Webcio Posted June 18, 2017 Report Share Posted June 18, 2017 Mam problem, ponieważ rozwaliła mi się myszka z kompletu bo 1 usb działało z klawiaturą + myszka , a teraz musze 1 dodatkowe uzywac na myszke. I problem w tym , że nie wiem skąd wezme kolejne miejsce na usb na kamerke (usb) na której bedzie mi mikro działac Ale patrze z tyłu ze mam jeszcze 1-2 przejscia nie wiem czy to do usb czy do czegoś innego , ale są boki w srodku takie pomaranczowe/czerwone? I jak podłącze to niby wejdzie to usb ale nie działa a do drugiego wcale nie wejdzie za chude chyba wejscie , ktos ma rady ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
futuba Posted June 18, 2017 Report Share Posted June 18, 2017 Tylko i wylacznie ! Ta sa 2 rodzaje portow USB, pierwsze wersje nie sa juz obslugiwane. Skoro brakuje Ci portow usb mozesz sobie zakupic USB HUB https://allegro.pl/listing?string=usb hub&order=d&bmatch=base-relevance-floki-5-nga-ele-1-3-0614 Rzecz tania i fajna Ps. nie wpychaj roznych kabli do innych wejsc Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Soul]jaboy Posted June 18, 2017 Report Share Posted June 18, 2017 Najlepiej będzie jak zrobisz zdjęcie, albo napisz model płyty głownej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
P00L Posted June 20, 2017 Report Share Posted June 20, 2017 https://www.sferis.pl/kabel-gembird-micro-usb-2x-usb-micro-bf-m-f-013m-czarny-uhb-otg-02-p467611 masz przejściówke eldoka ch*j kurwa przejściówki świat pałer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Webcio Posted June 20, 2017 Author Report Share Posted June 20, 2017 a wytlumaczycie mi jak dziala taka przejsciówka? Wkładam do kontaktu i podpinam kamerke (z usb) i to bedzie dzialac z komputerem? Jak to mam zrobić ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
futuba Posted June 20, 2017 Report Share Posted June 20, 2017 Godzinę temu, Webcio napisał: a wytlumaczycie mi jak dziala taka przejsciówka? Wkładam do kontaktu i podpinam kamerke (z usb) i to bedzie dzialac z komputerem? Jak to mam zrobić ? Podpinasz od USB w komputerze i urzadzenia na USB podpinasz do tego huba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koyaanisquatsi Posted June 21, 2017 Report Share Posted June 21, 2017 Już miałem pisać, że za bardzo kombinujecie z tymi płytami głównymi XDD. Pokażę Ci zdjęcie takiego huba, miałem go gdzieś w domu więc post do edycji. Najlepsza opcja, kosztuje z 10 zł. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Person Posted July 16, 2017 Report Share Posted July 16, 2017 Brak zainteresowania za strony autora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Person Posted July 16, 2017 Report Share Posted July 16, 2017 Temat został zamknięty!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts