p a t r i o t i c Posted July 3, 2017 Report Share Posted July 3, 2017 (edited) Cześć. Proponuję dodać szansę na drop (jak dla mnie 30%, ale to tylko moje założenie) np. losowej skrzynki za zabicie z kosy. Co tu dużo gadać, każdy wie o co chodzi Edit.: A i jeszcze może podpięty temat na propozycje bo zakładanie cały czas nowych to troszkę słabo. Edited July 3, 2017 by p a t r i o t i c Emerytowany 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aez Posted July 3, 2017 Report Share Posted July 3, 2017 Jestem za, zabicie z kosy jest dosyć efektownym sposobem na zneutralizowanie swojego wroga, jak najbardziej powinny być za to większe %% na drop (ps. np kosy z nożami) Link to comment Share on other sites More sharing options...
p a t r i o t i c Posted July 4, 2017 Author Report Share Posted July 4, 2017 Może ktoś coś jeszcze? Link to comment Share on other sites More sharing options...
futuba Posted July 4, 2017 Report Share Posted July 4, 2017 drop jest do dupala, chyba 100% jest na jakies shotguny, a na karabiny 5 %:V Za Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nerwus Krysia Posted July 5, 2017 Report Share Posted July 5, 2017 Jak najbardziej za Aż będzie kusiło by dźgnąć kogoś Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zimny Posted July 5, 2017 Report Share Posted July 5, 2017 To ja wam powiem tak. rozdajemy wszystkim skiny i robimy resety co tydzień, z resetami rang, misji i topki. fajna zabawa?? No chyba was wszystkich za przeproszeniem głowa rozbolała. Skrzynki na koniec mapy, skrzynki za zwykłe fragi, jeszcze by chcieli skrzynki za zabicie z noża. Może jeszcze niech będzie 100% na drop, a w sklepie będą skiny za darmo? Już mnie szlak trafia od tego waszego płaczu o drop. Ile razy wam do cholery powtarzać, chcemy wprowadzić te zakichane klany i resety nie robić teraz co miesiąc tylko co dłuższe okresy czasu i każdy będzie miał szanse na wydropienie sobie skinów, nabicia full rangi itd. ale wy macie jakieś opory w głowie jak widzę żeby to zrozumieć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
p a t r i o t i c Posted July 5, 2017 Author Report Share Posted July 5, 2017 @Zimny Po 1 nie musisz tak wyolbrzymiać wszystkiego, że zaraz 100% dropu i skiny w sklepie.. Po 2 to jest tylko propozycja, nikt tu nie płacze.. Po 3 zamiast się tak unosić i obrażać, możesz napisać zwykłe NIE! i zamknąć temat.. tyle ode mnie.. Gnomek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zimny Posted July 5, 2017 Report Share Posted July 5, 2017 Ile razy można mówić nie?? co najmniej 10 razy w miesiącu mówimy wam razem z @Roni NIE i cały czas do tego wracacie. To już jest ostro uciążliwe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Lion King. Posted October 29, 2017 Report Share Posted October 29, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts