Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

YO, quick temat dot. Jessiego.

Bylem na rozmowie z Administracja i Ronim na temat Jessiego który został nowym opiekunem serwera, zostala mu dana szansa, po okresie kilku tygodni widze jak sie sprawy maja.

Opiekun dobiera adminow jak mu sie zywnie podoba, odrzucajac przy tym osoby ogarniete, a osoby ktore nie maja za grosz kultury przyjmuje z pelna swiadomoscia.

@Wikaa<3

Podanie zostalo odrzucony z nie wiadomo jakich przyczyn, dziewczyna gra regularnie na serwerze, w szybkiej rekrutacji nagle Jessiemu mu sie jej zachcialo

7dsynqd.png

JR4caQF.png

@TeodorekXD

Admin na okres probny, jak sam stwierdzil " Dostaniesz swoje 5 minut 1 skarga i wylatujesz ". Po skardze dostał ostrzezenie słowne, ktore pewnie wygladalo "Nie rob tak, bo sie ktos do*******i" są w podobnym wieku, tak wiec kolega kolegi nie wywali na zbity pysk, a sam Teodorek nie wie co sie dzieje na serwerze, a ja dalej sie zastanawiam co on robi z ta ranga na forum i permisjami na serwerze

6obg8Mi.png

@ChmielxDD

Jego podanie zostalo odrzucone z powodu GT, Martyr slusznie stwierdzil, nie gra = nie bedzie mial admina. Jessi w takiej sytuacji zrobilby cos innego, gdyby to nie byl chmiel.

UuSm9BI.png

@BoB

"gracz" o ile mozna go tak nazwac, podejrzewany o czity, osoba która nie ma zadnych skrupułów, brak zachowania jakiejkolwiek kultury na serwerze, czy to na rozmowie prywatnej. Nie raz slyszalem na sv jak wyzywa innych, wywyzsza sie, jak zwraca sie do osob mlodszych, po prostu Bully

Zostal przyjety na okres probny po "wstrzymaniu" go z adminowania na serwerze przez Shawinsa, razem z nim zrezygnowalismy z Opiekunow, JessI zasilil szeregi i od razu przybral swojego kolege pod skrzydla, gdzie wiadomo bylo ze tak sie musi stac, "graja" tam razem od poczatku.

Zostal przyjety, 1 skarga mial wyleciec (skargi nigdzie nie moge znalezc, ciekawe czemu...)

Woahh... po odczekaniu kilku/nastu dni, BoB wraca w wielkim stylu, zostaje przyjety na admina z GT rownym 200m+ w jednym dniu, po czym chyba wchodzi na serwer, aby sprawdzic czy dostal obiecanego SVIP'a na serwerze czy pierdoly w innym stylu.

mseJE2C.png

nEq4MGS.png

Przechodzac do sedna sprawy, opiekun jest niekompetentny, gubi sie w tym co robi i nie spelnia danego slowa ktore obiecal. Tyle w temacie.

Edytowane przez abutuf <OSsloth>
https://1shot2kill.pl/topic/7891-skarga-na-jessiego/

Tak jak Ci pisałem PW. JessI dostanie ode mnie opierdziel i równy. 

I spełnia dla was obietnice Jessiego

@BoB nawet nie powinien mieć admina.

@TeodorekXD zgodnie z obietnicą Jessiego, (bo skarga była) zostaje zdegradowany

Powiem więcej. Jak to sam napisałeś, módl się żeby to była jedyna taka skarga na Ciebie, bo ja w przeciwieństwie do Ciebie naprawdę się nie pierdole.

https://1shot2kill.pl/topic/7891-skarga-na-jessiego/#findComment-59380

Pozwolę sobie skomentować tą sytuację używając ogólnie przeciętnego skrótu, na który składa się dwudziesta czwarta litera alfabetu łacińskiego, którą graficznie przedstawia się jako "X" oraz czwartą litera alfabetu, którą graficznie przedstawia się jako "D", celem wyrażenia mojego rozbawienia treścią, z którą się teraz zapoznałam.

Według mnie to opiekun decyduje o swoim składzie adminów, od tego jest i ma on kontrolować sytuację, natomiast gdy serwer ewidentnie cierpi wtedy odpowiedzialny jest za to właśnie opiekun. Póki co nie zauważyłem niepokojących zdarzeń, a że przyjął kogoś tam a innego nie przyjął to tylko i wyłącznie jego prawo, bo od tego właśnie jest. 

https://1shot2kill.pl/topic/7891-skarga-na-jessiego/#findComment-59386

• 1 miesiąc temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...