noctis* Posted June 23, 2017 Report Share Posted June 23, 2017 Nick: Parkinson Czas: Około 15. Powód: Wyzwiska i przeklinanie na cały serwer. Nie wiem o co mu chodziło ale zaczął wyzywać dosłownie wszystkich. Gdy mu zagroziłem, że zrobię SS i pójdę na forum czepił się do mnie... Dowody (ss/demo): http://www106.zippyshare.com/v/O86a8myo/file.html Fatal1T -_- and Kubanczyq 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fatal1T -_- Posted June 23, 2017 Report Share Posted June 23, 2017 Potwierdzam , jeszcze jak noctis zwrocil mu uwage zaczal go wyzywac od kondona , po tym jeszcze zaczal mnie wyzywac , prosil bym o surowe ukaranie bo nie moze tak byc jak jakis typ tak zwany '' Kozak w necie pi*da w świecie " wyzywala caly serwer ... noctis* 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FROZEN Posted June 23, 2017 Report Share Posted June 23, 2017 Również potwierdzam, koleś zaczął wyzywać po rodzicach, mimo ostrzeżeń przez innych dalej to robił. Obrażał nawet mnie, ale stwierdziłem, że na gimbusa szkoda klawiatury. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubanczyq Posted June 23, 2017 Report Share Posted June 23, 2017 Gracz zbanowany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystek Posted June 23, 2017 Report Share Posted June 23, 2017 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted July 11, 2017 Report Share Posted July 11, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts