hmm Posted June 23, 2017 Report Share Posted June 23, 2017 Piszę już drugi raz,bo widzę że pierwszy mój post komuś nie pasował i został usunięty dla dobra admina.Pisałem że niesłusznie mnie zbanował na trzy godziny.Zostałem sprowokowany przez jednego z graczy,gdy mu odpisałem (nie używając obraźliwych słów)zostałem zbanowany.Gość nie ma pojęcia też o co chodzi z "cofnięciem na respa" jak gra się w terro.Ładuje bany bo nie można się cofnąć i przebiec przez respa,lub wrócić się po pakę.Tyle w temacie,jak kolejny raz go usuniecie to napiszę gdzie indziej i będę odradzał każdemu ten serwer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matt. Posted June 23, 2017 Report Share Posted June 23, 2017 Zapewniam, że nic nie jest usuwane bez powodu i chętnie podejmiemy dyskusję w celu wyjaśnienia sprawy. Na przyszłość proszę zapisywać screeny jako dowody i je przedstawić. Zostaliście zbanowani za zbyt długą, niekulturalną, prowokującą i złe wpływającą na środowisko serwera dyskusję. Przechwalanie się kto ile w życiu osiągnął oraz jak bardzo jest się osobą lepszą od drugiej nie są mile widziane, gdyż czat nie służy do tego. Bany są surowe, ponieważ cenimy sobie wysoką kulturę gry, a nie dążenie by zrobić jak największe zamieszanie na serwerze. Osoba kompetentna by zrobiła wszystko by sytuację odwrócić i rozwiązać, a nie jak to miało miejsce. Dziękuję. `NN. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conte Posted June 23, 2017 Report Share Posted June 23, 2017 @hmm A może byś tak się zastosował do wzoru i napisał temat w dziale serwera, na którym miało miejsce to zdarzenie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted June 24, 2017 Report Share Posted June 24, 2017 Przeniósłbym ale skarga totalnie bezsensowna, bez wzoru, bez niczego. Napisz w odpowiednim dziale serwera, zastosuj wzór i będzie wtedy zdecydowanie lepiej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted June 24, 2017 Report Share Posted June 24, 2017 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Support Admin Roni Posted July 19, 2017 Support Admin Report Share Posted July 19, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts