MeFeDrooN Posted June 21, 2017 Report Share Posted June 21, 2017 1.Nick: Wujek Antek 2.Wiek: 18 3.GT: http://www.gametracker.com/player/Wujek Antek/80.72.40.221:27015/ 4.Mutacja: Tak 5.Znajomosc AMX :10/10 6. Dlaczego ty?: Dlaczego ja ? A dlatego, poniewaz chcialbym wesprzec i pomoc temu serverowi, gram nie dlugo na tym serwerze, ale adminowalem juz na duzo innych serverach, widzac graczy tutaj to, az lapie sie za glowe, brak celi, micro +16, wyzwiska, czas mam ciagle a jeszcze sa wakacje to bede mial go jeszcze wiecej, sprobuje ogarnac ten server z pozostalymi adminami, z ludzmi nie mam zadnych problemow i nawet bardzo dobrze sie dogaduje z nimi. 7.W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer: Grand na innym serverze nie chcial dodac servera ze skinami to szukalem innego serwera i znalazlem jak widac. 8.Czy posiadasz działający mikrofon?: Tak 9. Platforma (STEAM/NON STEAM):http://steamcommunity.com/profiles/76561198375546777/ 10. 10. Czy zapoznałeś się z warunkami na admina i spełniasz je w 100%? Poznalem sie w 101 % Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kura Posted June 21, 2017 Report Share Posted June 21, 2017 Na nie typie ! Nie wiem czy mogę się wypowiadać w tym temacie ale powiem jedno: -Zarejestrowałeś się u nas "wczoraj" -masz 10 min na serwie XD -nie spełniasz wymogów Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaysperski Posted June 21, 2017 Report Share Posted June 21, 2017 - Gt +/- -Mało Cię Widzę Na Serwerze - Konto Pod Forum Ogólnie Jestem Na Nie pograj troche Pokaż Że Ci Zależy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sadysta Posted June 21, 2017 Report Share Posted June 21, 2017 1 godzinę temu, MeFeDrooN napisał: 10. 10. Czy zapoznałeś się z warunkami na admina i spełniasz je w 100%? Poznalem sie w 101 % Na nie. Parafrazując klasyka, "Kłamców nam nie potrzeba" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zimny Posted June 21, 2017 Report Share Posted June 21, 2017 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Soul]jaboy Posted October 25, 2017 Report Share Posted October 25, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts