HbQ Posted July 11, 2017 Report Share Posted July 11, 2017 Witam, jest mi bardzo przykro z tego powodu, iż z mojego konta na serwie zaginęło 50 euro i czy dałoby radę coś z tym zrobić Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Play*& Posted August 17, 2017 Report Share Posted August 17, 2017 (edited) dopisuje sie pod temat Hbq, dziwna sprawa nie gralem 2 dni a z konta znikneło 100E! + skiny apw, ak, knife, m4 praktycznie wszystko co jest ?!!! mam haslo nie jest jakies typu 123. Skiny kupywalem poprzez smsy rowniez. @edit ludzie na servie pisza ze bug. czeman na odp adminow Edited August 17, 2017 by Play*& Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zimny Posted August 17, 2017 Report Share Posted August 17, 2017 Proszę na PW napisać z zastosowaniem wzoru Nick: Co zginęło (w jakieś normalnej kolejności) : Jeśli komuś jeszcze coś zniknęło proszę przekazać tę informację Link to comment Share on other sites More sharing options...
Support Admin Roni Posted August 17, 2017 Support Admin Report Share Posted August 17, 2017 Widocznie serwery czekają mojego powrotu... Zajmę się sprawą w ciągu dnia, zobaczymy co mi się uda ustalić i będziemy działać. Informacje do mnie na PW, dokładnie co zniknęło, nick. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Support Admin Roni Posted August 18, 2017 Support Admin Report Share Posted August 18, 2017 Panowie i Panie, mam wieści w tej sprawie.... @ch1_, @Play*&, @HbQ Zostaliście po prostu okradzeni przez jednego człowieka. Cloud9 | SebeQQ - nie wiem czy to coś Wam mówi, ale to on was okradł... Wiem jak to zrobił, więc będziemy reagować. Gracz został zbanowany permamentnie, na jego nicku wisi hasło. Skiny te, które miał Wam oddam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Support Admin Roni Posted August 18, 2017 Support Admin Report Share Posted August 18, 2017 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Soul]jaboy Posted October 25, 2017 Report Share Posted October 25, 2017 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Soul]jaboy Posted October 25, 2017 Report Share Posted October 25, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts