Alek[Laki] Opublikowano 12 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 (edytowane) Redaktor: @Veron: [R] Udzielający wywiadu: @IMPOWERED: Mordeczka Impowered'a. [R]: Witam, IMPOWERED czy chciałbyś mi udzielić wywiadu, na naszą wspaniałą sieć, którą jest 1shot2kill.pl. : Dzień dobry, witam bardzo serdecznie, z tej strony król IMPOWERED i tak chce przeprowadzić wywiad dla 1shot2kill.pl [R]: To na sam początek nam się przedstaw: jak masz na imię, ile masz lat, skąd pochodzisz? : Jam jest Kamil, wiek 17. Pochodze z średniego miasta Sokółka na Podlasiu. [R]: Powiadasz, że ze średniego miasta, może nam coś o nim opowiesz? : Nie ma co dużo opowiadać. Mało jest miejsc, gdzie można iść. Z jednego końca miasta na drugi można rowerem przejechać w 5-10minut. Z ciekawszych miejsc to jest tak samo, jak miasto, jest mały park, kino i stadion. [R]: Małe miasteczko, to chciałbyś się gdzieś przeprowadzić, czy raczej Ci się tam podoba? : No pewnie, że chce się przeprowadzić. W planach jest Białystok 40km od mojego miasta. [R]: Dlaczego Cię tam ciągnie? : Większe miasto, więcej wszystkiego. [R]: A no to życzę powodzenia, aby Ci się to udało, masz 17 lat, to do jakiej szkoły uczęszczasz? : Liceum, chodzę na profil politechniczno-informatyczny. [R]: To młody informatyk widzę, dlaczego poszedłeś akurat na ten profil ? : No to w moim mieście są 3 szkoły w sumie, ale tylko w tym liceum był profil jaki mnie interesuje, czyli pol-inf. Słyszałem od kolegów że w 2 klasie dochodzi dodatkowa grafika + sporo informatyki, więc wybrałem to co mnie interesuje. [R]: Informatyk to bardzo dobry profil i dobrze płatny, jak już zacząłeś o grafice, to jak się zaczęła twoja przygoda? : Jakieś 4/5lat temu, na pewnej sieci, która już od dawna nie istnieje, był jakiś grafik, który robił fajne prace. Podobało mi się to i też chciałem takie cuś robić, więc pobrałem sobie photoshopa i zacząłem przygode. Mimo rozpoczęcia "przygody" te 4/5lat temu miałem długie przerwy i w sumie jestem samoukiem. Przez ten czas obejrzałem chyba 2 poradniki, z których w sumie nie korzystam jakoś często. Ogólnie grafika nie jest tym co chce robić w przyszłości, bo jest to tylko moje hobby. W przyszłości chciałbym programować i niedługo mam zamiar zacząć się uczyć pierwszego języka, bo teraz nie mam zbytnio jak przez szkołe itd. [R]: Programować, no w końcu taki profil wybrałeś, powiedz nam jakie masz jeszcze hobby oprócz grafiki komputerowej? : Szczerze? Siedzenie przed komputerem, spanie i jedzenie xD [R]: Spanie i jedzenie, również jest moją dobrą stroną, hehe, nie uprawiasz żadnego sportu ? : Lubie sobię pograć w piłkę jak jest dobra pogoda i jeździć rowerem. Problem z graniem w piłkę jest taki, że nie zawsze jest z kim przez co często albo zostaje w domu albo wychodze na rower. [R]: Pograć w piłkę, czyli rozumiem, że nożną czy każdej dziedziny po trochę? Rower to bardzo dobra sprawa dla zdrowia, często jeździsz? : Z grania w piłkę, to najczęściej nożna, ale lubię też pograć w kosza czy siatke. Rowerem jeżdżę bardzo często, bo to w końcu mój środek transportu xD [R]: Na jakich pozycjach grasz? To przeważnie po ile km jeździsz ? : Gram wszędzie, w sumie najczęściej atak i czasem obrona. Tak na oko dziennie jak są wakacje, bo wtedy najwięcej jeżdże to tak z 5-20km. [R]: To na prawdę dużo, jak to mówią "sport to zdrowie", aktualnie jesteś w 1 Liceum tak ? : No tak. [R]: Zamierzasz potem iść na jakieś studia, czy jeszcze o tym nie myślałeś? : Szczerze, to nie myślałem nad tym, ale skoro poszedłem do liceum, to chyba pisane mi jest iść na studia, bo inaczej wątpie, że gdziekolwiek mnie do pracy przyjmą. [R]: Teraz chciałbym Cię zapytać bardziej o życie prywatne, masz jakieś rodzeństwo? : Mam 5 letnią małpę w domu. Nazywa się Kacper i chodzi do przedszkola. Nie daje spokoju i często się drze. Ogólnie jest głupi i głupi i jeszcze głupi, jak to rodzeństwo. [R]: Haha to wolałbyś mieć starsze rodzeństwo? Teraz zapytam Cię o sprawy miłosne, masz jakąś dziewczynę? : Wole być starszy i żyć jako król w rodzeństwie. Nie mam dziewczyny, bo jestem nerdem, jednak tam z jedną koleżanką ten ten xD [R]: To powodzenia życzę, myślisz, że coś wyjdzie ? Staraj się ! : Nie wiem, ale się domyślam. Jak na razie to singiel od 2lat, może to się zmieni, bo jak na razie jedyna dziewczyna jaką mam to moja myszka do komputerka. [R]: Hahah, to też zawsze coś. Teraz chciałbym Cię zapytać czy grasz w cs 1.6, czy może globala? : Gram aktualnie w 1.6, u nas na COD 501. Do 1.6 wróciłem po 3latach grania w GO, bo stwierdziłem, że tamten CS ma raka i czas wrócić do tego starego dobrego 1.6. [R]: Grasz na innych serwerach również, czy tylko na codzie ? : Tylko COD. [R]: A powiedz nam, jak się zaczeła twoja przygoda z cs ? : Przygoda z CS, zaczeła się jakieś 9lat temu. O ile pamiętam dobrze to było na wsi, u wujka, jak pierwszy raz odpaliłem CSS. Gra ta mi się spodobała, ale jakoś nie pamiętam jak do tego doszło, że zacząłem grać w 1.6, a nie CSS. Na poważnie, w tą grę nigdy nie grałem, a starać się cokolwiek zabić to tylko w CS GO, na rankedach, jak to leciałem po Globala, a skończyłem na Supreme. [R]: Oprócz cs w jakie jeszcze grasz gry ? : Ogólnie to gram, ale rzadko i krótko, a tymi grami są: TERA, osu!, Metin2 i LoL. [R]: O w metina, nie dawno grałem, powiedz nam teraz jak trafiłeś na nasze forum? : Ano, przychodzę sobie pewnego dnia ze szkoły i jak zwykle odpalam laptop. Jako, że byłem modem na sieci z której przybyłem, to zawsze od razu na forum wchodziłem, a tu nagle patrze o kur.. sieć padła c'nie. Siedze i patrze jak to NEQU jakiegoś bajera wykminił, że tam taka mini reklama 1s2k.pl była, to wchodze sobie i patrze, że tu forum, ładne, serwery pełne, to rejestruje się i do działu z grafiką, bo akurat teraz jakoś tak mnie wzięło na tworzenie. Siedze tu miesiąc i w sumie nie widzę powodu by odchodzić. [R]: Też tak sądzę, sieć jest bardzo rozwinięta, bardzo fajni ludzie, czyli podoba Ci się sieć? : Gdy mi się coś nie podoba to tego nie biore. Tak samo jest z sieciami CS. Jakoś tak nie widzę aktualnie lepszej sieci. Tak, podoba mi się. [R]: Teraz powiedz nam jak zdobyłeś rangę grafika, trudno było ? : Trudno nie było, bo robiłem w sumie wszystkie zlecenia , jakie były, a w podaniu dostałem 100% głosów na tak . [R]: Zamierzasz starać się o inne rangi na forum, coś wyższego ? : Szczerze, to nie wiem. Może kiedyś moderator. [R]: Powodzenia życzę. Pełniłeś kiedyś funkcję moderatora? : No pewnie. Na poprzedniej sieci ponad 4 miesiące i jeszcze na wcześniejszej, ale już krócej. [R]: Tylko funkcje moderatora czy awansowałeś, coś wyżej ? : Znaczy funkcja moderatora, to było chyba najważniejsze co miałem, a miałem wszystko prócz redaktora i oczywiście J@ i wyżej. [R]: To trzeba osiągać cele, może uda Ci się kiedyś z modkiem, odpowiesz mi teraz na pare pytań ? : Nie ma problemu [R]: Jakiej muzyki słuchasz? : Słucham wszystkiego co mi wpadnie w ucho, ale najczęściej trap, rap, hiphop i nightcore xD [R]: Jaką kuchnie lubisz? : Mamy, hehe [R]: Masz racje, nie ma to jak kuchnia mamy, zawsze najlepsza! Jakiej marki samochody lubisz ? : Tylko audi! [R]: Co cenisz najbardziej w charakterze ludzkim ? : Poczucie humoru! [R]: Dobrze, to by było na tyle, chcesz coś dopisać na koniec, kogoś pozdrowić? : Pozdrawiam wszystkich z tego forum i mnie, bo czemu nie hehe xD [R]: Dzięki, za wywiad, trzymaj się ciepło! : Cześć! Ulubiona piosenka Impowred'a: Wymarzony samochód Impowered'a Dziękujemy, za uwagę! Edytowane 21 Czerwca 2018 przez Titania nO waY ? , Vesio , futuba i 6 innych 9 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/7444-15-wywiad-z-impowered/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeQs Opublikowano 13 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 Wywiad ładny, miło się czytało. Jak najbardziej plusik. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/7444-15-wywiad-z-impowered/#findComment-56042 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesio Opublikowano 13 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 sokółka smrut! Wiem bo mieszkam 30min od niej XD szanuje za KęKę i widzę że lubisz tą samą kuchnię co ja Najlepsza! Trzymaj plusa za wywiadzik! impowered 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/7444-15-wywiad-z-impowered/#findComment-56048 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Divine Paul Opublikowano 16 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Wywiadzik na dobrym poziomie miło się czyta fajne pytania ogólnie wszystko na plus i masz plusik Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/7444-15-wywiad-z-impowered/#findComment-56441 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reflo.gaminG Opublikowano 16 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Wywiad fajny tylko trochę beki panie redaktorze i git REP Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/7444-15-wywiad-z-impowered/#findComment-56473 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conte Opublikowano 16 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Dobry wywiad Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/7444-15-wywiad-z-impowered/#findComment-56532 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FishU. Opublikowano 16 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Elegancko Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/7444-15-wywiad-z-impowered/#findComment-56534 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nO waY ? Opublikowano 16 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Spoko się czytało. Leci plusik. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/7444-15-wywiad-z-impowered/#findComment-56550 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titania Opublikowano 16 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 My z @IMPOWERED już mamy wspólne hobby - jedzenie @Veron Wywiadzik dobry ! ?? impowered i Alek[Laki] 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/7444-15-wywiad-z-impowered/#findComment-56577 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEEQU Opublikowano 16 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Jaki brud 20km do mnie masz xD impowered 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/7444-15-wywiad-z-impowered/#findComment-56607 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi