Luca199491 Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Tak poczytałem co zostało napisane i wniosek ode mnie taki, nie ma sensu osłabiać czegoś, co jest niezwiązane z premium / mega premium. Głównie mi chodzi o mołotowa, który z perspektywy nowych graczy i nie tylko, którzy grają normalnymi klasami - jest jedną z nielicznych możliwości by ubić kogoś z premką +300hp. Sam balans premek będzie bardzo trudny, bo serwer mimo że fajny, to ma wyjątkowo wygórowane moce premek. Trudno znaleźć drugi taki serwer, który miałby klasę z porównywalną niewidzialnością do Cichego, albo klasę, która ma eliminator, coś co zwiększa jej dmg i jeszcze sensowny atut. Warto natomiast przeanalizować poszczególne kombinacje mocy klas + perków + atutów, pewne kombinacje mogą zbyt mocno faworyzować gracza np. połączenie betonowe + bloker (atut), niby 2 odbicia, ale gość jest przez ten moment dosłownie nieśmiertelny. Ostatnio zauważyłem też dość komiczną sytuację jak zadawałem jednym strzałem 4 dmg @ zdziebel25nie wiem co miałeś mordo za kombinacje perków/mocy, ale miałem na de_eldorado 20 trafień z AUG'a i zadałem Ci 80 obrażeń xD. Reasumując - osłabianie zwykłych klas czy perków ogólnodostępnych to jeszcze większe utrudnienia dla tych, którzy nie chcą grać na premkach. Nie w tym rzeczy, by to było pay per game. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/103974-propozycje-na-reset/page/2/#findComment-9097527 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieczywek Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Moją propozycją jest zablokowanie perku Dystansowe pociski na Mordercy ponieważ z dala potrafi zadać 100hp (miałem taką sytuację) a ze ma eliminator to już w ogóle nie da się uciec i zabić go z daleka. -Dodać sprzedawanie atutu- nie każdy atut siada na daną klasę i jest beznadziejny, dużo osób pytało czy da się usunąć atut, sprzedawanie atutu będzie możliwe pod komendą /atut i wybranie opcji sprzedaj atut. Oczywiście sprzedawanie jest możliwe do 5-10 pierwszych minut po jego kupnie (by zapobiec sprzedaży atutu przed jego wygaśnięciem). Sprzedaż jest za 50% czyli 250 monet, lub też można zrobić tak że sprzedając atut możesz go sprzedać za 10%,25%,50%, lub też 100%( bardzo mały procent) wartości czyli 500 monet. -Zwiekszyć % na wypadanie atutu Rykoszet, nwm czy ja nie mam farta ale już od 3 resetów ani razu nie miałem rykoszetu. - Dodanie perku "Złoty granat"- Gdzie rzucając możemy rzucić zwykły granat, zamrażający lub mołotowa. "[VIP]Fala śmierci"- perk trudny do zdobycia i zabija wszystkich przeciwników w obrębie kilkunastu metrów (do ustalenia). Perk po użyciu niszczy się "Morfina"- Także rzadki perk i trudny do zdobycia posiada 1/1 na odrodzenie się na respie 2 na rudnę "Tarcza Snajperska" - Nie dostaje obrażeń od awp i scouta (nawet te 1/1) i np 1% na odbicie pocisku Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/103974-propozycje-na-reset/page/2/#findComment-9097605 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdziebel25 Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 3 godziny temu, Luca199491 napisał: Ostatnio zauważyłem też dość komiczną sytuację jak zadawałem jednym strzałem 4 dmg @ zdziebel25nie wiem co miałeś mordo za kombinacje perków/mocy, ale miałem na de_eldorado 20 trafień z AUG'a i zadałem Ci 80 obrażeń xD. Ja po prostu mam wszystkie staty w HP i wytrzymałość + dywizje + klan, no i może perk sterydy itp. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/103974-propozycje-na-reset/page/2/#findComment-9097610 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajoo Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 (edytowane) 2 godziny temu, [P]ieczywko13 napisał: Moją propozycją jest zablokowanie perku Dystansowe pociski na Mordercy ponieważ z dala potrafi zadać 100hp (miałem taką sytuację) a ze ma eliminator to już w ogóle nie da się uciec i zabić go z daleka. -Dodać sprzedawanie atutu- nie każdy atut siada na daną klasę i jest beznadziejny, dużo osób pytało czy da się usunąć atut, sprzedawanie atutu będzie możliwe pod komendą /atut i wybranie opcji sprzedaj atut. Oczywiście sprzedawanie jest możliwe do 5-10 pierwszych minut po jego kupnie (by zapobiec sprzedaży atutu przed jego wygaśnięciem). Sprzedaż jest za 50% czyli 250 monet, lub też można zrobić tak że sprzedając atut możesz go sprzedać za 10%,25%,50%, lub też 100%( bardzo mały procent) wartości czyli 500 monet. -Zwiekszyć % na wypadanie atutu Rykoszet, nwm czy ja nie mam farta ale już od 3 resetów ani razu nie miałem rykoszetu. - Dodanie perku "Złoty granat"- Gdzie rzucając możemy rzucić zwykły granat, zamrażający lub mołotowa. "[VIP]Fala śmierci"- perk trudny do zdobycia i zabija wszystkich przeciwników w obrębie kilkunastu metrów (do ustalenia). Perk po użyciu niszczy się "Morfina"- Także rzadki perk i trudny do zdobycia posiada 1/1 na odrodzenie się na respie 2 na rudnę "Tarcza Snajperska" - Nie dostaje obrażeń od awp i scouta (nawet te 1/1) i np 1% na odbicie pocisku W dniu 15.09.2020 o 00:34, Kajoo napisał: Według mnie saper ma 2x miny+(int) + ręką Rambo czy tam pułki oraz dobry lewel to naprawdę jest duzo Gracze by chcieli by darmowe klasę były nawet lepsze niż premki a co dopiero megaP, to tak by wychodziło że po co te klasy ""PREMIUM""" skoro zwykle są op? :| Co za głupota by mordercy zabrać wszystko, jest to klasa mega premium więc chyba musi być "mega" jak sam dezerter zwykła klasa posiada np. ślepe naboje i bije lekko po 50 a morderca co ? Nie rozumiem absurdu by klasa za 18zl miała tylko przewagę o to że 1na 8 na podwójne obrażenia to wgl się nie kalkuluje, narzekacie że bije dużo (gram morderca) ale mamy klan, dywizje,staty w to samo się nie wbiło wystarczy grać, pozdrawiam Tak i dasie wbić level bez kupowania expa i monet Edytowane 19 Stycznia 2021 przez Kajoo Dodatek PaiNN 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/103974-propozycje-na-reset/page/2/#findComment-9097674 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaiNN Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 a ja dam propozycje zeby znerfic kazda mega premke jak i premke ( bez cichego ) jak to sie nie przyjmie to proponuje usunać dla kapitana niewidke i dodać mu przebranie wroga tak jak mial kiedyś Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/103974-propozycje-na-reset/page/2/#findComment-9097698 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieczywek Opublikowano 20 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2021 17 godzin temu, Kajoo napisał: Co za głupota by mordercy zabrać wszystko, jest to klasa mega premium więc chyba musi być "mega" jak sam dezerter zwykła klasa posiada np. ślepe naboje i bije lekko po 50 a morderca co ? Nie rozumiem absurdu by klasa za 18zl miała tylko przewagę o to że 1na 8 na podwójne obrażenia to wgl się nie kalkuluje, narzekacie że bije dużo (gram morderca) ale mamy klan, dywizje,staty w to samo się nie wbiło wystarczy grać, pozdrawiam Tak i dasie wbić level bez kupowania expa i monet Rozumiem że jest mega premium , ale bez przesady wczoraj miałem parę akcji że morderca Stig czy jakoś tak na mapie rats_1337 byłem w szafce wiszącej a on za doniczką i wyrwałem od niego dmg gdzie jeden pocisk zadawał mi lekko ponad 100hp wiec mnie takiego ma na 3 hity oczywiście miał Dystansowe pociski. Dalej jestem za zablokowaniem tego perku na mordercy. Ale decyzja nie zależy od nas tylko od zarządu. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/103974-propozycje-na-reset/page/2/#findComment-9097919 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xPtaku Opublikowano 20 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2021 Dzięki wszystkim za propozycje, temat zamykam. Ez'y i Adrian. 1 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/103974-propozycje-na-reset/page/2/#findComment-9097926 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi