Błaszczykowski Posted July 1, 2017 Report Share Posted July 1, 2017 Nick z CS :Błaszczykowski Admin banujący : Kuchy Serwer : DD2 Data zdarzenia : Opis sytuacji : Chciałem bardzo przeprosić i prosic o jeszcze jedna sznase,Powiem tak kazdy moze sie zdenerwować nie tylko ja jade łacina itp kazdy pokoleji Nie biegam odpalony albo cos tylko przklne itp.Gram tylko piatek sobota niedziela bo od poniedziałku do piatku pracuje i nie ma mnie wiec prosze was o jeszcze jedna sznase z moich ust nie wypłynie zadne wulgarne słowo !! OBiecuje i Przepraszam i Bardzo prosze Bądzcie ludzmi Link do bana z amxbansa(http://amxbans1s2k.gameclan.pl/amxbans/ban_list.php) : Wycinek bana z konsoli : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nie wiem Posted July 1, 2017 Report Share Posted July 1, 2017 Jestem za UB. Żałuje Zawsze miło mi się z nim grało Błaszczykowski 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zimny Posted July 1, 2017 Report Share Posted July 1, 2017 Ban skrócony do 1 tygodnia. Kara jakaś musi być Błaszczykowski 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zimny Posted July 1, 2017 Report Share Posted July 1, 2017 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GhsS Posted July 1, 2017 Report Share Posted July 1, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts