Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wymagania:

• Znajomość ortografii l Niestety ale nie mam dyslekcję zdarza mi się popełniać błędy  -
  • Konto na forum, które zostało zarejestrowano co najmniej miesiąc temu l Konto posiadam od początku forum  +
  • Posiadane 100 postów l Posiadam 796 postów +
  • Umiejętność czytania ze zrozumieniem l Czytać ze zrozumieniem potrafię  +
  • Znajomość regulaminu l Znam na pamięć regulamin forum oraz każdego serwera na tej sieci :)+
  • Minimum 17 lat l Mam 15 lat,rocznikowo 16 -
  • Brak ostrzeżeń na forum l Nie posiadam żadnych ostrzeżeń +

Wzór:

Nick: JessI.
Imię: Dawid
Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: W ciągu dni roboczych to 6 godzin w dni wolne forum jest sprawdzane tyle ile siedzę na komputerze czyli około 10 godzin.
Opisz siebię: Jestem osobą spokojną,lubię pomagać graczom na serwerach jak i na forum,spędzam dużo czasu na komputerze,jestem aktywny w życiu forum,Sprawiedliwie traktuję ludzi.
Dlaczego akurat Ty?: Chciał bym pomóc naszej administracji w pilnowania porządku na forum i serwerach.Przeglądał bym tematy karał bym osoby które łamią regulamin jednym słowem pilnował bym porządku.Pomagał bym nowym graczom w dotarciu na forum jak i na serwery.Dorzucał bym się do opłat.
Co chcesz wprowadzić na forum, jeżeli otrzymasz moderatora?: Opiekę nad forum,pomoc nowym użytkownikom,pilnowanie żeby nikt nie łamał regulaminu,wprowadzanie miłej atmosfery,reagował bym na zgłoszenia graczy,przesiadywał bym długie godziny na forum.
Czy pełniłeś już funkcję moderatora? (Opisz, jeżeli tak):Nie pełniłem tak wysokiego stanowiska najwyższa moja ranga to UBT.
Kontakt:

FB/Messenger

gg
steam

twitter

Skeyp

Snapchat

https://1shot2kill.pl/topic/6384-moderator-jessi/

Twoje podanie zostało odrzucone!

Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
https://1shot2kill.pl/topic/6384-moderator-jessi/#findComment-47171

• 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...