Mikrus443 Posted June 19, 2017 Report Share Posted June 19, 2017 (edited) 1. Nick:Mikrus443 2. Wiek:18 3. GT (http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.221:27015):http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.221:27015/top_players/?query=Mikrus443 4. Mutacja:Jest 5. Znajomość amxx 6 6. Dlaczego ty?: Czemu ja ? Składam podanie ponieważ chciałbym wesprzeć serwer w banowaniu i ogarnianiu niedobrych i nie grzecznych ludzi. Każdy z nas wie że nie zawsze siedzi jakiś administrator na serwerze a pomocna jedna głowa zawsze się przyda. Myślę ze będę dobrym administratorem ponieważ, miałem już admina na 2 serwerach może one były innego typu czyli cod:mod i zombi mod na cs-pogranicze. Posiadałem tam admina kilka lat temu ale jestem stałym i codziennym graczem counter-strike 1.6. Ten serwer jest godny na bardzo wielką pochwałę i wiem że możemy osiągnąć jeszcze więcej i postaram się z całych sił wesprzeć serwer jak tylko będę mogł nawet finansowo. 7.W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer:Szukałem serwera ze skinami cs 1.6 więc znalazłem wasz serwer, zostałem tutj ponieważ jest bardzo miła administracja i super atmosfera podczas gry 8.Czy posiadasz działający mikrofon?:Tak 9. Platforma (STEAM/NON STEAM):Steam 10. Czy zapoznałeś się z warunkami na admina i spełniasz je w 100%?:Tak Edited June 20, 2017 by Mikrus443 NeverGoAway.♡♡ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sadysta Posted June 20, 2017 Report Share Posted June 20, 2017 Jestem na tak, nie będę się rozpisywał. Po prostu stały gracz, idzie się z Tobą dogadać, teraz po resecie serwer jest pełen, więc przyda się dodatkowa osoba. Nigdy Cię jednak nie słyszałem przez mikrofon Mikrus443 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zimny Posted June 20, 2017 Report Share Posted June 20, 2017 Twoje podanie zostało przyjęte!Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Soul]jaboy Posted October 25, 2017 Report Share Posted October 25, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts