FROZEN Posted July 7, 2017 Report Share Posted July 7, 2017 Nick: Quebonafide Czas: 06.07.2017 - 07.07.2017 Powód: Nagminne łamanie regulaminu. Koleś teleportuje się parę razy przed czasem będąc w CT. Dowody (demko/ss): Niżej: http://d1.hltv.org.pl/srv39703/HLTV-1707062324-de_westwood.dem.zip - od 7:30 wyłapałem jeden teleport http://d1.hltv.org.pl/srv39703/HLTV-1707070209-de_westwood3.dem.zip - tutaj nie sprawdzałem, ale dostałem info od gracza, że znów się teleportował. Gracza zgłoszonego wyłapałem z pomocą gracza o nicku: FECU 1337. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fecu Posted July 7, 2017 Report Share Posted July 7, 2017 [mam nadzieję, że nie łamię regulaminu wypowiadając się] Chciałem jedynie dodać, iż gracze na serwerze [łagodnie mówiąc] kazali mi się odczepić, ponieważ "jak jest dzień i pełen serwer to każdy rashuje" co jest możliwe, gdy admin jeden, a ludzi 30 i ciężko mu pewnie ogarnąć, a sam chciałby pograć. Gorzej, jeżeli tps tak robił nagminnie. Mi to, aż tak nie przeszkadza, ale zauważyłem, iż w późniejszych godzinach, wejdzie taki jan kowalski pierwszy raz, lvl 1-20 i zanim wyjdzie z respa, mało hp, to zginie praktycznie na respie, wkurzy się i wyjdzie. Przez co w późniejszych godzinach (chociażby wczoraj, jak grałem) ludzie z tt po prostu wychodzi sflustrowani Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blotter Posted July 7, 2017 Report Share Posted July 7, 2017 5 godzin temu, fecu napisał: sflustrowani sfrustrowani.* irytuje mnie kaleczenie polskiego, ale jeżeli uznacie że to nabijanie postów - wyrzućcie go. fecu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FROZEN Posted July 7, 2017 Author Report Share Posted July 7, 2017 @Lelouch dlatego wspomniałem, że nie sprawdzałem demka i uwierzyłem na słowo FEC`owi. Tps jeszcze w śmieszny sposób mówił, że nigdy tu nie złamał regulaminu. Jak się okazało, zrobił to i to kilka razy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conte Posted July 10, 2017 Report Share Posted July 10, 2017 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted September 27, 2017 Report Share Posted September 27, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts