Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

No cóż kochani, widzę, że ktoś się tutaj solidnie opieprza... Nie będę się rozwodził na tym dokładnie, więc przejdę od razu do konkretów...

@Conte - zostajesz Szefem Grafików. Ogarnij ten syf i zacznij działać. Chcę mieć tutaj człowieka ogarniętego, który pociągnie grupę. Jesteś aktywny i oby tak dalej. Bierz @нуρє. do pomocy i jazda.

@Dziarskaa - Wrócisz, to bierzesz się do roboty. Graficy mają zaległości w robocie i to bardzo konkretne. Nieobecność w Twoim wypadku usprawiedliwia sprawę, ale sama wiesz, co macie w plecy...

@Shirubani - Tracisz rangę Szefa Grafików. I powiem tyle: albo ruszysz dupsko i zaczniesz wykonywać solidnie robotę albo stracisz rangę grafika całkowicie. Nie dostałeś jej za dodawanie sobie kolejnych obrazków do "twórczości", tylko żebyś PRACOWAŁ. Tydzień na poprawę. W KAŻDYM zleceniu masz się udzielać i pracować. Inaczej OUT bez możliwości powrotu i kasacja galerii.

@нуρє. - pracuj, pracuj... wykonujesz robotę i mam nadzieję, że będziesz działać dalej. Musisz pomóc @Conte ogarnąć bajzel jaki tu został...

@Klaaaudia - jakieś tam zlecenia realizujesz, ale na tym się praca grafika na forum NIE KOŃCZY... Jest tego za mało i nie mam zamiaru pobłażać... Jak się nie włączysz do POWAŻNEJ roboty, to się pożegnamy...

I jeszcze jedno... Powiem to raz i porządnie.

Mam dokładne informacje, kto zaangażował się w pracy nad nową gazetką (a od tego jesteście, żeby to pomóc ogarnąć), a kto ma to w dupie. Co więcej, widzę Waszą pracę i mam dostęp do wszystkich archiwów, zleceń, grafik itp.

Jeśli w ten weekend nie wyjdzie gazetka 1s2k polecą łby. Spadną głowy części grafików i redakcji. Nie będzie mnie nic obchodzić, bo nie po to otrzymujecie rangi, żeby nasze wspólne dobro mieć tam, gdzie słońce nie dociera.

W tym temacie nikt się nie będzie wypowiadał, to tylko INFORMACJA dla Was. Żadnego usprawiedliwiania się post factum.

Do roboty.

https://1shot2kill.pl/topic/5580-zmiany/

• 5 miesięcy temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...