Conte Posted June 27, 2017 Report Share Posted June 27, 2017 (edited) Kolejną osobą do naszego Q&A jest @Titania - Zapraszam do pytań dotyczących tej osoby. Przed pytaniami proszę zapoznać się z: Edited August 14, 2018 by Titania metrolii 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
futuba Posted June 27, 2017 Report Share Posted June 27, 2017 Co Cie sklonilo do bycia redaktorem ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fatal1T -_- Posted June 27, 2017 Report Share Posted June 27, 2017 Ile masz lat? Jak masz na imie? Ile grasz w cs'a? Skad pomysl na taki nick? Piwo czy vodka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Titania Posted June 27, 2017 Report Share Posted June 27, 2017 1 godzinę temu, Futuba napisał: Co Cie sklonilo do bycia redaktorem ? Głównie chęć wsparcia grupy redakcyjnej. Oprócz tego lubiałam się tym zajmować więc nie widziałam przeszkód aby dołączyć do tego grona. 8 minut temu, Fatal1T -_- napisał: Ile masz lat? Jak masz na imie? Ile grasz w cs'a? Skad pomysl na taki nick? Piwo czy vodka? Jeszcze 20 lat. Mam na imię Monia. Szczerze to nie pamiętam. Ponad 7 lat na pewno, ale z przerwami. Pomysł na nick z anime - ulubiona bohaterka z Fairy Tail. Piwerko ✪ Naтѕυ [夏] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scrapi Posted June 27, 2017 Report Share Posted June 27, 2017 Co robisz w wolnym czasie ? Masz chłopaka/dziewczynę ? sorrki musiałem spytać Jakieś plany na wakacje ? Studiujesz ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Titania Posted June 27, 2017 Report Share Posted June 27, 2017 (edited) W dniu 27.06.2017 o 15:55, Scrapi napisał: Co robisz w wolnym czasie ? Masz chłopaka/dziewczynę ? sorrki musiałem spytać Jakieś plany na wakacje ? Studiujesz ? Czytam książki, oglądam seriale, jem, siedzę na forum, piję z kimś piwerko, odwiedzam dzieciaczki rodzeństwa <3, podrywam vixa, wychodzę z psem, jem, jeżdżę na rajdy, gram w tenisa ziemnego i wiele innych. Mam mężczyznę Praca, praca, praca [ teraz też :3 ] Studia to nie są, ale najlepsza na świecie szkoła policealna. Edited August 14, 2018 by Titania Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vesio Posted June 28, 2017 Report Share Posted June 28, 2017 Jak trafiłaś na forum? Wcześniej byłaś już gdzieś redaktorem? Największy przypał w życiu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Titania Posted June 28, 2017 Report Share Posted June 28, 2017 (edited) W sumie przypadkiem szukajac jakiegoś fajnego serwa dd2. Później @K1cker w końcu namówił mnie żebym się zarejestrowała i już zostałam na sieci. Byłam redaktorem na poprzedniej sieci i fajnie mi się pracowało w tej branży ;> Tak dużo ich że nwm którego wymienić xD Edited August 14, 2018 by Titania Frizuu , Vesio and Norbert 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frizuu Posted June 29, 2017 Report Share Posted June 29, 2017 (edited) Grasz na serwerach ? Byłaś kiedyś w friendzone ? Jakie wtedy miałaś uczucia ? Edited June 29, 2017 by TeodorekXD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Titania Posted June 29, 2017 Report Share Posted June 29, 2017 40 minut temu, TeodorekXD napisał: Grasz na serwerach ? Byłaś kiedyś w friendzone ? Jakie wtedy miałaś uczucia ? Gram na only dd2 #1 Byłam :3 Jak byłam w frendzone? Pewnie zagubienie emocjonalne i jakieś głupie potrzeby których w ludziach spotykajacych na co dzień nie mogłam zaspokoić Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAŃKO Posted June 29, 2017 Report Share Posted June 29, 2017 Bolało jak spadłaś z nieba ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Posted June 29, 2017 Report Share Posted June 29, 2017 No kochana szefowo Kogo najbardziej lubisz z sieci? Dlaczego jestem to ja? Kiedy znowu będziesz mnie "ganiać" po ts xD Ćwiczysz czy nie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voıɔe Posted June 29, 2017 Report Share Posted June 29, 2017 Dlaczego @don Erwin, a nie ja? Kiedy będę ciocią? Ile czasu średnio poświęcasz na artykuły? Ile masz seksi strojów w innym wymiarze? No i skoro strzelasz... zawsze trafiasz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wyindywidualizowany Gość Posted June 30, 2017 Report Share Posted June 30, 2017 Ile masz lat? Jak masz na imie? Ile grasz w cs'a? Skad pomysl na taki nick? Piwo czy vodka? Czm akurat redaktor a nie inna posada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wredzioszek Posted June 30, 2017 Report Share Posted June 30, 2017 Hej Cieszysz sie z nominacji? Bialy czy czarny? Ulubiony kolor? Ulubione danie? Ulubiona slodkosc? Proste czy krecone? Spodnie czy spodniczka? Dzien czy noc? Gorzka prawdaczy slodkie klamstwo? Czy tez uwazasz, ze @K1cker ma orzeszka zamiast mozgu i jest najwiekszym botem na sieci? XDD Lubisz mnie? K1cker 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Titania Posted June 30, 2017 Report Share Posted June 30, 2017 (edited) W dniu 29.06.2017 o 21:29, MAŃKO napisał: Bolało jak spadłaś z nieba ? E gdzie tam ziomek. Byłam tak nayebana że nawet nie poczułam W dniu 29.06.2017 o 21:52, don Erwin napisał: No kochana szefowo Kogo najbardziej lubisz z sieci? Dlaczego jestem to ja? Kiedy znowu będziesz mnie "ganiać" po ts xD Ćwiczysz czy nie? Każdego kocham na swój sposób. Ciebie kocham bo kocham i to jesteś właśnie Ty, nawet kiedy nie jesteś to Ty We wrześniu jak wyrzeźbię lepszą dzidę na Ciebie Ćwiczę chociaż czasem zdarzają się niechciane przerwy. W dniu 30.06.2017 o 01:17, voıɔe napisał: Dlaczego @don Erwin, a nie ja? Kiedy będę ciocią? Ile czasu średnio poświęcasz na artykuły? Ile masz seksi strojów w innym wymiarze? No i skoro strzelasz... zawsze trafiasz? @don Erwin to maluszek specjalnej troski i jeszcze cyca mu trzeba dawać żeby nie płakał Jeszcze jest czas! Różnie. Na gazetkę to jest parę godzin, ale ten czas tak szybko ucieka że nawet tego nie liczę :3 Na inne drobnostki to sprawnie mi to idzie bo już wcześniej wiem czego chcę i co to ma być. Mam parę przygotowanych na specjalna okazję np. uwiedzenia, ale jak na Tytanię przystało to zawsze zaskoczy czymś swojego przeciwniki Celność trzeba wyćwiczyć. To nie jest tak jak z cs`kiem, że jak masz farta to łeb ustrzelisz. Ale.. praktyka czyni mistrza więc może kiedyś będzie za tym jednym strzałem 2 trupy jak się przerzucę na coś mocniejszego W dniu 30.06.2017 o 08:44, Warning !? napisał: Ile masz lat? Jak masz na imie? Ile grasz w cs'a? Skad pomysl na taki nick? Piwo czy vodka? Czm akurat redaktor a nie inna posada 20. Monia. Ponad 7 lat z przerwami. Ulubiona bohaterka z Fairy Tail [ anime ]. Piwerko. Bo tylko ta posada mnie interesowała jak wstąpiłam na sieć i tylko tą byłoby mi najprościej objąć po dołączeniu na sieć. Grafiką np się nie zajmuję więc nie interesowała mnie taka ranga. Może w przyszłości jak czas na to pozwoli skusze się o coś wyższego :] W dniu 30.06.2017 o 09:00, Wredzioszek napisał: Hej Cieszysz sie z nominacji? Bialy czy czarny? Ulubiony kolor? Ulubione danie? Ulubiona slodkosc? Proste czy krecone? Spodnie czy spodniczka? Dzien czy noc? Gorzka prawdaczy slodkie klamstwo? Czy tez uwazasz, ze @K1cker ma orzeszka zamiast mozgu i jest najwiekszym botem na sieci? XDD Lubisz mnie? Pokaż więcej Tylko na to miałam czas więc pefnie Carny! Niebiski *.* Takie które przyrządzi mi mój mężczyzna Czekolada! Kręcone, bo sama mam proste i nie mogę pokręcić xD Spódniczka Noc ;> Gorzka prawda Pefka! On ma orzeszka w karmelu xD Ooooo tak! Edited August 14, 2018 by Titania K1cker , Wredzioszek and voıɔe 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lol3K Posted June 30, 2017 Report Share Posted June 30, 2017 Kochasz mnie? XDDD ?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Titania Posted June 30, 2017 Report Share Posted June 30, 2017 1 minutę temu, Lol3K napisał: Kochasz mnie? XDDD ?????? No proste! Tak Cię kocham palić, że aż mam mokro na samą myśl o spędzeniu wieczoru z Tobą Lol3K 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norbert Posted June 30, 2017 Report Share Posted June 30, 2017 (edited) Pies/Kot Musztarda/Keczup/Majonez Adidas/Nike Tyskie/Żuber/Leszek Ulubiony Film Ulubiona Pozycja.... do spania Edited June 30, 2017 by Fr3sh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Titania Posted June 30, 2017 Report Share Posted June 30, 2017 11 minut temu, Fr3sh. napisał: Pies/Kot Musztarda/Keczup/Majonez Adidas/Nike Tyskie/Żuber/Leszek Ulubiony Film Ulubiona Pozycja.... do spania Pies Ketchup Adidas Leszek! Szybcy i wściekli [ wszystkie części ] oraz Avatar Na prawym boku lub wtulona w ramiona mojego mężczyzny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts