insane. Posted July 8, 2017 Report Share Posted July 8, 2017 Witam, mam taką propozycje wprowadzenia możliwości sprawdzenia do którego dnia, godziny mamy dostępą usługę, myślę, że to się bardzo przyda, co sądzicie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HooLiGaN Posted July 8, 2017 Report Share Posted July 8, 2017 pomysł bardzo dobry przydało by się coś takiego, lecz czy to zrobią to szczerze wątpię Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoL2014 Posted July 8, 2017 Report Share Posted July 8, 2017 Jak jeszcze się kupowało usługi przez sklep na forum to mając w tym sklepiku konto mogliśmy chyba sprawdzić do którego jest usługa. Nie wiem czy jest jakaś możliwość żeby to gdzieś dodać teraz. Ja mam zapisane w kalendarzu na telefonie do kiedy mam vipa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystek Posted July 9, 2017 Report Share Posted July 9, 2017 Jedynie autor sklepu mógłby coś takiego zrobić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubanczyq Posted July 9, 2017 Report Share Posted July 9, 2017 44 minuty temu, Krystek napisał: Jedynie autor sklepu mógłby coś takiego zrobić. Jeżeli byś chciał, to mogę spróbować załatwić taki bajer, oczywiście niczego nie obiecuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystek Posted July 9, 2017 Report Share Posted July 9, 2017 29 minut temu, Asthamanti. napisał: Jeżeli byś chciał, to mogę spróbować załatwić taki bajer, oczywiście niczego nie obiecuje. Nikt poza autorem sklepu nie ma wglądu do kodu źródłowego więc nic nie załatwisz Link to comment Share on other sites More sharing options...
N0w1K Posted July 9, 2017 Report Share Posted July 9, 2017 Pomysł bardzo dobry tylko szkoda że nie do realizacji Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted July 11, 2017 Report Share Posted July 11, 2017 Propozycja została odrzucona!Dziękujemy za propozycję, lecz nie skorzystamy z niej. Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted August 27, 2017 Report Share Posted August 27, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts