Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: hype.

Imię: Kamil.
Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Dziennie na forum mogę poświecić po 3 godzinki lub więcej.
Opisz siebię: Na imię mi Kamil, mam 18 lat i mieszkam w malutkiej wsi w województwie Śląskim. Interesuję się Piłką nożną oraz różnego typu grami. Jestem fanem Quebonafide co widać po moim profilu.
Dlaczego akurat Ty?: Dlaczego? A czemu nie. Jestem osobą bezkonfliktową i pracowitą, mam bardzo dobry kontakt z użytkownikami naszej sieci. Aplikuje o funkcję moderatora ponieważ chciałbym pomóc obecnym w opiekowaniu się działami. Ranga ta nie jest mi obca, ponieważ miałem ją wiele razy i nie było na mnie skarg. Na forum siedzę bardzo często i myślę, że nadam się na tą funkcję. Nie wiem czy to jest ważne w podaniu ale staram się również wspierać sieć finansowo.
Co chcesz wprowadzić na forum, jeżeli otrzymasz moderatora?: Jako pierwsze co chciałbym wprowadzić to ład i porządek bo w sumie to jest w tym wszystkim najważniejsze.
Czy pełniłeś już funkcję moderatora? (Opisz, jeżeli tak): Oczywiście, że tak. Miałem tą rangę już wiele razy i jak już napisałem wyżej nie było na mnie skarg.
Kontakt:

• STEAM oraz GG

• Znajomość ortografii +
  • Konto na forum, które zostało zarejestrowano co najmniej miesiąc temu - Rejestracja 9 luty.
  • Posiadane 100 postów - 212 postów.
  • Umiejętność czytania ze zrozumieniem +
  • Znajomość regulaminu +
  • Minimum 17 lat - Jest 18 wiosen.
  • Brak ostrzeżeń na forum +
Edytowane przez нуρє.
https://1shot2kill.pl/topic/7223-kolejna-pr%C3%B3ba/

Twoje podanie zostało przyjęte!

Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
https://1shot2kill.pl/topic/7223-kolejna-pr%C3%B3ba/#findComment-56373

• 1 miesiąc temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...