HACKER Posted June 15, 2017 Report Share Posted June 15, 2017 Witajcie, Moja propozycja na dzisiejszy dzień ( Mozna ją jakoś zedytować jak trzeba ) Klasa(Według mnie MEGA PREMIUM): Starszy Komandos Umiejętności: 1/1 z Kosy ( LPM ), Deagle 1/x ( Tutaj Mozna coś innego dać, zamiast tego Deagla ) Broń: Deagle (Lub jakąś broń inną tylko bez przesady) Staty: Int: 0 Hp: 10 Wyt: 5 Kon: 20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoL2014 Posted June 15, 2017 Report Share Posted June 15, 2017 No nie wiem, bez niewidki lub autobh może być lipa coś ugrać na nożu. Wystarczy że ktoś cię otaguje i już schodzisz. Ten serwer nie sprzyja graniu komandosami. Na pewno na start by się mu przydało dać z 80 kondy, a nie 20 bo mając niski poziom to by się opłacało grać tylko tą bronią z 1/x. Link to comment Share on other sites More sharing options...
S3xoFoN Posted June 15, 2017 Report Share Posted June 15, 2017 2 minuty temu, LoL2014 napisał: No nie wiem, bez niewidki lub autobh może być lipa coś ugrać na nożu. Wystarczy że ktoś cię otaguje i już schodzisz. Ten serwer nie sprzyja graniu komandosami. Na pewno na start by się mu przydało dać z 80 kondy, a nie 20 bo mając niski poziom to by się opłacało grać tylko tą bronią z 1/x. Jednak jak będzie miał 80 kondy na start, na wyższym lvlu będzie zbyt szybki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HACKER Posted June 15, 2017 Author Report Share Posted June 15, 2017 Dziękuję za pierwsze propozycje. Najbardziej chodzi mi tutaj, o kose 1/1 lpm, grałem na serwerze na którym była ta klasa. Dość przyjemnie się nią grało, tylko ze to był serwer 4001lvl, Własnie trzeba jakoś dostosować tą klasę, zeby była odpowiednia. Trzeba Czekać na dalsze opinie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szyper Posted June 15, 2017 Report Share Posted June 15, 2017 (edited) Powiem tak : Ta klasa była by fajna tylko żeby ją jakoś podrasować jeszcze chodzi mi żeby mu dać auto Bh lub mniejszą widoczność na nożu Edited June 15, 2017 by Szyper Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yeeeeeep Posted June 15, 2017 Report Share Posted June 15, 2017 (edited) Jestem na tak przydała by się nowa klasa Edited June 15, 2017 by Yeeeeeep Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubanczyq Posted June 15, 2017 Report Share Posted June 15, 2017 To bardziej mi podchodzi pod jakiś awans. Chcesz biegać z kosą? Graj komandosem, nie widzę potrzeby dodawania kolejnej mega premki. I do tego 1/1 kosa na LPM, co daje nawet za mocną klasę i będzie płacz o nerfienie. Będzie siedziało 3 CT na BS, wbiegasz 3 kliknięcia myszką i nie ma, do tego na dużym poziomie byłby szybki i z ABH nie do złapania. Krystek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal1999 Posted June 17, 2017 Report Share Posted June 17, 2017 Za słaba klasa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 3, 2017 Report Share Posted July 3, 2017 to 1/1 LPM to troche Przesada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bi3gacz Posted July 3, 2017 Report Share Posted July 3, 2017 Bez sensu, masz komandosa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted July 11, 2017 Report Share Posted July 11, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts