Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

converted?src_path=http%3A%2F%2Fp.gg.pl%

Redaktor: @Veron: [R]

Udzielający wywiadu: @IMPOWERED

Mordeczka Impowered'a.

20170512_205057.jpg

[R]: Witam, IMPOWERED czy chciałbyś mi udzielić wywiadu, na naszą wspaniałą sieć, którą jest 1shot2kill.pl.

: Dzień dobry, witam bardzo serdecznie, z tej strony król IMPOWERED i tak chce przeprowadzić wywiad dla 1shot2kill.pl

[R]: To na sam początek nam się przedstaw:  jak masz na imię, ile masz lat, skąd pochodzisz?

: Jam jest Kamil, wiek 17. Pochodze z średniego miasta Sokółka na Podlasiu.

[R]: Powiadasz, że ze średniego miasta, może nam coś o nim opowiesz?

: Nie ma co dużo opowiadać. Mało jest miejsc, gdzie można iść. Z jednego końca miasta na drugi można rowerem przejechać w
5-10minut. Z ciekawszych miejsc to jest tak samo,  jak miasto, jest mały park, kino i stadion.

[R]: Małe miasteczko, to chciałbyś się gdzieś przeprowadzić, czy raczej Ci się tam podoba?

: No pewnie, że chce się przeprowadzić. W planach jest Białystok 40km od mojego miasta.

[R]: Dlaczego Cię tam ciągnie?

: Większe miasto, więcej wszystkiego.

[R]: A no to życzę powodzenia, aby Ci się to udało, masz 17 lat, to do jakiej szkoły uczęszczasz?

: Liceum, chodzę na profil politechniczno-informatyczny.

[R]: To młody informatyk widzę, dlaczego poszedłeś akurat na ten profil ?

: No to w moim mieście są 3 szkoły w sumie, ale tylko w tym liceum był profil jaki mnie interesuje, czyli pol-inf. Słyszałem od kolegów że w 2 klasie dochodzi dodatkowa grafika + sporo informatyki, więc wybrałem to co mnie interesuje.

[R]: Informatyk to bardzo dobry profil i dobrze płatny, jak już zacząłeś o grafice, to jak się zaczęła twoja przygoda?

: Jakieś 4/5lat temu, na pewnej sieci, która już od dawna nie istnieje, był jakiś grafik, który robił fajne prace. Podobało mi się to i też chciałem takie cuś robić, więc pobrałem sobie photoshopa i zacząłem przygode. Mimo rozpoczęcia "przygody" te 4/5lat temu miałem długie przerwy i w sumie jestem samoukiem. Przez ten czas obejrzałem chyba 2 poradniki, z których w sumie nie korzystam jakoś często. Ogólnie grafika nie jest tym co chce robić w przyszłości, bo jest to tylko moje hobby. W przyszłości chciałbym programować i niedługo mam zamiar zacząć się uczyć pierwszego języka, bo teraz nie mam zbytnio jak przez szkołe itd.

[R]: Programować, no w końcu taki profil wybrałeś, powiedz nam jakie masz jeszcze hobby oprócz grafiki komputerowej?

: Szczerze? Siedzenie przed komputerem, spanie i jedzenie xD

[R]: Spanie i jedzenie, również jest moją dobrą stroną, hehe, nie uprawiasz żadnego sportu ?

: Lubie sobię pograć w piłkę jak jest dobra pogoda i jeździć rowerem. Problem z graniem w piłkę jest taki, że nie zawsze jest z kim przez co często albo zostaje w domu albo wychodze na rower.

[R]: Pograć w piłkę, czyli rozumiem, że nożną czy każdej dziedziny po trochę?  Rower to bardzo dobra sprawa dla zdrowia, często jeździsz?

: Z grania w piłkę, to najczęściej nożna, ale lubię też pograć w kosza czy siatke. Rowerem jeżdżę bardzo często, bo to w końcu mój środek transportu xD

[R]: Na jakich pozycjach grasz? To przeważnie po ile km jeździsz ?

: Gram wszędzie, w sumie najczęściej atak i czasem obrona. Tak na oko dziennie jak są wakacje, bo wtedy najwięcej jeżdże to tak z 5-20km.

[R]: To na prawdę dużo, jak to mówią "sport to zdrowie", aktualnie jesteś w 1 Liceum tak ?

: No tak.

[R]: Zamierzasz potem iść na jakieś studia, czy jeszcze o tym nie myślałeś?

: Szczerze, to nie myślałem nad tym, ale skoro poszedłem do liceum, to chyba pisane mi jest iść na studia, bo inaczej wątpie, że gdziekolwiek mnie do pracy przyjmą.

[R]: Teraz chciałbym Cię zapytać bardziej o życie prywatne, masz jakieś rodzeństwo?

: Mam 5 letnią małpę w domu. Nazywa się Kacper i chodzi do przedszkola. Nie daje spokoju i często się drze. Ogólnie jest głupi i głupi i jeszcze głupi, jak to rodzeństwo.

[R]: Haha to wolałbyś mieć starsze rodzeństwo? Teraz zapytam Cię o sprawy miłosne, masz jakąś dziewczynę?

: Wole być starszy i żyć jako król w rodzeństwie. Nie mam dziewczyny, bo jestem nerdem, jednak tam z jedną koleżanką ten ten xD

[R]: To powodzenia życzę, myślisz, że coś wyjdzie ? Staraj się !

: Nie wiem, ale się domyślam. Jak na razie to singiel od 2lat, może to się zmieni, bo jak na razie jedyna dziewczyna jaką mam to moja myszka do komputerka.

[R]: Hahah, to też zawsze coś. Teraz chciałbym Cię zapytać czy grasz w cs 1.6, czy może globala?

: Gram aktualnie w 1.6, u nas na COD 501. Do 1.6 wróciłem po 3latach grania w GO, bo stwierdziłem, że tamten CS ma raka i czas wrócić do tego starego dobrego 1.6.

[R]: Grasz na innych serwerach również, czy tylko na codzie ?

: Tylko COD.

[R]: A powiedz nam, jak się zaczeła twoja przygoda z cs ?

: Przygoda z CS, zaczeła się jakieś 9lat temu. O ile pamiętam dobrze to było na wsi, u wujka, jak pierwszy raz odpaliłem CSS. Gra ta mi się spodobała, ale jakoś nie pamiętam jak do tego doszło, że zacząłem grać w 1.6, a nie CSS. Na poważnie, w tą grę nigdy nie grałem, a starać się cokolwiek zabić to tylko w CS GO, na rankedach, jak to leciałem po Globala, a skończyłem na Supreme.

[R]: Oprócz cs w jakie jeszcze grasz gry ?

: Ogólnie to gram, ale rzadko i krótko, a tymi grami są: TERA, osu!, Metin2 i LoL.

[R]: O w metina, nie dawno grałem, powiedz nam teraz jak trafiłeś na nasze forum?

: Ano, przychodzę sobie pewnego dnia ze szkoły i jak zwykle odpalam laptop. Jako, że byłem modem na sieci z której przybyłem, to zawsze od razu na forum wchodziłem, a tu nagle patrze o kur.. sieć padła c'nie. Siedze i patrze jak to NEQU jakiegoś bajera wykminił, że tam taka mini reklama 1s2k.pl była, to wchodze sobie i patrze, że tu forum, ładne, serwery pełne, to rejestruje się i do działu z grafiką, bo akurat teraz jakoś tak mnie wzięło na tworzenie. Siedze tu miesiąc i w sumie nie widzę powodu by odchodzić.

[R]: Też tak sądzę, sieć jest bardzo rozwinięta, bardzo fajni ludzie, czyli podoba Ci się sieć?

: Gdy mi się coś nie podoba to tego nie biore. Tak samo jest z sieciami CS. Jakoś tak nie widzę aktualnie lepszej sieci. Tak, podoba mi się.

[R]: Teraz powiedz nam jak zdobyłeś rangę grafika, trudno było ?

: Trudno nie było, bo robiłem w sumie wszystkie zlecenia , jakie były, a w podaniu dostałem 100% głosów na tak .

[R]: Zamierzasz starać się o inne rangi na forum, coś wyższego ?

: Szczerze, to nie wiem. Może kiedyś moderator.

[R]: Powodzenia życzę. Pełniłeś kiedyś funkcję moderatora?

: No pewnie. Na poprzedniej sieci ponad 4 miesiące i jeszcze na wcześniejszej, ale już krócej.

[R]: Tylko funkcje moderatora czy awansowałeś, coś wyżej ?

: Znaczy funkcja moderatora, to było chyba najważniejsze co miałem, a miałem wszystko prócz redaktora i oczywiście J@ i wyżej.

[R]: To trzeba osiągać cele, może uda Ci się kiedyś z modkiem, odpowiesz mi teraz na pare pytań ?

: Nie ma problemu

[R]: Jakiej muzyki słuchasz?

: Słucham wszystkiego co mi wpadnie w ucho, ale najczęściej trap, rap, hiphop i nightcore xD

[R]: Jaką kuchnie lubisz?

: Mamy,  hehe zeby.gif

[R]: Masz racje, nie ma to jak kuchnia mamy, zawsze najlepsza! :D Jakiej marki samochody lubisz ?

: Tylko audi!

[R]: Co cenisz najbardziej w charakterze ludzkim ?

: Poczucie humoru!

[R]: Dobrze, to by było na tyle, chcesz coś dopisać na koniec, kogoś pozdrowić?

: Pozdrawiam wszystkich z tego forum i mnie, bo czemu nie hehe xD

[R]: Dzięki, za wywiad, trzymaj się ciepło!

: Cześć!

Ulubiona piosenka Impowred'a:

Wymarzony samochód Impowered'a

Abt-Audi-RS7-fotoshowBig-21d3a677-744117.jpg

Dziękujemy, za uwagę!

Edytowane przez Titania
https://1shot2kill.pl/topic/7444-15-wywiad-z-impowered/

sokółka smrut! Wiem bo mieszkam 30min od niej XD 

szanuje za KęKę i widzę że lubisz tą samą kuchnię co ja ^^ Najlepsza! Trzymaj plusa za wywiadzik!

https://1shot2kill.pl/topic/7444-15-wywiad-z-impowered/#findComment-56048

Wywiadzik na dobrym poziomie miło się czyta fajne pytania ogólnie wszystko na plus i masz plusik

https://1shot2kill.pl/topic/7444-15-wywiad-z-impowered/#findComment-56441

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...