nie posłuszne i nie zrobią tego, czego się od nich oczekuje. Może nie każdy cyrk taki jest, ale ja tego Nie wspieram i nie chodzę tam. 47. Jak dla mnie? Wtopa, dla mnie idealna randka to jakaś pizzka zjedzona w jakimś ładnym miejscu, na przykład na plaży o zachodzie słońca, no, no. 48. Nie, mogę co najwyżej się przywiązać, ale nie zakochać. Nie doświadczyłam takiego uczucia "motylków w brzuchu" 49. Jakie cechy? Hmm, na pewno musi być szczery, opanowany i troskliwy, ale nie nadopiekuńczy. Musi również posiadać poczucie humoru. Lubię się smiać i dużo żartować, także dobrze byłoby jakby miał dystans do siebie i oczywiście jakby trzymał zazdrość na łańcuchu, bo zazdrość na dłuższą metę nie przejdzie. 50. Nie ważne kim byłby z zawodu, gdzie by pracował i jaką szkołę skończył. Najważniejsze jest to jakimi wartościami kieruje się w życiu, jakim jest człowiekiem i czego oczekuje. 51. Nigdy się nad tym nie zastanawiałam. Wolałabym mieć niespodziankę. 52. Takich marzeń to ja nie mam 53. O tym jak potoczą się dalsze losy głównych bohaterów i co autor chce nam przekazać w swojej książce. 54. Nie 55. Z Shailene Woodley, która gra "Trice" w filmie "Niezgodna". Dostała bardzo fajną rolę, gdzie gra nieustraszoną. Podziwiam jej determinację, odwagę oraz lęki nad którymi udaje jej się panować. Pokazuje, jak silną jest kobietą. 56. Może trochę. 57. Nie myślę jeszcze o tym, za wcześnie. Dopiero 20stka na karku. 58. Nie wiem czy w ogóle chciałabym mieć a jak już to może 1. 59. Nie mam pojęcia. 60. Szczerością i uczciwością. Chciałabym również, żeby nie oceniali ludzi po tym jak wyglądają, bo nie znają ich historii ani tego co w życiu przeszli. 61. Myślę, że tak 62. Język Polski i Geografię. Dlaczego? Najbardziej lubiłam uczyć się z tych przedmiotów i szybko chłonęłam wiedzę. 63. Wywaliłabym religię i zastąpiła ją WDŻ, ale takim bardziej bardziej życiowym. 64. tak 65. Mam prostą drogę na autobus - w dwie strony 6km xD 66. Teraz przez tą pandemię, bardzo rzadko. 67. Do Białegostoku z Trójmiasta chyba to była najdłuższa podróż (nie licząc Szwecji, bo tam jechałam autokarem), burdel niezły w tym pkp, że nie mogłam wrócić, bo pociąg spóźniał się o ponad 5h, więc stało się tak, że wylądowałam w Toruniu i z Torunia jechałam do Białegostoku. 68. Tak, wracałam samolotem ze Szwecji. 69. Nie mam pojęcia, to już zależy dokąd partner chciałby się udać. Może Japonia? 70. Sam wirus może i jest, bo nie mówię, że nie. Ale śmieszy mnie te całe pranie mózgu ludziom przez nasz kochany rząd. Zamykanie wszystkiego, otwieranie, zamykanie i tak dalej... 71. nie 72. hm, chyba nie 73. Nie mam pojęcia 74. Mądrym, ale biednym. Przez wiedzę i mądrość, którą posiada człowiek można zdobyć zawód, dobrą pracę i wyjść na plus. Wzbogadzić się i być mądrym "bogaczem". 75. nie 76. nie 77. 13 78. Google Chrome 79. nie 80. tak 81. "Kamienie na Szaniec" oraz "Mały Książę" 82. Nie, nigdy 83. Nie mam pojęcia 84. nie 85. Tak 86. Oczywiście 87. Marka płatków śniadaniowych produkowana przez Nestlé.. Pojawiły się w 1984 roku. Mają formę muszelek o smaku czekoladowym. Obecnie produkcją zajmuje się Cereal Partners. 88. Nie mam pojęcia, ale rude, wredne to takie. Wiec chyba nie 89. że co? XD 90. Nie wiem, jakieś nietypowe może 91. Umm, nie 92. Nijak. Przyzwyczaiłam się, jestem botem w tą grę, więc nie wywołuje to na mnie żadnych emocji XD 93. tak właśnie myślę 94. komunikacja jak komunikacja, wolę pociągniem niż autobuem. Nogi można rozprostować. 95. Śmiem twierdzić, że za często. 96. Tak 97. nie, ale masło orzechowe lubię. 98. nie 99. nie ma rzeczy niemożliwych 100. tak 101. nie chodzilam do przedszkola 102. odcienie nude i bordo, ewnetualnie baby blue i lilac. 103. nie wiem 104. to zależy 105. pewnie, jak każdy graj z pewnością skrywa w sobie cos pieknego 106. już się nauczyłam 107. lubię i coś tam umiem :p 108. "sorry kot mi przebiegł po klawiaturze" @ Paweł. 109. Hades. 110. Oglądałam! 111. tak 112. Dążenie do celu i pracowitość. 113. że czarny kot przebiegający przez drogę zwiastuje pecha 114. 115. Akurat nie szukam motywacji, grunt to lubić swoją prace i wtedy samo przez się, aż chce się wstawać. Choć ja się motywuje tym, że jak mam zły dzień to mogę autko rozwalić lub jak prowadzę jazdę konną to usmiechy dzieci są wtedy najwieksza motywacja. 116. religie 117. Chyba nie ma takiego kraju 118. Nie 119. . “Najlepsi przyjaciele – bez względu na to, jacy są albo jak bardzo nas ranią – i tak nimi zawsze będą. Nikt nie jest doskonały. Błędy przyjaciół są do wybaczenia; to właśnie sprawia, że przyjaźń jest prawdziwa.” 120. Laczek 121. Szczerość i poczucie humoru. 122. 123. Chyba ta 124. Skutki niektórych błędów mogą ciągnąć się za człowiekiem do końca życia i czasem lepiej byłoby czegoś nie wiedzieć niż zrobić coś naprawdę głupiego czego będziemy żałować. Jednak największy błąd, jaki możemy popełnić w życiu, to poddanie się lękowi przed popełnieniem błędu, a dzięki popełnionym błędom wiemy jaką drogę wybrac następnym razem. 125. W PL: Wrocław/Trójmiasto, a za granicą to może Francja, Szwecja lub Japonia. 126. Nie 127. Artysta dużo wymieniać Dedis, Filipek, Kękę, Eldo, Opał, John Legend, z zespołów zaś Happysad, poparzeni kawą trzy, wilki, green day etc. 128. Tak 129. Nie mialam ulubionej piosenki z tej bajki 130. bez komentarza 131. nie chodzę 132. zazwyczaj słucham muzyki i czytam książkę 133. Święta jak święta, już nie to samo jak kiedyś. Dzień jak codzień. 134. Nie spędzałam, spałam o 23 135. Nieeee. 136. Niestety 137. jednak nie 138. najlepszym prezentem było chyba to, że nazbierałam na konia - co było moim ogromnym marzeniem. Jednak najlepszym " prezentem" byłoby spędzenie świąt z bliskimi, których już nie ma 139. Nie ma najgorszych prezentów, każdy jest dobry, bo liczy się gest, a nie to co się dostanie. 140. Militaria, jazda kona 141.Jw. od tamtego wieku wiążę swoją przyszłość z mundurem. 142. ciezko powiedziec 143. tak 144. tak 145. tak, bardzo mi się spodobało i chciałabym pojechać raz jeszcze 146. Sopot 147. Ciężkie pytanie, chyba z mamą. 148. Szkoła oraz przyszłe studia. 149. Nie 150. Uwielbiam 151. Nie mam bladego pojecia 152. Ostatnio nie zdarza to się za często 153. Nie potrafię, nie wzięłabym udziału. 154. może @ Polej vs @ DyLu 155. Szwecja. Skandynawia jest piekna, ma swoje uroki 156. nie XD 157. Nie 158. - 159. nIC 160. Angelina Jolie. 161. Pizzą mordko 162. Nie mam 163. Nie jem kiełbasy 164. Wszystko z kinder i jeszcze oreo. 165. Dietetyka i gotowanie, ale to chyba większość wie. 166. Nie jestem 167. Nad jakimś jeziorkiem :p 168. Uu, ciężkie pytanie, ciężko byłoby mi rozstać się z tym nickiem, ale jakbym miała zmieniać to może AK47 lub Pszemo Krul - ak, ze względu na to, że strzelam teraz z Ak, A Pszemo Krul - bo Pszemo wołają na mnie najwspnialsi gracze na go modzie oraz moi wspaniali admini np @ Masny fifi 169. Kurczę nie wiem nie znam sie na meskich zapachach 170. nie 171. ,,To tylko krok by granice przekroczyć. Spuścić wzrok, nie patrzeć w oczy. Przeszłość oddzielić grubą kreską. Lecz może zdążę ułożyć jeszcze wszystko przed śmiercią. To tylko krok by pomyśleć i się cofnąć. Zatrzymać w gardle słowo, które może kogoś dotknąć. Czasem nie wolno odpuścić i stanąć z boku. Bo w życiu są sprawy dużo ważniejsze niż spokój." 172. Nie mam czasu 173. tylko e - papierosy 174. na to pytanie znasz odpowiedz 175. Nuke i tuscan 176. Nie ma ludzi, których nie szanuję. Nie lubię Chyba QBIKA i Cypisa, po prostu nie podoba mi się ich twórczość, więc ich nie słucham. 177. Drobne zmiany, podcięcie włosów etc. 178. 200 to był max wariacie 179. Nie strzelałam jeszcze z łuku do autobusow 180. Tak, malowałam ściany. 181. Niestety nie, nie mogę oddawać krwi ze względu na wagę. 182. Niektórym brakuje szczerości, poczucia humoru, dążenia do celu i spełniania marzeń, chęci udzielenia pomocy, pracowitości. 183. tylko granie podwórkowe 184. 13 - moja ulubiona liczba, proste. 185. nie gralam 186. o kurczę, te drugie słowo to w dużej ilości potrafiłabym powiedzieć Co do przedstawienia się, to nie licząc języka polskiego, potrafiłabym przedstawić się jeszcze w czterech innych (angielski,niemiecki,hiszpański i rosyjski) 187. ostatnio zaczęłam zbierać stare monety xd 188. jestem aktywną turystką, pragnę jak najwięcej zobaczyć na wyjeździe. 189. pająki, do tej pory ich sie boje 190. nie 191. Chyba tego zdrowia, którego brakuje mojej rodzince 192. Chciałabym grać na pianinie, zdarzyło mi się zagrać tylko parę razy, spodobało mi się to, ale nie robie tego ze względu na brak czasu. 193. kregosłup, szyja? 194. - 195. dam aktualnie coś co teraz leci, mam na sobie klątwe, heeej jeej Coś za mną chodzi ciągle, heeej jeej Czuję na plecach oddech, heej jeej jej 196. nie 197. nie 198. 199. nie mam pojecia 200. ta 201. Wariat jesteś, są fajne, ale za dużo XD 202. nie 203. 204. pewnie 205. nie pamietam xD 206. tak mordeczko wlasnie @ Polej o tym czytal. 207. Jesien i wiosna 208. wanna 209. ja piórkuje 210. nie mam pojecia, gryffindor? 211. - 212 - 213. nie 214- tak 215. @ Polej 216. nie 217. conajmniej 2,5l 218. @ Scoobany. na opiekuna do pomocy dla @ xPtaku i @ Adrian. może na modka. 219. nie bo numer jak numer ;D 220. nie ma takiej osoby, każdy stara się jak może i wkłada serce w to co robi. 221. Policja na chacie za karniaki na fb. 222. Pepsi 223. Biedra 224. Pizzke albo kebsika 225. - 226. 227. pjeeeski 228. rower 229. wredny, rudy, podstępny, mały, lis 230. Mózgiem. 231. Trener Personalny. 232. Może jakiś mięsny 233. - 234. morze 235. Ted 236. Nie 237. 238. Fałszywość i jak ktoś gada coś o czym nie ma zielonego pojęcia 239. Liska 240. nie 241. no wlasnie, jaki mordko? 242. Krecik, scooby doo i smerfy. 243. Nie 244. jak już to domówka w towarzystwie przyjaciół 245. 246. Slucham wszystkiego co wpadnie mi w ucho 247. zauwazylam jak rodzina chowa prezent pod choinke 248. dość krótko 249. nie pamietam 250. Bardzo, lubię Was - osóbki z forum. Jesteście super, nie zmieniajcie się. 251. Bardzo mi się podoba funkcja którą sprawuję. Robię to co lubię, a w dodatku jestem w zarąbistej ekipie redaktorów @ GolompPowietrzny @ keeemin a nasza szefowa @ Nethiri jest najlepsza 252. Hmm chyba pisanie zdaniu po historii 253. Wszystko jest dobrze. 254. Wymieniałam wyżej 255. A kebab sie otwiera? 256. niedawno 257 to pytanie do grafika 258 smerfy 259 nie 260 nie 261 yhm 262 Nie, nie ubliżam graczom. Nie zdarzyło mi się to nigdy 263 chyba nie 264. nie mam pojeciia 265. Zielona Mila 266 chyba nie 267 nie 268 krokiety 269na @ Paweł. zresztą na niego już napisałam dissa, wiec może na @ Polej 270. nie 271. tak 272. 273. 274. tak 275 . yep 276 "i wciaz ją kocham" 277 książka 278 chyba 5 279 nie 280 tak 281 nie 282 nie mam 283. kolejki i kiedys godziny dla seniorow 284 . nie 285 nie 286 nie 287 bylo juz 288 iron man 289 kazda kaczka 290 to jest takie miasto? 291 ciulowo ale stabilnie 292 ta 293. tak 294. tak 295. jedzonko, książki i wodę 296. Powiedz mi, powiedz swoje lęki i fobie. Powiedz mi, powiedz 297. jakieś w pandy. 298. nie wiem 299. Naruto 300. nie wiem 301 nie 302 oczywiscie 303 5gb xd 304 tak 305 tak 306 nie 307 nie 308 nie 309 nie, alkohol to nie moja bajka 310 nie 311 101 312 nie 313 nie 314 nie 315. nie wiem 316 maslo orzechowe i oreo 317 nie 318 tak, licze. Forma musi byc 319 5 320 nie 321. tak 322. nie 323. wampirem 324. hmm 325. hiszpanski 326. nie 327 Nic. Nie mam zdania na ten temat. 328 Nie 329 Nie 330 Nie mam ulubionego 331 Sarkazm jest to odmiana ironii, nazwa wskazuje, iż jest to "gryząca ironia" i charakteryzuje się tym, iż w wypowiedzi sarkastycznej ujawnia się negatywne nastawienie wobec jakichś sądów czy opinii. Celem sarkazmu jest właśnie urażenie odbiorcy - celuje się w niego szyderstwem i drwiną. 332 Nie 333 Zajmuję się czymś 334 0 335 Nie 336 Nie pamietam 337 Nie 338 Tak 339 Nie 340 Nie mam pojecia 341 Ani tym ani tym 342 z kuchni rumuńskiej 343 nie 344 Antananarywa 345 Nie wiem 346 Podpisuje sie nazwiskiem 347 Nie wiem 348 Nie 349 Nie 350 Nie wiem. 351 Pterodaktyl 352 Nie 353 Dużo tego było, nie chce mi sie wymieniac. 354 Nie. 355 tak, ale najbardziej lubię hummusem pomidorowym. 356 czasami 357 ogień 358 nie 359 nie 360 nie 361 myślę, że tak 362 nie 363 zapewne tak 364 fu nie 365 Sto 366 Nie 367 nie wiem, może wiewióra? 368 yhm 369 Nie wiem 370 Metin2 371 Nie 372 Jesteś wariatem 373 już wytypowałam @ el_jefe 374Nie 375 Ulubiona marka kosmetyków hmm, lubię bardzo Eveline, Lovely i Wibo, a z tych nieco droższych to Anastasia Beverly Hills. 376 Tak, miałam chyba 18 lat. 377 Umiem pare zdań, zwrotów, ale tak chciałabym go rozwinąć i mówić biegle w tym pięknym języku. 378 Nie wiem kogo bym zabrała. 379 Tak 380 Nie znam nikogo z w.w wymienionych 381 Oczywiście, kto by nie chciał? 382 z butelki 383 odkad zaczelam go prowadzic jako ig z przepisami 384 nie 385 nie 386 chyba mialam wtedy 16 lat 387 wracam do domu 388. nie wiem 389 nie 390 tak 391 hmmm 392 tak 393 nie wiem 394 nei wiem 395 nie 396 do przewidywania przyszlosci 397 ze kto? 398 zdarzylo sie, ale najczejsciej podczas psikania 399 nie 400 nie 401 nie 402 nie 403 pieczarki 404 meeh niech bedzie 50 twarzy greya 405 tak 406 tak 407 tak 408 nike 409 tak mordko 410 nie wiem 411. mialam za kosc ogonowa 412. ta 413 414. nie 415 nie 416 ta 417 bylo juz 418 aids nie jest zaraźliwy poprzez przytulanie się, jeżeli to nie byłaby obca osoba tylko znajomy to why not? 419 walnelabym w leb @ Polej 420 staram sie 421 laptop 422 powiedzmy 423 tak 424 hadesika 425 nie wiem 426 nie wiem 427 nie wiem 428 nie 429 może jutro to edytuje i sie tu rozpisze jak nabiorę sił ;D 430 tu tez 431 nic nie sadze, nie mam zdania 432 tu rowniez edytuje 433 slabo 434 rap 435 verba 436 nie 437 tak 438 zabieraj nawet teraz 439 tak 440 nie wiem 441 tak 442 . nie wiem 443. nie 444. nie 445 tak 446 nie mam ulubionej wędliny 447 mam boazerie. 448 tak 449 nie wiem 450 tak 451 nie 452nie wiem 453 nie 454 nie 455 tak 456 buziak w policzek sie liczy? 457 7 458 nie pamietam 459 nie 460 nie chodzę na imprezy. 461 nie, mam księgową 462 tak 463 nie 464 nie 465 3 dni pod rząd + nocki. 466 Nie wiem. 467 Zawsze staram się komuś pomóc, bez względu na sytuację. 468 Nigdy. 469 Nie ma takiej 470 Karmelowy 471 Nie 472 Nie 473 Nie 474 Nie 475 Nie 476 Nie 477 Nie 478 Chyba żadnego 479 Nie 481 Pije tylko zwykłą, niesmakową wodę 482 parenascie lat temu 483 nie słucham 484 i jak wyżej, nie mam ulubionego wykonawcy 485 nie jestem w stanie sobie przypomnieć. 486 To zależy 487 Horrory oglądam od bardzo młodzieńczych lat i nie wiem w jakim wieku byłam, gdy obejrzałam go po raz pierwszy. 488 Nie. 489 Poważnnym problemem 490 pewnie, byłbyś gwiazdą parkietu. 491 Nie 492 Siłowo ćwiczę dla siebie, żeby czuć się dobrze w swoim ciele. Na krav magę i boks zapiałam się z tego powodu, ponieważ uważam, że przyda mi się to w wojsku, ale również w życiu. Dzięki temu nie będę takim drewnem. Dodam również, że dzięki tego podbudowałam swoją pewność siebie. 493 Nie 494 Zmieniłabym je. Bardzo podobają mi się arabskie imiona, więc chciałabym nazywać się Ajsza lub Inaja. A z takich bardziej spotykanych, niearabskich to może Nadja. 495 Nie 496 Nie, fizyka to taka sama czarna magia jak matma 497 zdecydowanie nie, nawet polej wymięka 498 wcale nie nienawidzę 499 tak, dotrwalismy do konca! 500, nie wątpie już wiecej w Twoje zdanie i wiem, że jak coś powiesz to to zrobisz wariacie Do następnego q&a nominuje @ el_jefe powodzenia jefe. , Dranzer , gudelajka i 5 innych 5 1 1 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/105007-qa-m4a1/#findComment-9108268 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi