Szyper Posted June 19, 2017 Report Share Posted June 19, 2017 Propozycja ogólnie dotyczy resetu,dokładnie podczas resetu,resetują się skiny i monety może nie resetujcie skinów i monet tylko rank i lvl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fatal1T -_- Posted June 19, 2017 Report Share Posted June 19, 2017 Spoko propozycja , ale jak sobie wyobrazasz kogos kto ma duzo monet , tak jak ja 10k i wszystkie monety po resecie w sklepie na ekspa ? Watpie by to przeszlo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szyper Posted June 19, 2017 Author Report Share Posted June 19, 2017 Dobra monety niech resetują ale żeby skiny zostawały bo co one Ci dają tak na prawdę tylko spoko wygląd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koyaanisquatsi Posted June 19, 2017 Report Share Posted June 19, 2017 W mojej opinii powinno zostać jak jest, jak robimy reset, to wszystkiego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackAngel Posted June 19, 2017 Report Share Posted June 19, 2017 Fakt skiny powinny zostać jako pamiątka że jednak coś się robi xd W sumie nic nie dają ale fajnie je mieć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fatal1T -_- Posted June 21, 2017 Report Share Posted June 21, 2017 Skiny zawsze sa resetowane gdy sa dodawane nowe , wiec nie wiem po co ta propozycja , i dobrze ze skiny sa resetowane bo ja bym nie chcial miec ciagle tych samych ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
xYoshua Posted June 21, 2017 Report Share Posted June 21, 2017 Z tego co mi wiadomo to czy będą resetowane skiny to zależy od [email protected] serwera i ponoć nie zawsze są resetowane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoL2014 Posted June 22, 2017 Report Share Posted June 22, 2017 Ja tam wolę jak skiny są resetowane. Tak to np. ja po 5-10 dniach po resecie jedyne na co bym mógł wydawać monety to na pomaganie innym ludziom w rozwijaniu klanu lub też pomaganie innym w kupnie skina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wariat ^_^ Posted June 22, 2017 Report Share Posted June 22, 2017 Dobry pomysl, ale ma wady. Np po resecie jak ktos wyda 15k monet w exp ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szyper Posted June 22, 2017 Author Report Share Posted June 22, 2017 (edited) 34 minuty temu, Wariat ^_^ napisał: Dobry pomysl, ale ma wady. Np po resecie jak ktos wyda 15k monet w exp ? To dla tego już wyżej napisałem żeby monety rank lvl resetowali Edited June 22, 2017 by Szyper Wariat ^_^ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wariat ^_^ Posted June 22, 2017 Report Share Posted June 22, 2017 Teraz, Szyper napisał: To dal tego już wyżej napisałem żeby monety rank lvl resetowali Wybacz nie widziałem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystek Posted June 22, 2017 Report Share Posted June 22, 2017 Dajmy na to, że 2 resety obejmują około 80 dni, przez te dni można sobie uzbierać monety do wszystkich skinów na serwerze, ponieważ dobry gracz dziennie potrafi wykręcić na spokojnie 5k monet. Nie widzę sensu, bo wtedy znów zacznie się wydawanie wszystkich monet w klany oraz sklep aby do bufowania się na maxa, aby zniszczyć grę innym. Poza tym skiny zostaną na kolejną edycję wymienione, bo już mam nowe skiny i na pewno cześć nowych się pojawi dla urozmaicenia gry. Kubanczyq and Fatal1T -_- 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystek Posted June 22, 2017 Report Share Posted June 22, 2017 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted July 11, 2017 Report Share Posted July 11, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts