Twist Posted June 14, 2017 Report Share Posted June 14, 2017 1. Nick: Twist [t] 2. Wiek: 16 3. GT : https://www.gametracker.com/player/Twist [t]/80.72.40.221:27015/ 4. Mutacja: Tak 5. Znajomość amxx: 6 6. Dlaczego ty?: Chciałbym bardzo zostać adminem na tym serwerze , polecało mi to kilka osób i chcem przynajmiej spróbować zostać 7.W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer: znalazłem go przypadkiem spodobał mi się i zaczołem na nim grać 8.Czy posiadasz działający mikrofon?: Oczywiście że tak 9. Platforma (STEAM/NON STEAM): Non Steam 10. Czy zapoznałeś się z warunkami na admina i spełniasz je w 100%?: Tak zapoznałem się Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeverGoAway.♡♡ Posted June 14, 2017 Report Share Posted June 14, 2017 +gt +mikro +aktywny widuje go na serwerze +amx jest ok wrazie co sluze pomoca Troche musisz nadrobic forum jedynie ale to mozesz zrobic w miedzy czasie tak mysle. ogolem jestem za okresem probnym. Powodzenia.:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sadysta Posted June 14, 2017 Report Share Posted June 14, 2017 (edited) Ciężki orzech do zgryzienia. Z jednej strony na plus: - przejście mutacji; - często widzę Cię na serwerze; - bardzo pomocny; - w miarę w porządku GT i znajomość amx. Na minus: - konto założone pod podanie; - non steam Mimo wszystko dałbym Ci szansę, tak jak Anielka napisała, forum jest do nadrobienia. Szkoda, że nie masz steam, ale na to też można przymknąć oko. Na TAK Edited June 14, 2017 by Sadysta Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheAncyk Posted June 14, 2017 Report Share Posted June 14, 2017 Jestem na Tak. Konto na forum pod podanie ale jednak można to nadrobić. Sam osobiście go namawiałem do złożenia podania, ponieważ jest spoko i miło się gra w jego towarzystwie. Pilnuje się regulaminu i nie był karany za jakieś wykroczenia. NeverGoAway.♡♡ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zimny Posted June 14, 2017 Report Share Posted June 14, 2017 W między czasie zanim podejmę decyzję warto by było abyś już zaczął nadrabiać forum (taka dobra rada) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rossa Voorhees Posted June 14, 2017 Report Share Posted June 14, 2017 Jestem na tak +widuje go na serwerze +gt +wiek -forum +- steam Mozna dac szanse na okres probny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matej Posted June 14, 2017 Report Share Posted June 14, 2017 Ja tez bym był za okresem próbnym NeverGoAway.♡♡ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aez Posted June 14, 2017 Report Share Posted June 14, 2017 Okres próbny jak najbardziej, forum w każdej chwili można nadrobić +gt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sadysta Posted June 14, 2017 Report Share Posted June 14, 2017 2 godziny temu, aez napisał: Okres próbny jak najbardziej, forum w każdej chwili można nadrobić +gt Przestań nabijać w głupi sposób posty. Nawet nie grasz na serwerze, więc nie możesz znać gracza, tym bardziej nie powinieneś wypowiadać się w tym temacie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FinnS Posted June 15, 2017 Report Share Posted June 15, 2017 Jestem na tak Gt +/- wiek Widać go na serverze Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaysperski Posted June 15, 2017 Report Share Posted June 15, 2017 Jestem Na tak - Często Na serwerze - Nie sprawia kłopotów - Pomaga Innym - Do Pogadania - Kulturalny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zimny Posted June 15, 2017 Report Share Posted June 15, 2017 Warn do odrobienia, bez tego adma nie będzie Po tym co widzę tutaj zastanawiam się czy czytałeś regulaminy Masz moją zgodę na wypowiedzenie się w swoim podaniu i ładnie mi wyjaśnij ten offtop w dziale UBT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Twist Posted June 19, 2017 Author Report Share Posted June 19, 2017 (edited) Chciałbym teraz dodać że Steam jednak http://steamcommunity.com/profiles/76561198348675509/ Edited June 19, 2017 by Twist Link to comment Share on other sites More sharing options...
flesh 8 c *TEAM* Posted June 19, 2017 Report Share Posted June 19, 2017 +steam +GT NA tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zimny Posted June 19, 2017 Report Share Posted June 19, 2017 Twoje podanie zostało przyjęte!Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zimny Posted June 21, 2017 Report Share Posted June 21, 2017 Widzę, że jeden warn Ci nie wystarczył aby się nauczyć, że w dziale UBT się nie wypowiadamy. Decyzja zostaje zmieniona Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zimny Posted June 21, 2017 Report Share Posted June 21, 2017 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Soul]jaboy Posted October 25, 2017 Report Share Posted October 25, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts