Jump to content

Problem z wysokim pingiem na serwerze

Go to solution Solved by selfie,

Recommended Posts

Witam, problem dotyczy wysokiego pingu na serwerze, mianowicie po niedawnej aktualizacji i zmiany mapy na de_dust2snow mam ping w granicach 77-90 i wyżej gdy był normalny dust2 ping oscylował w granicach 15-32 dzwoniłem również do firmy która zajmuje się dostarczaniem usług internetowych zrobiłem wszystko wedle wskazówek pana serwisanta niestety ani to ani reinstal csa nie pomógł :)

https://1shot2kill.pl/topic/52978-problem-z-wysokim-pingiem-na-serwerze/

W dniu 1.12.2020 o 11:19, xdemonxrapu napisał:

dzwoniłem również do firmy która zajmuje się dostarczaniem usług internetowych zrobiłem wszystko wedle wskazówek pana serwisanta

nie no sikam hahaha ciekawe co Ci powiedział :laugh: 

Ping elegancki zero lagów moze chwilowe ale jest cudownie nie to co było wczesniej :)

Ema

43 minuty temu, doNPatrizio. napisał:

Haha , zmiana mapy na bank regeneruje zmianę pingu. Głupoty piszesz, skontaktuj się ze swoją firmą usługową. Nic więcej mordko nie zrobisz.. mapa ma tu tyle do tego co brak kieliszka do wódki. 

Racja :lagi::tapiCheers:

Bez kieliszka da rade opcji jest wiele np nie polecam na HEJNAŁ bo jak sama nazwa wskazuje NAŁ z angielskiego szybko hahahahahahha tłumaczenie NAŁ NAGLE zgon

Teraz pomysl taka sytacja ze masz same drobne i lajstki i co zwiniesz 5zł ? Mcgiwer dal rade kiedys 2zl skrecic. 

Ja z moja firma od neta dziennie dzwonie klikamy sobie np wstaje i pisze im oooo witam wspaniały dzien bez lagów na co mi odpisuja ok albo :) no to robie lage albo lagi i moze one wiedza i laguje serwer no kto wie moze tez maja uczucia.... kupiłem noktowizor i dalej czekam az do paczkomatu przyjdzie bo na grzyby chce isc nie wiecie ile z respa ct sie czeka na kuriera ???? 

lece do 2020 konca pozniej sie ogarniam bo tak mi elfy mikołaja kazały bo mikołaj sie kazał nie budzic bo mi łeb otworzy tak mi mowił no to ok wiec dam wam znac jak wstanie ino nie gwarantuje ze worek (nie ten worek) hahaha ten z prezentami nie zniknie bo moze ktos ukradnie no nie wiem roznie moze byc... 

Wesołęgo Św Mikołaja niech was nie bola... hahaha głowy 

Serwer naprawiony nie scina itd bynajmniej mnie (w grze) bo tak to masakra... Kocham was i chce pozdrowic całą rodzinne graczy serwera dd2 jak i dd2 2 no i forum niech worek bedzie zawsze pełny hahahahaha oczywiscie prezentów worek. :prasowanie:ide odsniezac longa ema. 

W dniu 1.12.2020 o 11:19, xdemonxrapu napisał:

Witam, problem dotyczy wysokiego pingu na serwerze, mianowicie po niedawnej aktualizacji i zmiany mapy na de_dust2snow mam ping w granicach 77-90 i wyżej gdy był normalny dust2 ping oscylował w granicach 15-32 dzwoniłem również do firmy która zajmuje się dostarczaniem usług internetowych zrobiłem wszystko wedle wskazówek pana serwisanta niestety ani to ani reinstal csa nie pomógł :)

W sumie jest jeszcze stary sposób, odpal cs'a i w menadżerze zadań znajdz proces hl.exe i ustaw priorytet na niski, czasem pomagało XD

Przy internecie z UPC nie mam żadnego problemu (o dziwo) i ping utrzymuje się na poziomie 20 ms. Natomiast mój współlokator ma po 100-200 na tym samym internecie, ale ma on dużo słabszy komputer i może to jest problemem. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...