Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Pudzian

Imię: Piotr

Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?:

Dziennie mogę poświęcić 4-5h, w zależności od dnia bo nieraz i dłużej, bądź krócej. Przeważnie jestem rano i po południu bo potem brak czasu.

Opisz siebie:

Mam na imię Piotr, 24l. Pochodzę z okolic Wrocławia, aktualnie mieszkam w Kielcach. Na co dzień pracuję w restauracji McDonald's, jako pracownik restauracji oraz studiuje zaocznie w Liceum Ogólnokształcącym dla Dorosłych ZDZ w Kielcach. Do tego wyjazdy na castingi do różnych miast w Polsce. Póki co Kraków, A reszty nie chcę zdradzać. Pochwalić się mogę faktem, iż wystąpiłem w serialu 19+. To mój dotychczasowy jak na razie sukces. Do tego prowadzę swój kanał na YT, ale to co tam jest to tyko dlatego, aby się hajs zgadzał. Teraz zmieniłem tematykę prowadzenia kanału i będę się starał, aby pojawiały się nagrania z gier. Od razu mogę powiedzieć, że jakość nie powala bo cały sprzęt został w moim rodzinnym domu, a tutaj póki co to korzystam z tego co mam. Oczywiście zapraszam na mój kanał. Nie mam nic do ukrycia. [Wybaczcie za reklamę]

Jeżeli chodzi o mnie to jestem miły, pomocny i staram się racjonalnie podchodzić do różnych spraw dotyczących forum, serwera, bądź użytkowników. Zawsze można do mnie napisać, porozmawiać oraz pomóc. Jeżeli chodzi o spór między graczami, podchodzę do każdego z nich neutralnie i nie faworyzuję jednej ze stron. Czasami jestem stanowczy i wymagający.

Pilnuję, aby każdy otrzymał to czego oczekuje. Wiele osób mnie zna i wie jaki jestem, jeszcze jak byłem adminem i widzieli jak "steruje" serwerem.

Dlaczego akurat Ty?:

Na pierwszym miejscu stawiam dobro forum i użytkowników.  W/w opisałem siebie w kilku słowach, jeżeli chodzi o moje podejście, a reasumując to można powiedzieć krótko, zwięźle i na temat. "Jestem, więc Pomagam"

Co chcesz wprowadzić na forum, jeżeli otrzymasz moderatora?:

Jeżeli otrzymałbym moderatora, to na pewno wprowadziłbym miły klimacik.

Czy pełniłeś już funkcję moderatora? (Opisz, jeżeli tak):

Moderatora już miałem na innej sieci i posiadałem ją do końca, a mało brakowało, a miałbym J@, ale potem czasu było brak i niestety nie przyjąłem propozycji awansu bo szkoda zajmować miejsce, skoro wiem, że nie wypełnię zadań, których ode mnie oczekiwano.

Kontakt: http://steamcommunity.com/profiles/76561198085110983 PW

https://1shot2kill.pl/topic/7239-pudzian/

Twoje podanie zostało odrzucone!

Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
https://1shot2kill.pl/topic/7239-pudzian/#findComment-56371

• 1 miesiąc temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...