Roni Opublikowano 28 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 No cóż kochani, widzę, że ktoś się tutaj solidnie opieprza... Nie będę się rozwodził na tym dokładnie, więc przejdę od razu do konkretów... @Conte - zostajesz Szefem Grafików. Ogarnij ten syf i zacznij działać. Chcę mieć tutaj człowieka ogarniętego, który pociągnie grupę. Jesteś aktywny i oby tak dalej. Bierz @нуρє. do pomocy i jazda. @Dziarskaa - Wrócisz, to bierzesz się do roboty. Graficy mają zaległości w robocie i to bardzo konkretne. Nieobecność w Twoim wypadku usprawiedliwia sprawę, ale sama wiesz, co macie w plecy... @Shirubani - Tracisz rangę Szefa Grafików. I powiem tyle: albo ruszysz dupsko i zaczniesz wykonywać solidnie robotę albo stracisz rangę grafika całkowicie. Nie dostałeś jej za dodawanie sobie kolejnych obrazków do "twórczości", tylko żebyś PRACOWAŁ. Tydzień na poprawę. W KAŻDYM zleceniu masz się udzielać i pracować. Inaczej OUT bez możliwości powrotu i kasacja galerii. @нуρє. - pracuj, pracuj... wykonujesz robotę i mam nadzieję, że będziesz działać dalej. Musisz pomóc @Conte ogarnąć bajzel jaki tu został... @Klaaaudia - jakieś tam zlecenia realizujesz, ale na tym się praca grafika na forum NIE KOŃCZY... Jest tego za mało i nie mam zamiaru pobłażać... Jak się nie włączysz do POWAŻNEJ roboty, to się pożegnamy... I jeszcze jedno... Powiem to raz i porządnie. Mam dokładne informacje, kto zaangażował się w pracy nad nową gazetką (a od tego jesteście, żeby to pomóc ogarnąć), a kto ma to w dupie. Co więcej, widzę Waszą pracę i mam dostęp do wszystkich archiwów, zleceń, grafik itp. Jeśli w ten weekend nie wyjdzie gazetka 1s2k polecą łby. Spadną głowy części grafików i redakcji. Nie będzie mnie nic obchodzić, bo nie po to otrzymujecie rangi, żeby nasze wspólne dobro mieć tam, gdzie słońce nie dociera. W tym temacie nikt się nie będzie wypowiadał, to tylko INFORMACJA dla Was. Żadnego usprawiedliwiania się post factum. Do roboty. Conte i LemoN 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/5580-zmiany/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conte Opublikowano 3 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/5580-zmiany/#findComment-96559 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi