ScreamMyName Posted July 11, 2017 Report Share Posted July 11, 2017 Proszę naprawić say bo tak się prowadzić nie da korado 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
korado Posted July 11, 2017 Report Share Posted July 11, 2017 Może Zsolim coś nie tak zrobił w amxx'ie z tego co się orientuje jest komenda zmieniająca graczom nicki A z jego umiejętnościami różnie bywa (bez obrazy Zsolim ) Ale problem faktycznie wygląda poważnie powinni to szybko naprawić to były tylko sugestie (wiem nie pomogłem ani troche) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScreamMyName Posted July 11, 2017 Author Report Share Posted July 11, 2017 na innych serwerach sieci również problem z czatem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zimny Posted July 11, 2017 Report Share Posted July 11, 2017 Z tego co do tej pory się zorientowałem problem jest w STEAM, bo gracze NS widzą wszystko normalnie. później jak będę miec czas to wybadam sprawę jeszcze dokładniej. Ale @Krystek może coś więcej wypatrzy zanim wrócę z miasta ScreamMyName 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TilioS Posted July 11, 2017 Report Share Posted July 11, 2017 Miałem bardzo dawno temu to na cod501 zreintsalowałem całego cs'a uruchomiłem kompa i było dobrze też to miałem na steamie Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoL2014 Posted July 11, 2017 Report Share Posted July 11, 2017 Ogólnie to steam wczoraj po 4 latach dodał kolejny update do 1.6. Może to dlatego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
futuba Posted July 11, 2017 Report Share Posted July 11, 2017 (edited) Tak. To nie wina serwera, lecz nowego update do CS 1.6 http://store.steampowered.com/news/externalpost/steam_community_announcements/2078825132647745552 Edited July 11, 2017 by Futuba Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScreamMyName Posted July 11, 2017 Author Report Share Posted July 11, 2017 chwilowo działa Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEEQU Posted July 11, 2017 Report Share Posted July 11, 2017 (edited) Celowo zj****i tak jak kiedyś zacinające się bronie, trzeba więcej ludzi na csgo ściągnąć bo hajs się nie zgadza xdd prawdopodobnie wina prefixy, pytałem ludzi z zm i na serwerach bez nich jest dobrze, ale nie ma mnie w domu do 16. Edited July 11, 2017 by ♛ NEQU ♛ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScreamMyName Posted July 11, 2017 Author Report Share Posted July 11, 2017 jednak problem powraca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystek Posted July 11, 2017 Report Share Posted July 11, 2017 3 godziny temu, LoL2014 napisał: Ogólnie to steam wczoraj po 4 latach dodał kolejny update do 1.6. Może to dlatego. Juz 3 tygodnie temu dali update aby steamy i nsy sie nie słyszały a dzisiaj to. Działają nam na nerwy, przed nami kilka godzin prac ale postaramy sie jak najszybciej to popoprawiać... Kera and Wredzioszek 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dziekizawspolnelata Posted July 11, 2017 Report Share Posted July 11, 2017 57 minut temu, Krystek napisał: Juz 3 tygodnie temu dali update aby steamy i nsy sie nie słyszały a dzisiaj to. Działają nam na nerwy, przed nami kilka godzin prac ale postaramy sie jak najszybciej to popoprawiać... z tego co pamietam, aktualizacja po ktorej nie slyszaly sie steamy z nsami byla ze 2 lata temu a nie 3 tygodnie ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Primo Posted July 11, 2017 Report Share Posted July 11, 2017 4 minuty temu, SUPERBOHATERKA! napisał: z tego co pamietam, aktualizacja po ktorej nie slyszaly sie steamy z nsami byla ze 2 lata temu a nie 3 tygodnie ;D 15 czerwca tego roku również była http://store.steampowered.com/news/30120/ Wyszła łatka i teraz jest wszystko okej. Co do czatu. Powoli puszczają nerwy... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dziekizawspolnelata Posted July 11, 2017 Report Share Posted July 11, 2017 to mnie ominęła. Co do s1, probowal ktos reinstalacji gry? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Primo Posted July 11, 2017 Report Share Posted July 11, 2017 4 minuty temu, SUPERBOHATERKA! napisał: to mnie ominęła. Co do s1, probowal ktos reinstalacji gry? Prawdopodobnie trzeba zmienić coś po stronie serwera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
futuba Posted July 11, 2017 Report Share Posted July 11, 2017 (edited) Godzinę temu, Primo napisał: 15 czerwca tego roku również była http://store.steampowered.com/news/30120/ Wyszła łatka i teraz jest wszystko okej. Co do czatu. Powoli puszczają nerwy... Update Released for Counter-Strike: Source, Day of Defeat: Source, Half-Life Deathmatch: Source, Half-Life 2: Deathmatch, and the Source SDK 2013 Base Nie wiem czy umiesz czytac, ale to dla silnika source, na ktorym 1.6 nie dziala. Updaty, sierpien 2k13, lipiec 2k17. Moze wyszly w Base update, ale do samej gry, zadnej latki nie bylo w przeciagu 4 lat @Primo Naucz sie angielskiego polaczku Edited July 11, 2017 by Futuba Link to comment Share on other sites More sharing options...
rytraM Posted August 8, 2017 Report Share Posted August 8, 2017 Temat został zamknięty!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts